This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

Orgonitne kreacije iz 2022

Nakon pomalo duže pauze od pisanja na blogu, ali ne i od mog kontinuiranog rada na zaperima, generatorima srebrenuše i orgonita, evo jedan presjek dojmova od prošle 2022 godine. Čisto za odmor očiju i duše. Još se sjećam zlatne generacije s alternativa foruma, Goge, Milana, Red-Pilla, Uoo-a i ostalih legendi, kako smo se 'natjecali' tko će prije objaviti slike svojih novih orgonita, uh kako je bio gušt doći na posao i umjesto kave ili bilo čega, gledati najnovije orgonite, e to se zove pravi 'upper'.

Uglavnom na zapadu ništa novo, osim što sam počeo pomalo eksperimentirati s orgonitnim pločicama namijenjenim za zaštitu od zračenja mobitela. Kako režem bakrene cijevi za zapere nakupim dosta fine bakrene prašine koju pomiješam s prahom željeza s nadom da dobijem tzv. UHD orgonit ili ultra high density orgonit, koji bi trebao u svoju mrežu  uhvatiti i najviše frekvencije 5G-a.

Nadalje, malo sam više uložio truda u novi uZapper Tiny, novu generaciju 'entry level' zapera koji bi trebao biti zamjena za uZapper C1.

Ukupno je kreirano 5 serija orgonita, u kojima sam napravio oko 11 piramida, preko pedeset TB-ova, te nepoznati broj zapera. Svi moji zaperi u biti i spadaju u kategoriju orgonita zbog svog orgonitnog bloka, malog srca koje kuca tika-taka u njima.

Uživajte.

31.10.2021 - Posljednji iz 20-21

Nakon burne zime 2021/2022 opet imam malo viška vremena i volje da piskaram po svom blogu, da parafraziram Gorana Baru, znači ipak nisam mrtav.

Ova serija orgonita je bila u sklopu izrade orgonitnog diska kojeg sam već opisao u članku Oluja na olujama. Ali u žurbi nisam stigao na miru sve sortirati i objaviti ovdje. Kako u ovim mračnim vremenima, svako malo svjetlo ima dodatnu težinu, a smatram da su moji orgoniti oni koji doprinose bar malo svjetlu na ovom planeti, mislim da je vrijeme da ih prikažem ovdje i sada.

Kako sam upao u neku dobru shemu s piramidama i sada teško odstupam od nje, stoga su i ove na isti način napravljene kao i prethodne. S tim da sam se ovaj put poigrao malo više s jednom i stavio školjku s karneolom na dnu piramide. Tu piramidu sam kao neki testni projekt objavio i prodao na svom etsy-u shopu: https://www.etsy.com/shop/OrgonSparkOfLife pod nazivom Sea Diamond Orgone Pyramid. Eto, nisam puno očekivao, malo se zaigrao, pa i s cijenom (okruglo 108) i paf, ode ko metak u Italiju. 'Čuda' se uvijek događaju.