Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

29.06.2021 - Ljetna kolekcija

Još jedna vesela serija orgonita proizašla iz laboratorija se veselo smiješi na suncu. Tek sad kad sortiram slike, vidim da sam se zanio s fotkama. Radi se o ukupno 5 piramida. Tri na početku i dvije na kraju. Ove dvije na kraju su posebne, jer sam se malo igrao s školjkama. Skoro svaki orgonit sada ima bar malu vortex zavojnicu, neka se vrti energija, neka kola život u prostoru.

Eh da, prva slika prikazuje umjetnu dugicu na nebu proizašlu od odbijanja sunčevih zraka od metalnih čestica s chemtrail oblaka, smart dusta.

04.05.2021 - Svibanjski pupoljci

Natrag u laboratorij, ali ovaj put podržan s novom akvizicijom, a to je 3D printer Prusa Mini (dole na slikama). Izrada zappera s plastičnim printerom je sada postala lakša i zabavnija. Zasada radim samo pojedine dijelove (maske za ekran, okvire za orgonitni blok), ali plan je printati cijelu kutiju u dizajnu i bojama koje ja želim. Stvarno pruža dosta mogućnosti za igru i kreaciju.  Na jednoj slici su zapperi u nastajanju s svojim malim orgonitnim srčekima, koja jedva čekaju da oplemene signal zappera i daju novu iscjeljujuću energiju u prostor.

Na par slika sam zabilježio i jasno djelovanje HAARP-a po nebu čija je posljedica kreiranje valovitih oblaka, prugaste formacije. Crna brača se i dalje vesele šarati po nebu, sve dok ne izbrišemo njih i njihove chemtrailove s planete.

Tu je uslikan i jedan mini generator koloidnog srebra. Najdraže su mi rustikalne, rudimentarne stvari koje rade bez greške, a u tu kategoriju spada i ovaj mali uređaj, jednostavan i efikasan, uvijek dođe do cilja.

Ostale slike prikazuju orgonite iz dvije sukcesivne serije, tako da su neki orgoniti na slikama isti. Radi se o četiri piramide, s tim da sam ovaj put htio vidjeti kako će ispasti crvena boja u skladu s bakrom i mislim da sam pogodio, jer i sam bakar ima nijanse crvene, tople boje u sebi. Orgonitni podložak koji se u ističe kao najljepši uradak cijele serije je napravio moj šegrt Ljubo, iako ga više nemam pravo zvati šegrt, možda bivši učenik, sada i sam svoj profesor što se tiće orgonita.

Svakako, mislim da su svi orgoniti napustili moje ruke i našli svoj dom, pa sretno vam bilo.