This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izjava o suverenitetu

Izjava:

Ja čovjek, rođen kao slobodno i živo biće na planeti Zemlji, ne priznajem niti jedan zakon niti jednu državu ili entitet koji misli da ima pravo vlasništva nad menom. Svaki ugovor koji sam sklopio, a kojim sam se odrekao dijela svoje slobode i suverentita ovom prilikom opozivam i raskidam. Jedini zakon koji ću slijediti je zakon mog srca koji nalaže poštovanje svakog oblika života i nenanošenja štete. Objavljujem da je moje fizičko tijelo, zajedno s mojim emocionalnim i mentalnim sklopom, moja duša, odnosno kompletno moje biće, moj sveti prostor kojega ću njegovati i unaprijeđivati u skladu s mojim planom. Svoj sveti prostor ću braniti od bilo kojeg oblika nasrtaja i nasilja svime čime raspolažem. Na energetskoj razini ovo znači da imam pravo iskoristiti napadačku energiju usmjerenu prema mome svetom prostoru onako kako me volja, ili protiv samog napadača ili transmutirati i koristiti tu energiju za svoje potrebe u skladu s prešutnim energetskim sporazumom koji je napadač automatski sklopio s menom kad je povrijedio moj sveti prostor. U svoj sveti prostor isto tako uključujem i svoj rod te svoje rodno imanje.

Pojašnjenje:

Suočen s brutalnim i nasilnim sistemom koji svaki dan s svojim zakonima i propisima ukida jednu po jednu slobodu čovjeka, dok ne ukine samog čovjeka, mislim da je vrijeme odlučno kazati DOSTA! Dosta mi je nasilja države i globalnog sistema nad ljudima koji ljudima ograničavaju slobodu kretanja, govora, prava na rad i na kraju nas doslovno guše s nepotrebnim propisima o obaveznom nošenju maski. Zabrana uzgoja i korištenja ljekovitih biljaka (konoplja), najnovija zabrana i ograničenje da se koristi vlastito sjeme za uzgoj biljaka, uzimanje poreza (čitaj harača) od preko 80% na prihod od rada, odobravanje lihvarskih kamata banaka i legaliziranja procesa ovrhe koji je jedan najsramotnijih mehanizama kojim se legalizira pljačka imovine ljudi, te najnovije uvođenje fašizma pod izlikom COVID-19 p(l)andemije daje jasnu sliku o prirodi države kao organizirane skupine profesionalnih lažova, psihopata, gusara, pljačkaša i ubojica.

Izjavom o vlastitom suverentitu, dajem sebi moralno pravo da ne poštujem zakone ili propise države koji izvršavaju nasilje nad menom, mojom braćom i sestrama, odnosno nad mojim svetim prostorom. Neću se zamarati pisanjem peticija, otvorenih pisama, prosvjedima, vračanjem osobne iskaznice policiji ili postavljanjem svojih registarskih oznaka na svoje vozilo i sličnim radnjama. Svojom izjavom dajem sebi potpunu slobodu da se krećem, govorim, kreiram i koristim sve resurse koje mi pruža Zemlja kako bih ostvario svoje ciljeve. Isto tako dajem sebi za pravo koristiti sve državne mehanizme, fondove, ceste, poštu, internet, ostalu infrastukturu i druge državne resurse koji služe u moju korist u skladu s mojom izjavom o suverenitetu s kojom mogu nesmetano koristiti napadačku energiju i trasmutirati je u svoju korist onako kako ja mislim da je ispravno.

Ovom izjavom prestajem biti građanin države i postajem slobodno biće koje je u potpunosti odgovorno za svoje zdravlje, misli, osjećaje i postupke.

Kako sam zamislio, rekao i napisao, tako će i biti!

 

sign_mandrilo.jpg

 

Kratka poruka za kraj:

Poruka Billu: zabij si cjepivo s mojim imenom u svoju guzicu! 

 

Society - Eddie Vedder - soundtrack Into the Wild
Najbolji stih pjesme: society, you are a crazy breed, I hope you are not lonely without me - društvo luđaka, nadam se nećete biti usamljeni bez mene

Tags: sloboda, čovjek

Print