This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TowerBuster (TB)

TowerBuster orgonit (TB) je najrašireniji oblik orgonita najčešće u obliku diska oko 100 grama težine pa naviše. Izrada je jeftina i brza, stoga je ovo možda najpopularnija vrsta orgonita. Naziv 'towerbuster' je dobio jer je originalna namjena ovakve vrste orgonita bilo neutraliziranje djelovanja mobitelskih odašiljača (tower). Međutim, danas se koristi u skoro svakoj situaciji za orgoniziranje životnog prostora i ima najvažniju ulogu od svih orgonita, jer je jednostavan i jeftin za izradu, a od velike je koristi za ljude, biljke, životinje i cijeli eko-sustav.


 

IMG_4093.jpg

'Fancy' TowerBuster

 

Upotreba

Koristi se u svakoj situaciji, bilo za orgoniziranje doma, auta, poslovnog prostora ili bilo kojeg izvora negativne energije: mobitelskih i ostalih odašiljača, trafostanica, strujnih ormara, vodokotliča, bolnica, policijskih postaja, crkava, za smanjivanje zagađenja mora i rijeka. Efektivni domet TB-ova je do nekih 400 metara. Uglavnom se postavlja u kutove sobe, ispod kreveta, na elektroničke uređaje (TV, računalo, wireless router), kraj pipa (špina), na bojlere, kraj strujnih utičnica, na i u frižiderima, te na svim mjestima koji su ili izvor negativnog zračenja ili koje bi trebalo pripomoći pozitivnom energijom (hrana, voda, ostalo..).

 

IMG_3787.jpg

Obični TB u obliku polukugle

 

Izrada

Pošto su TB-ovi tzv. 'foot soldiers' odnosno prvi na liniji obrane, izradi TB-ova ne treba puno posvećivati pažnje, bitno ih je izraditi što više i 'posijati' na što više mjesta kako u samom domu, na radnom mjestu, tako i svugdje vani u prirodi. Za TB je dovoljno jedan ili par komadića kristala. Sve vrste metala se mogu stavljati u TB. Poželjno je ipak kombinirati jedan sloj finog metalnog praha na vrhu TB-a zajedno s krupnijom metalnom špenom na dnu kako bi se dobila tzv. Medium High Density (MHD) gustoća metalnih otpadaka (vidi pod metalima), ali ovisno o namjeni i ovo se može prilagoditi. Primjer su aktivni, tzv. power TB-ovi koji se stavljaju kraj jakih izvora EM zračenja (kablovi, trafostanice, strujni ormari) koji mogu imati više sitnijeg metalnog praha. Međutim, za većinu namjena ne treba se puno opterećiivati gustoćom i dimenzijama metalnih otpadaka koji idu u TB, već koristiti ono što je pri ruci, napraviti što više TB-ova, a tek za posebne 'prigode' ili kad osjetimo umjetničku inspiraciju možemo posvetiti više pažnje lickanju, kombiniranju i općenito pametovanju.

 

IMG_3340.jpgIMG_1592.jpg

Lijevo su svi moji TB silikonski kalupi u pogonu. Ukupno mogu izbaciti 41 TB u jednom naletu. Desno su reciklirane staklene tegle napunjene karamelnom orgonitnom smjesom i spremne za giftanje okoliša

 

Od kalupa, najbolje je koristiti slikonske kalupe. Ozbiljni gifteri za brzu i masovnu proizvodnju TB-ova za giftanje koriste odbačene kartonske role WC papira. Više o ovome u kalupima.

Ja najčešće radim dvije vrste poliesterskih TB-ova: obične za giftanje i malo finije za po 'kući'. Ove finije radim iz dva lijevanja s tim da na vrhu stavljam tanak sloj epoksidne smole koju često obojam prehrambenim bojama u koju stavljam kristale koji na ovaj način budu vidljivi. Zatim kad se ovaj sloj stvrdne stavljam ostatak TB-a. Obično na vrh TB-a stavljam fini mesing prah, a prema dnu sve što mi se nađe pri ruci. Stavljam najčešće male komadiće gorskog kristala, bionizirani kvarnci pijesak i malo smrvljenog ljekovitog bilja. Vidi kristale i dodatke orgonitima.

Inače prije sam gubio vrijeme na pravljenje karamelnih TB-ova, ali stvarno se ne isplati vremenski. Iako fino izgledaju i rađeni su od eko materijala za razilku od poliestera, zahtijevaju dosta truda. Karamelne TB-ove danas jedino izrađujem kako bih reciklirirao stare staklene tegle te ih 'giftao' nazad u okoliš. Vidi pod smole za detalje.

IMG_3394.jpgIMG_3776.jpg

Zborno mjesto TB-ova prije giftanja (vidi Giftanje 4: divizija TB-ova versus Vrh Sučidra)

 

Video materijal o izradi TowerBustera

 

Izrada TowerBustera (TB) orgonita

 

Kako napraviti svoje orgonite

 

TowerBusteri versus mobitelski odašiljači

U nastavku teksta je prijevod dijela knjige Operation Paradise s sitea OrgoniseAfrica.com koju svakako preporučam za čitanje, a koji na nedvosmislen način opisuje kako TB-ovi neutraliziraju mobitelske tornjeve i koja je prava namjena tih tornjeva.

Moja poruka: ako ste već nekim čudnim vodstvom došli na ove stranice i ako čitate ovaj tekst onda znajte da ste upravo tražili ovu informaciju, a kako bi Krishnamurti rekao, izbor ne postoji, već samo trenutak prosvjetljenja i akcije u skladu s prosvjetljenjem, stoga djelujte, nemojte propustiti svaku mogućnost da 'giftate' cijeli svoj dom, kvart, selo, grad.

 

IMG_3392.JPG

TB plave serije

 


Operation Paradise

Vidioci koji mogu vidjeti aure neminovno vide negativnost koja emanira iz mobitelskih odašiljača.  Dok se vizualne percepcije aure mobitelskog tornja razlikuju između raznih senzitivaca, svi se slažu da aura djeluje negativno na emocionalnom planu. Jednom sam napravio eksperiment s ženom koja je uspješni psihološki iscjelitelj, u kojem sam je pitao da opiše auru jednog izrazito velikog mobitelskog odašiljača prije i poslije primjene orgonita. Budući da nikad prije nije fokusirala svoju pozornost na to, nije znala što će očekivati. Njezin opis aure područja oko ne-tretiranog mobitelskog tornja je:

"crna kugla, blago spljoštena poput dinje, radijusa oko pola kilometra išarana sivim venama sličnim šarama nekih vrsta crnog mramora"

Nakon što smo okružili toranj s orgonitima njen dojam je bio bitno drugačiji:

"crnilo je sada ograničeno na neposrednu okolinu mobitelskih panela, emanirajući na otprilike jedan metar od njih. Crna aura koja se protezala izvan te granice je sada poprimila sjajne i svježe boje"

Aspekt radijacije mobitelskog tornja koja uzrokuje negativne efekte očigledno nije 'normalna' elektromagnetska radijacija nego skalarni stojeći valovi. Većina debata o potencijalno štetnim efektima mikrovalne radijacije mobitelskih odašiljača se koncentrira na pitanje na radijacijske nivoe koji mogu biti izmjereni konvecionalnim mjernim uređajima. Ovaj način analize je potpuno pogrešan jer se efekt zračenja temelji na distorziji eteričnog polja, a ne na elektromagnetskoj vibraciji.

Ovo je vrlo teško dokazati ukorijenjenom skeptiku, ali mi smo došli do eksperimentalnog dokaza u observaciji naših vlastitih reakcija na ove tornjeve te na često instante promjene u atmosferi i strukturi oblaka nakon 'tretiranja' ovih tornjeva s orgonitima.

 


Operation Paradise

 

IMGP3662.jpg

Mobitelski odašiljači na vrhu kuće. Do sada sam stavio bar 20 TB-a oko njih, a bit će toga još.

 

Tags: orgoniti, towerbuster

Print