Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

25.07.2020 - Once again

Kako još nije došlo vrijeme za selidbu u novi orgonski laboratorij, pogonjen kreativnim energijama i traženjima ljudi, još jednom sam išao nazad u svoju staru garažu i tako se 'dogodila' nova serija orgonita. Split je jedan od 13 gradova u Hrvatskoj kojima je aktivna testna 5G mreža, iako vojska te frekvencija koristi već godinama, jasno se osjeti kako je sve teže biti kreativan u tom okružju. Stoga je sve teže raditi ili ostvariti mirno energetsko ozračje u kojem se orgoniti mogu s pravom energijom i intencijom raditi. Bar je takav moj osjećaj. Ja sam već odlučio za selidbu u novi orgonski laboratorij, ali na meni ostaje da razmislim kako dodatno zaštititi i oplemeniti prostor tako da niti jedna mračna vibracija ne prodre kroz tu svjetlosnu mrežu, a kad mislim na prostor, ne mislim samo na svoju garažu, svoju kuću, već na cijeli Split, kojega još nosim u srcu, ma koliko daleko od njega išao.

Nova serija orgonita je rađena s jasnom intencijom donošenja sklada u prostor i zaštite od EM zračenja. Šungit, turmalin i dimni kvarc su nositelji te ideje i nalaze se u svakoj piramidi i orgonitu. Ametist, gorski kvarc, ogromne kvarcne špice koje sam dobio na poklon od meni drage osobe, čiovski žuti kalcit, malo lavande, kamilice, lapis lazuli i garnet zajedno s finom vibracijom bakra i bronze čine magičnu kombinaciju koja ostvaruje namjeru kreatora, a to je energetska čistoća prostora i ljepota uhvaćena u trenutku vremena.

 

 

U skladu s naslovom članka - Once Again, najbolja duet hang izvedba Hang Massiva

06.06.2020 - Last of their kind

Svoj orgonski laboratorij sam selio do sada 5 puta. Došlo je vrijeme da se napokon skrasim u svoju malu kolibu u šumi koju sam najvećim dijelom sam izgradio, svoj dugo sanjani orgonski laboratorij. Ova dole serija je zadnja serija mojih orgonita rađena u mračnoj garaži. Iako možda mračna, ja sam bio svjetlo koje je sijalo i vodilo orgonite da se manifestariju ovdje i sada, u ovom prostoru i vremenu. Dok pišem ovaj tekst, evo skoro svi ti mali orgoniti su već krenuli prema raznim ljudima s jednim i jedinim ciljem da donesu mir, sklad, harmoniju, zdravlje i radost u prostoru i u srcima onih koji su blizu njih.