This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Osnovni pojmovi o zapperu

Sadržaj:

 

Zapper

Zapper je jednostavna i jeftina naprava za odstranjivanje parazita u ljudskom tijelu s slabom strujom niskog napona i određenom frekvencijom (zapiranje). Teorija djelovanja zappera se zasniva na tome da svaku bolest izazivaju paraziti (virusi, bakterije, gljivice, crvi) koji su prisutni u svakom čovjeku i koji mogu samostalno pokrenuti ili sudjelovati kao jedan od okidača za razvijanje raznih bolesti. Eliminiranjem ovih parazita tijelu se omogućuje da ozdravi.

Zapper služi za eliminiranje parazita. Svaki parazit ima određenu frekvenciju na kojoj biva eliminiran, a kako zapper emitira signal koji ima široki frekvencijski spektar harmonika i jedna frekvencija je dovoljna za eliminaciju svih parazita.

Svi paraziti su pozitivno nabijeni, kao i svi radikali u tijelu, odnosno nezdravo tkivo. Zapper s malom električnom strujom opsrkbljava tijelo s viškom elektrona, odnosno s negativnim ionima koji neutraliziraju pozitivno nabijene parazite i radikale pomažući tijelu da povrati prirodno stanje ravnoteže i zdravlja. Može se reći da zapper ima sličan efekt kao i uzemljivanje kada se tijelo opsrkbljuje s negativnim ionima.

Zapper osim direktne eliminacije parazita utječe i na vitalnost krvnih zrnaca čineći ih vitalnijima te samim time jača imunosni sustav odnosno pročišćava i energizira krv. Teorija kojom se objašnjava ovakav blagotvoran efekt zappera je pravokutni oblik signala koji uređaj generira, a koji po karakteristikama sliči tzv. “h” impulsu ljudskog živca i koji u biti privlači dodatnu životodajnu energiju iz okolnog prostora i vitalizira tijelo i krv čovjeka.

Stoga se može reći da zapper ujedno osim antimikrobnog djelovanja ima i probiotičko djelovanje (podržava život i vitalnost).

Više o zapperima

mt_ignore

Zapper spojen na palice za zapiranje

Orgonski zapper

Orgonski zapper osim samog generatora pravokutnog impulsa niskog napona određene frekvencije sadrži i orgonitni blok koji dodatno privlači/generira životnu silu (chi, pranu) iz okolnog prostora ili drukčijim riječima rečeno neorganiziranu, kaotičnu, štetnu, isprekidanu suptilnu energiju koja ima negativan utjecaj na ljudsko zdravlje konvertira u visoko organiziranu, skladnu, životodajnu i iscjeljujuću energiju čime se sveukupni iscjeljujući efekt zappera višestruko povećava.

mt_ignore

Orgonski zapper sadrži orgonitni blok unutar kutije. Na slici je uZapper A63 u kojem u orgonitni blok stavljam male špice gorskog kristala omotane Mobiusom zavojnicom kroz koju prolazi signal zappera, čineći ovaj zapper extra moćnim prijateljem u borbi protiv niskovibratornih parazitskih oblika života.

Orgonitna piramida

Orgonitna piramida daje mogućnost da se informacija ili vibracija ljekovite frekvencije još više pojača u prostoru čime je efekt zapiranja još veći. Isti signal koji ide u tijelo preko palica ili nožnih pločica ide i u okolni prostor pojačan preko orgonitne piramide koja kao i orgonitni blok unutar zappera ima kristalnu špicu s Mobius zavojnicom.

Specijalna Mobius zavojnica (vidi dole slike) omotana oko veće kristalne špice u vertikalnoj osi piramidi stvara skalarno polje te zajedno s malim orgonitnim blokom u zapperu stvara radiantnu karakteristiku signala koji ima oštri naponski skok (eng. spike) što kreira signal za zapiranje u obliku 'h' vala koji sliči impulsu ljudskog živca i koji u biti privlači dodatnu životodajnu energiju iz okolnog prostora i vitalizira tijelo i krv čovjeka.

Osim frekvencija za eliminiranje parazita postoje i frekvencije za harmonizaciju prostora stoga je moguće da ostavite zapper da radi konstantno spojen na piramidu i da tako harmonizira prostor u skladu s frekvencijom po vašem izboru.

Svi moji zapperi imaju dva izlaza, isti signal koji ide u tijelo preko palica ili nožnih pločica ide i na drugi izlaz na koji može biti spojena piramida.

mt_ignore

Velika kristalna špica s Mobius zavojnicom koje se nalazi u vertikalnoj osi orgonitne piramide koja se može spojiti na zapper u smislu pojačanja vibracije/informacije frekvencije koju zapper generira.

mt_ignore

uZapper Tiny spojen istovremeno na orgonitnu piramidu i na bakrene palice, pojačava vibracije ljekovite frekvencije u prostoru.

Elektroporacija

Elektroporacija stanica uzrokuje tzv. 'otvaranje' stanica u organizmu na način da stanice lakše 'upijaju' sve elemente iz krvnog toka, tako se na primjer djelovanje nekih droga može pojačati 20-40 puta (ako uzmete jedan aspirin, kao da ste uzeli 40). Iako na internetu kruže netočne glasine da zapper izaziva elektroporaciju kao nuspojavu, činjenica je da ispravno napravljeni zapperi po Hulda Clark dizajnu ne izazivaju elektroporaciju. Od 2012.g. izrađujem i koristim zapper i još nisam naišao na pojavu elektroporacije. Dapače, zapper je zahvalan jer se može nesmetano koristiti uz sve ostale terapije, dapače nekim terapijama povećava efikasnost kao Anti parazitnom programu.

 

Anti parazitni program

Zapper efikasno uništava parazite, ali teško dopire do dobro skrivenih jajašaca ili ličinki parazita u tijelu koje paraziti svugdje ostavljaju. Za efikasno eliminiranje jajašaca parazita odnosno svih nepoželjnih parazita iz tijela najbolje je koristiti biljne preparate, odnosno po receptu Hulde Clark, raditi cijeli anti parazitni program u trajanju od 40 dana koji uključuje i čišćenje jetre od žučnih kamenaca. Kombinacija upotrebe zapera, čišćenja jetre i konzumiranja pelina, crnog oraha i klinčića u sklopu Anti parazitnog programa je jedan od najboljih pristupa za detoksifikaciju i čišćenje organizma od parazita. Ovaj bi program trebalo prakticirati najmanje jednom ili više puta na godinu dana, jer paraziti uvijek nađu način da se vrate nazad u organizam. Više o Anti parazitnom programu s stranica alternativa-za-vas.com ili prirodom-do-zdravlja.

 

Vrijeme i način zapiranja

Preporuka Hulde Clark je da se zapiranje obavlja u tri koraka po 7 minuta s 20 minuta pauze između. U prvom ciklusu se eliminiraju paraziti i crvi, kad se oni raspadnu tada otpuštaju svoje viruse i bakterije, koji se onda eliminiraju u drugom ciklusu, treći ciklus služi za finalno eliminiranje eventualnih ostataka parazita koji su još živi. Prije i poslije zapiranja je potrebno popiti malo više vode, a za vrijeme zapiranja ništa ne jesti, evenutalno se može popiti još vode koja pomaže u čišćenju organizma od parazita. Ovaj proces se može obaviti više puta na dan.

Napomena: umjesto vode, prije zapiranja se može uzeti malo koloidnog srebra što uvećava efikasnost koloidnog srebra i zapiranja. Više o ovom efektu u iontoforezi srebra

Međutim, iskustva korisnika zapera govore u prilog tome da se vrijeme zapiranja ne mora razdvajati u ova tri koraka, već da može biti proizvoljno dugo (bez prekida). Zapirati se praktično može sve dok simptomi neke bolesti ne nestanu ili se značajno ublaže. Ipak je preporuka da se započne postupno s zapiranjem, od pola sata na dan, pa s postepenim povećavanjem vremena dok sami ne ocijenite koliko vam je dnevno potrebno. Zapiranje se može obaviti u nekoliko navrata (sesija) tokom dana što je najefikasnije.

 

Izbor frekvencija

Zbog prirode kvadratnog signala zapera koji ima izražene harmonike (pojavu signala i na višim frekvencija od nazivne) jedna frekvencija signala pokriva čitav spektar frekvencija, ali s manjom snagom. Stoga je danas većina zappera opremljena samo s jednom frekvencijom koja je dovoljnda da djeluje na skoro sve parazite. Više o harmonicima kvadratnog/pravokutnog signala. Iako ovaj pristup nije loš, dapače, jednostavan je i efikasan, ipak s ovom pristupom za eliminiranje pojedinih parazita je potrebno više vremena, stoga je brži način odabir frekvencije koja je bliže frekvenciji na kojoj parazit biva uništen.

Nadalje, neke frekvencije unutar zappera mogu poslužiti za harmonizaciju i detoksifikaciju organizma, jer svaka frekvencija nosi određenu vibraciju na koju naše tijelo odgovara. Primjer su isjeljujuće Solfeggio frekvencije, kao npr. 528Hz koja služi za regeneraciju DNK. Dan Horowitz o značenju 528Hz. 432Hz je osnovna frekvencije 'glazbe svemira' (svete geometrije) i prava frekvencija osnovnog koncertnog tona A koji je 1955.g. naprasno izmijenjen u neprirodnih 440Hz. Više o 432Hz.

Iz navedenih razloga, ipak je dobro da zapper podržava mali veći spektar frekvencija.

mt_ignore

Cymatica pokazuje kako 432Hz stvara harmonične strukture

Na Internetu ima dosta raznih popisa frekvencija za zapper. Bitno je reći da se zapiranje s klasičnim zaperima uglavnom koriste niske frekvencije (često u audio području), a visoke RF frekvencije (preko 1Mhz) se najčšeće koriste za posebne uređaje koje frekvencije emitiraju u prostor i gdje korisnik nema kontakta s uređajem koji generira frekvencije. Primjer je uređaj za iscjeljivanje Georga Lakhovskoga opisan u emisiji Na Rubu Znanost - Bioelektrična medicina.

Dosta ljudi je eksperimentiralo s svim mogućim frekvencijama, pa su došli na ideju da sastave listu svih frekvencija i parazita na koje te frekvencije djeluju. Ta lista se zove Consolidated Annotated Frequency List. Ja sam na osnovu ove liste i na osnovu evo višegodišnjeg iskustva u izradi zappera (izrađujem ih od 2012.g.) došao do 62 frekvencije koje su dole opisane i sortirane po simptomima na koje imaju blagotvorni efekt.

Sve dole opisane frekvencije su ugrađene u moje zappere uZapper A63 i uZapper OLE.

Frekvencije po simptomima:

Opis Frekvencije (Hz)
Abdominal pain 20, 444,464,3000
Acne 444, 727, 787, 880, 1550, 1600, 2720
Adenovirus 969
AIDS 465,727,787,880,1550
Allergy 20, 727, 787, 880, 5000, 10000
Alopecia 20, 465, 727, 787, 800, 880, 2720, 5000, 10000, 30000
Anal itching (use parasites general) 20, 444, 465, 727, 787, 880, 10000
Arthritis 20, 650, 727, 787, 800, 880, 1550, 2720, 5000, 10000
Arthritis rheumatoid 650, 787, 727
Asthma 128, 727, 787, 880, 10000
Autism Use parasites general: 20, 128, 152, 465, 727, 800, 880, 1550, 5000, 10000 Use metal detox: 48, 727, 15000 Use Measles vaccine detox: 787, 880
Backache 727, 787, 880, 1550, 10000
Bacterial infections general 20, 465, 664, 727, 787, 800, 880, 1550
Bladder cistis 432, 465, 1550
Bronchitis 20, 727, 880,7344
Cancer 1, 10, 20, 666, 800, 880, 2127, 2720, 3176, 5000, 10000
Candida 20, 465, 3176, 5000, 10000
Chronic fatigue syndrome 7,83, 444, 465, 664, 787, 880, 1550, 1902, 5000, 10000
Colitis 465, 727, 787, 880, 1550, 5000, 10000
Crohns disease 20, 440, 727, 880, 10000
Cystitis chronic (inflammation of the urinary bladder and ureters) 20, 465, 727, 787, 880
Dental problems, Toothache 465, 650, 666, 787
Depression 7.83, 787, 800, 3176, 5000, 10000
Diabetes 1 (Warning: can cause large drop in blood sugar level. Use 5000Hz for 15 min) 20, 465, 727, 787, 800, 880,2127,5000
Diabetes 2 48, 444, 787, 1550
Diabetes associated infection 20, 727
Digestion problems 444, 727, 787, 880,1550, 10000
E. Coli 800, 1550
Ear diseases (tinnitus, hearing loss, otitits) 7.83, 10, 20, 440, 727, 787, 880, 10000
Endometriosis 800, 1550, 6766
Epilepsy 20, 650, 727, 787, 880, 1550, 10000
Epstein Barr virus 20, 465, 727, 787, 880
Eye sight 10, 20, 727, 787, 880, 1600, 1830, 10000
Fibromyalgia 20, 800, 880, 2720, 5000
Fungi general 880,1550
Headaches, migrain 1.2, 7.83, 10, 625, 650, 727,787,880, 3000, 10000
Heart problems 1, 20, 5000
Helicobacter pylori 880
Hepatitis 528, 650, 1550
Hernia 727, 787, 2720, 5000, 10000
Herpes 1550
Hormonal imbalances 5.5
Hypertension 7.83, 15, 20, 727, 787, 880,3176, 10000
Infertility 465, 650, 666, 727, 787, 880, 2127
Influenza 20, 800, 880, 969, 1550, 2720, 5000, 7344
Kidney 20, 444, 465, 727, 787, 880, 5000, 10000
Liver 727, 787, 880
Lyme (Borrelia) 128, 432, 625, 800, 10000
Meningitis 20, 650, 5000
Menopause symptoms 5.5, 727, 787, 880
Morgellons 432, 7344
Multiple sclerosis 20, 787, 880, 1550, 2720, 5000
Nerve disorders 10, 440, 625, 650, 1600, 2720, 3176, 10000
Pain 40, 666, 727, 787, 880, 1550, 2720, 3000, 10000
Parasites general 20, 128, 152, 465, 727, 800, 880, 1550, 5000, 10000
Parkinson 5000
Pneumonia general 20, 727, 787, 880, 1550, 5000, 7344
Prostate 20, 465, 666, 727, 787, 880, 2720
Rheumatism 10000
Sinusitis 20, 440, 880, 1600
Skin problems 465
Sore throat 727, 787, 880, 1550, 1600, 2720
Stomach (ulcer) 20, 664, 666
Thyroid problems 0.5, 5.5, 20, 10000
Urinary Tract Infections 20, 465, 727,787, 880, 1550
Vaginosis (non-specific infection) 880
Virus general 444, 465, 666, 720, 727, 800, 5000, 10000
Warts 666, 727, 1600, 2127, 2720

 

Istaknute frekvencije:

Opis Frekvencije (Hz)
Cancer
Cancer 1, 10, 20, 666, 800, 880, 2127, 2720, 3176, 5000, 10000
Parasites
Parasites general 20, 128, 152, 465, 727, 800, 880, 1550, 5000, 10000
Parasites_flukes_general (pancreatic, liver, and intestinal) 6766
Parasites flukes intestinal (Hulda Clark) 2127, 6766
Parasites pinworms 20
Parasites hookworm 440
Parasites roundworms general 20, 128, 152, 650, 2720
Parasites tapeworms 164
Parasites human rope worm 1359
Parasites (worm eggs) 164, 969
Detox
Heavy metal detox 727, 15000
Mercury detox 48
Chemtrail detox Use sweep mode
Pesticide detox 1
Hulda Clark 30000
Measles vaccine detox 787, 880
Harmonize
Schumann Earth frequency 7.83, 15
Sacred geometry 432
Solfeggio - Liberating Guilt and Fear 396
Solfeggio - Undoing Situations and Facilitating Change 417
Solfeggio - Transformation and Miracles (DNA Repair) 528
Solfeggio - Connecting/Relationships 639
Solfeggio - Expression/Solutions 741
Solfeggio - Returning to Spiritual Order 852

 

Metode zapiranja

Postoji više metoda zapiranja:

  • držanje metalnih palica u ruci s eventualnim dodatkom metalnih pločica za noge
  • zapiranje preko tzv. metalnih dugmadi prislonjenih na kožu (na poleđini zappera).
  • zapiranje s samoljepivim elektrodama koje se mogu pričvrstiti u blizini kritičnog mjesta na tijelu (ne preporuča se područje glave i vrata)

 

Zapiranje samo s palicama:

Zapiranje se može obaviti bez navlaženih ubrusa, ukoliko vam je djelovanje zapera iritirajuće (trnci, lagano strujanje). Efekt zapiranja je isti.

 

Način zapiranja s navlaženim metalnim palicama:

U zdjelu se ulije malo obične vode i stavi se dosta soli (šaka ili dvije žlice) i dobro se razmuti. Čak je dobro staviti toplu vodu da se sol brže rastopi. Papirnati ubrus se okine na četiri jednaka komada. Dva komadića se umoče u zdjelu i s njima se obaviju elektrode, ne smeta ako ima i par slojeva (omotaja) oko elektrode. Bolje je koristiti malo kvalitetnije papirnate ubruse (deblje) da se ne raspadnu kad se smoče, međutim mogu se koristiti i izrezani dijelovi kuhinjske krpe ili tanke pamučne tkanine koji se mogu nanovo upotrijebiti. Iscijedi se višak vode s elektroda, stoga je najbolje ispod svega držati krpu. Nakon toga se pristupa zapiranju. Potrebno je što čvršće držati elektrode za bolji efekt. Malo vode će se još iscijediti kako budete držali elektrode, ali ako niste pretjerali to vam neće smetati.

Prilikom zapiranja poželjno je osjetiti lagane trnce u rukama od električnih impulsa zappera, kad se ovlaženi ubrus osuši, trnci će postati sve slabiji. Zapiranje i dalje radi čak i ako se trnci ne osjete, stoga ne treba odmah prekidati. Zapiranje s jednim setom ovlaženih ubrusa je najefektnije do 30-45 minuta, kad je poželjno promijeniti ubruse, staviti nove ovlažene, te usput promijeniti i polaritet palica (npr. ako ste prije držali palicu s crvenom žicom u desnoj ruci, sad je stavite u lijevu). Na zapiranje se ovako ‘potroši’ 1 do 1.30 sat, tijekom dana možete imati više ovakvih ‘sesija’ zapiranja. Nakon zapiranja bakrene elektrode obavezno posušiti i obrisati. One obično potamne od oksidacije, ali to ne smeta. Ipak nakon zapiranja ruke imaju miris bakra iako nisu bile u direktnom doticaju s elektrodama, stoga je potrebno isprati ruke nakon ovog procesa.

mt_ignoremt_ignore

Borbeni komplet za najefikasnije zapiranje s metalnim elektrodama

 

Upotreba ionskog koloidnog srebra kod zapiranja:

Umjesto obične vode i soli, za vlaženje papirnatih ubrusa koje se stavljaju na palice, moguće je koristiti ionsko koloidno srebro. Koloidno srebro je manje vodljivo nego mješavina vode i soli, ali je zato potencijalno puno efikasnije jer omogućava upijanje iona srebra direktno u tijelo tzv. postupkom elektroforeze što u sinergiji s zapiranjem predstavlja moćnu kombinaciju za eliminaciju širokog spektra parazita i bakterija. Korištenje koloidnog srebra ujedno omogućava da se izbjegne moguća iritacija kože kod upotrebe soli kod osjetljivih osoba.

 

Način zapiranja s dugmastim elektrodama:

Najjednostavniji način korištenja zappera je da se zapper nosi priljubljen uz kožu odnosno da metalna dugmad (mesing, bronca ili bakar) na poleđini zappera dođu u direktan dodir s kožom. Ako se zapper prikladno učvrsti ova metoda zapiranja omogućava dugotrajno zapiranje bez da ometa normalne dnevne aktivnosti, stoga iako efektivno slabija nego metoda s metalnim palicama u konačnici se isplati za one koji ne mogu si priuštiti da sjede na jednom mjestu više od jednog sata i da se zapiraju s palicama. Kod ovog načina zapiranja rijetko se osjete trnci kao kod zapiranja s metalnim palicama.

Važno upozorenje:

Metalne dugmaste elektrode mogu iritirati kožu ako se drže duže vrijeme na jednom mjestu. Na početku zapiranja zbog uobičajene acidoze tijela (kiselost) moguće je i stvaranje malih rupica/opeklinica na koži na mjestu dodira s elektrodama ako se iste drže dugo vremena na istom mjestu. Stoga je bitno uvijek mijenjati položaj zappera svakih 10 minuta ili pola sata, a obavezno prekinuti zapiranje ako se osjeti peckanje čak i ako se peckanje osjeti odmah nakon početka zapiranja. Ne stavljati zapper na iznimno osjetljivu i tanku kožu lica i vrata, ako imate problema s glavoboljom, sinusima, zubima i sličnim problemima stavite zapper na jedno od ramena. Isto kod promjene baterije i korištenja zappera s novim baterijama valja biti oprezan prva dva dva dana jer napon može biti dosta viši od nazivnih 9V i uzrokovati peckanje ako se ne promijeni položaj zappera nakon pola sata. Zbog svega navedenog nikako ne preporučujem stavljanje malih ovlaženih ubrusa između dugmastih elektroda i kože jer se efekt peckanja i iritacije može ubrzati (u prethodnoj metodi zapiranja s metalnim palicama upravo se preporučuju ovlaženi ubrusi jer je koža na dlanovima najdeblja stoga tamo nikada neće do iritacije/peckanja kože, a efekt zapiranja s ovlaženim ubrusima je najveći).
Ipak zamijećeno je kako se nakon početne iritacije, zapper kasnije može bez problema koristiti i kroz duže razdoblje prislonjen na jedno mjesto jer očigledno da zapper djeluje i na kiselost organizma tj. smanjuje istu, stoga iritacija kože biva sve manja i manja nakon zapiranja u trajanju od par dana ili sedmica što ovisi individualno.

mt_ignore

Dobro učvršćeni zapper skoro da i ne smeta prilikom obavljanja svakodnevnih djelatnosti stoga omogućava dugotrajno zapiranje

 

Najbolje mjesto za postavljanje zappera s ovako malim elektrodama i na maloj razdaljini je zapešće ruke jer ovdje su krvne žile najbliže koži, koža je relativno tanka i zapper ima mogućnost da efikasno orgonizira sve krvne stanice koje se nalaze u krvotoku. Nadalje zbog postojanja orgonitnog bloka u samoj kutiji zappera, efekt zapiranja biva višestruko uvečan. Inače se zapper može držati bilo gdje blizu bolnog mjesta (gležanj, koljeno, trbuh). Za učvrščivanje uZappera za tijelo i korištenje dugmastih elektroda može se koristiti širi steznik, čarapa ili neki stezajući zavoj.

Zapiranje se može obavljati i tijekom spavanja s tim da se onda drži pričvršćen na dlan ili đon jer je tamo koža najdeblja i neće ometati miran san.

 

Način zapiranja s  samoljepivim elektrodama:

Samoljepive elektrode omogućuju 'lokalizirano' zapiranje odnosno tamo gdje je potrebno jer se mogu pričvrstiti bilo gdje na tijelu (osim glave i vrata). Elektrode omogućavaju tzv. 'hands-free' mode, odnosno mobilni mod u kojem korisnik zappera može namjestiti elektrode bolo gdje na tijelu, uključiti i staviti zapper u džep, te raditi druge poslove. Kabel na koji se spajaju samoljepive elektrode na zapper se spaja na isti način kao i kabel za palice.

mt_ignore

Samoljepive elektrode spojene na uZapper A63

 

Sweep mod

Sweep mod je mod rada zapera u kojem on automatski mijenja frekvencije. Ovaj mod rada je zahvalan jer zapper sam 'pokriva' veći frekvencijski spektar bez intervencije korisnika. Kontinuirani sweep mod znači da zapper ide od početne od krajnje frekvencije, kontinuirano mijenjajući frekvenciju. Svi moji zaperi koriste malo drukčiji sweep mod u kojem zapper izvršava zadanu listu frekvencija (npr. 32 frekvencije) s tim da svaku generira 5 minuta ili već koliko korisnik odredi, zatim skače na iduću. Prednost ovog pristupa je što je jedna frekvencija duže vremena aktivna i zbog toga efikasnija u eliminaciji parazita.

 

Harmonici kvadratnog ili pravokutnog signala

Harmonici signala su komponente tog signala koje imaju frekvenciju uvećanu za cijeli broj od originalnog signala i dvostruko manju amplitudu od prethodnog harmonika. Naprimjer:
ako pravokutni signal ima amplitudu od U=10V i f=30Khz, prvi harmonik imati će U=5V, f=60Khz, drugi U=2.5V,f=120Khz, tj. frekvencije harmonika od osnovne f će biti 2f, 3f, 4f, 5f i tako dalje.

Parni harmonici su oni s parnim koeficijentom: 2f, 4f, 6f...
Neparni harmonici su oni s neparnim koeficijentom 3f, 5f, 7f,...

Harmonici Harmonici se javljaju kao neželjena pojava zbog nesavršenosti generatora signala koji u sebi ima nelinearne karakteristke (induktivitet i kapacitivnost zavojnica, vodiča, spojeva, poluvodičkih spojeva, i tako dalje), te su stoga u elektronici vrlo nepoželjna pojava jer mogu izazvati generiranje nepoželjnih struja koje mogu uzrokovati zagrijavanje komponenti i ostale neželjenje pojave (primjer je transformator). Detaljnije o harmonicima u elektronici.

Pravokutni signal i općenito simetrični signali generiraju samo neparne harmonike, dok nesimetrični signali kao što je recimo pravokutni signal s 10% duty-cycle će generirati uglavnom parne harmonike. Ako je pravokutni signal nesavšren, tj. ima deformirani oblik s šiljcima, ti šiljci mogu generirati i dodatne komponente signala veće frekvencije (ne nužno pravokutnog oblika), jer po Fourierovoj analizi svaki periodični signal se može dobiti/rastaviti kao suma sinusnih signala određenih frekvencija.

Više o harmonicima na:
WikiPedia.org
Electroherbalism.com

 

Kvadratni ili pravokutni signal

Signal koji zapper generira ima kvadratni ili pravokutni oblik. Može se reći da je pola vremena na nekoj naponskoj razini (npr. 12V), a pola vremena je na 0V. Učestalost ove promjene određuje frekvenciju signala. Zbog svoje prirode kvadratni signal kreira uvijek harmonike signala na višoj frekvenciji, tako da jedna frekvencija pokriva veliki frekvencijski spektar. Više o teoriji harmonika.

mt_ignore

Kvadratni signal uZappera A63 s osciloskopa frekvencije 664Hz

 

Još jedna važna činjenica za korištenje zappera je pad napona signala koje je posljedica opterećenja prilikom rada zappera koje uzrokuje naše tijelo koje djeluje kao potrošač/otpor koji je prikopčan na izvor napona. Kod kvalitetnijih zappera ovaj pad napona je zanemariv, ali kod nekvalitetnijih varijanti može smanjiti efikasnost uređaja.

Opasnost istosmjerne struje
Ono što je slabo poznato je činjenica da je istosmjerna struja opasnija za ljudski organizam nego izmjenična struja, jer istosmjerna struja jednostavno radi elektrolizu u našem tijelu koje je samo po sebi vrlo dobar elektrolit. Teško je govoriti o nekim graničnim vrijednostima istosmjernog napona i struje, ali sve preko 30V i par desetaka mA je dosta rizično. Stoga svi zapperi koriste periodične i oscilirajuće pravokutne signale slabe struje i malog napona.

 

Radiantni signal

Radiantni signal je karakteristika električnog signala da izvrši naglu naponsku promjenu u jedinici vremena (veliki gradient dU/dT) što ima za posljedicu generiranje kratkotrajnog naponskog impulsa koji može biti i nekoliko puta veći (katkad i do stotinu puta) od nazivnog napona signala, naročito ako se u krugu nalazi neki induktivitet (i obična žica predstavlja induktivitet). Kod zappera ovo konkrentno znači da se u trenutku promjene napona signala od 0V do 12V generira mali naponski impuls koji može iznositi i 18V. Ovaj impuls je nepoželjan u klasičnoj elektrotehnici jer remeti ostale elektronske sklopove i može izazvati izgaranje istih. Ovaj impuls je u biti svugdje vidljiv u uobičajenom kučanstvu, u obliku plavičastog bljeska ako se gasi sklopka jakog potrošača (npr. pečice).

Međutim, ovaj impuls je glavni temelj Tesline impulsne tehnologije, odnosno svih free-energy uređaja koji u biti rade na principu da s ovim naponskim impulsima dovlače energiju iz vakuma. Termin 'radiantni' je proizvoljno skovan od strane istraživača na polju free-energy uređaja Johna Bedinija kako bi se objasnila priroda ove energije. Ovo je negativna i hladna energija, jer se ne temelji na protoku elektrona koji vrše zagrijavanje elemenata i vodiča (koja se danas uglavnom i koristi u svim elektronskim sklopovima) već se temelji na kratkim naponskim impulsima velike snage. John Bedini uspoređuje ovaj impuls s impulsom ljudskog živca odnosno tzv. h impulsu koji se redovno može vidjeti na nadzornim monitorima u raznim bolnicama (više o h signalu). Zaključak se nameće da čovjek u biti crpi energiju iz prostora s svojim 'radiantnim' nervnim impulsima koji u biti privlače životnu energiju, orgon ili radiantnu energiju iz okolnog prostora/vakuma.

U svjetlu zappera i zapiranja, postojanje ovog impulsa u signalu zapera označava da zapper s svojim signalom dovlači dodatnu životodajnu i blagotvornu energiju iz vakuma, odnosno prostora. Osjećaj zapiranja s ovakvom radiantnim signalom je intezivan i dosta se osjeća. Sve moje zapere sam dizajnirao da očuvam i pojačam ovaj naponski 'spike', odnosno radiantnu karakteristiku signala.

 

mt_ignore

h impuls ljudskog živca je isti kao i 'radiantni' naponski 'spike' koji fokusira i privlači pozitivnu orgonsku energiju

 

mt_ignore

Slika s osciloskopa pokazuje radiantni naponski impuls uZappera A63. Signal unutar 10ns raste od 0V do 17V iako je nazivni napon signala oko 12V.

 

Pozitivni offset signala

Signal zappera je pola vremena na nekoj naponskoj razini (npr. 12V), a pola vremena je na 0V. Pozitivni offset signala u biti znači da se signal nikad ne spušta na 0V već se zadržava na nekoj maloj razini iznad 0V, npr. na 0.25V. U zadnjim izdanjima svojih knjiga u kojima redovno daje shemu kako sastaviti zapper, Hulda Clark je promovirala ideju da je ovaj pozitivan offset signala vrlo bitan faktor koji pomaže eliminiranju parazita iz tijela. Više o tome kako sam implementirao pozitivan offset u svojim zaperama u uputama o izradi zapera.

 

mt_ignore

Pozitivan offset signala zappera: signal nikad ne ide do 0V

 

Pokretanje orgonita ili uzbuda zavojnice orgonita

Pokretenje orgonita ili uzbuda zavojnice orgonita je princip da se dovođenjem električnog signala na zavojnicu unutar orgonita, kristal u orgonitu dodatno uzbuđuje, što rezultira da orgonit generira jače orgonitno polje, ima veći radijus djelovanja i veći kapacitet prerade DOR-a (negativne energije) u POR (pozitivnu energiju). Zapper je idealan za uzbudu zavojnice orgonita jer ima impulsni karakter signala što dodatno kreira jake radiantne naponske skokove. Posebni tip orgonita, nazvan broadcaster koristi ovaj princip za svoj rad. Više od broadcaster orgonitima.

 

mt_ignore

30m Mobius zavojnice namotano oko kristalne jezgre broadcastera

 

mt_ignore

Hexa broadcaster s zavojnicom s gornje slike u pogonu. uZapper C1 (gore desno na slici) uredno radi u svim uvjetima na terenu i pogoni ovaj ogromni broadcaster.

 

mt_ignore

uZapper C1 s ovako ogromnom zavojnicom može producirati ogromne naponske skokove (spikeove). Kako ne bi sve komponente izgorile ove skokove limitiram s otpornikom. Na slici je vidljiv naponski radiantni spike od 30V

 

DDS generator frekvencija

Direct digital synthesis (DDS) je metoda generiranja analognog signala, obično sinusnog signala, na način da se generira promjenjivi signal u digitalnoj formi te se onda konvertira s standardnim digitalno-analogno konvertorom. Operacija u DDS generatoru se obavljaju u digitalnoj domeni što omogućuje brzu promjenu frekvencije, finu rezoluciju promjene frekvencije i široki frekvencijski spektar uz minimalnu potrošnju struje. Više o DDS tehnologiji.

uZapper OLE trenutno koristi DDS IC AD9850 ili AD9851 koji omogućavaju da se promjena frekvencije vrši u koracima od 0.01Hz i to u cijelom opsegu frekvencija (od 0.01Hz do maksimalno 4Mhz) što je u svijetu amaterske elektronike i ovog cjenovnog razreda ogromni napredak u kvaliteti. AD9851 radi na 30Mhz i teoretski dopušta veće frekvencije od 4Mhz. Međutim, zbog stabilnosti signala i izbjegavanja pregrijavanja sklopa u zapperu sam limitirao maksimalnu frekvenciju na 4Mhz.

 

mt_ignore

AD9851 modul s ugrađenim eliptičnim filterom i brzim komparatorom koji konvertira sinusni signal omogućava generiranje stabilnog pravokutnog signala

 

Tags: orgoniti, zapper, paraziti, Hulda, Croft, DDS, zdravlje, frekvencija, antiparazitni, harmonici

Print