Moji Orgoniti

mt_ignore

Rađeni u svrhu širenja svjetla, ljubavi i mira, mali orgoniti pomažu čovjeku da opet pronađe svoje srce, svoju svrhu, svoj put. Od 2012.g. pa sve do sada, radim orgonite. To je moja strast, to sam ja. Kako se energije sve više ubrzavaju, vremena je sve manje, stoga nisam bio ažuran u objavi slika svojih orgonita. A možda je to i bio razlog radi kojega sam počeo s ovim svojim blogom, da širim svjetlo, da i druge pokrenem, potaknem, uveselim.

Iako rađeni prije dosta godina i dalje nose isto svjetlo, stoga sad koristim svaki dio vremena kako bih ažurirao ovaj blog i objavio stare slike mojih orgonita.

Uživajte!

06.06.2020 - Last of their kind

Svoj orgonski laboratorij sam selio do sada 5 puta. Došlo je vrijeme da se napokon skrasim u svoju malu kolibu u šumi koju sam najvećim dijelom sam izgradio, svoj dugo sanjani orgonski laboratorij. Ova dole serija je zadnja serija mojih orgonita rađena u mračnoj garaži. Iako možda mračna, ja sam bio svjetlo koje je sijalo i vodilo orgonite da se manifestariju ovdje i sada, u ovom prostoru i vremenu. Dok pišem ovaj tekst, evo skoro svi ti mali orgoniti su već krenuli prema raznim ljudima s jednim i jedinim ciljem da donesi mir, sklad, harmoniju, zdravlje i radost u prostoru i u srcima onih koji su blizu njih.