Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

16.10.2018 - Privjesčići

Zalazak sunca je idealan za hvatanje svjetlosne energije koja isijava iz orgonita malenih, ovaj put iz privjesčića koje mi je poseban gušt raditi jer su jednostavni, efikasni, nezahtjevni, a opet korisni, srcu dragi i oku ugodni.

12.08.2018 - U hladu masline

Cilj pecanja ove serije orgonita su bili elegantni podlošci za vodu, a sve ostalo je bio extra dodatak jer je šteta pokrenuti orgonski laboratorij samo radi jedne ili dvije stvari, stoga uvijek pri sebi imam par orgonita viška za pokloniti, giftati, možda čak i prodati nekom tko ih zna cijeniti. Tema ove serije je bila elegantna crveno-crna kombinacija s hematitima u glavnoj ulozi, a podlošci su uglavnom napravljeni od mesinga, najfinijeg metala za orgonite, i meni osobno najdražeg.