This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Giftanje

orgon_gift.jpgGiftanje' ili 'Poklanjanje' je skraćenica koja u tzv. orgonitnom pokretu označava postavljanje orgonita u okoliš kako bi se pomoglo prirodi i čovjeku u uklanjanju negativne energije. Međutim, sam pojam 'okoliš' predstavlja širok pojam stoga meni logika nalaže da ovaj pojam razdijelim bar na tri kategorije: postavljanje orgonita u vlastitom domu, darivanje prijatelja i rodbine i konačno darivanje ili giftanje okoliša (prirode).

 

 


 

Postavljanje orgonita u vlastitom domu i radnom mjestu

Idealna receptura za totalno orgoniziranje životnog prostora je da svaka prostorija ima 4 TowerBustera (TB) razmještena u kutove sobe/prostorije i jedan centralni HHG. Idealno je da su postavljeni na podu. Međutim, na početku zbog ograničenog broja orgonita, najbolje ih je raspodijeliti na ona mjesta na kojima će imati najveći efekt tj. u prostorije gdje najviše boravimo, a to su spavaća soba, kuhinja i dnevni boravak, te eventualno ured na radnom mjestu (ako imate uredski posao). Neka vas vaš osobni osjećaj i namjera vodi u postavljanju i razmještaju orgonita po domu, iako katkad nećete imati puno izbora već ćete ih morati sakriti od 'neosviještenih' ukućana, 'suludih' radnih kolega ili previše revnih čistačica na radnom mjestu. Međutim, da ne bi baš lutali, a i da prenesem neka svoja iskustva, redom ću izlistati gdje je možda najefektnije postaviti orgonite:

Spavaća soba: je možda prvo mjesto koje biste trebali orgonizirati jer tu provodite možda trećinu dana i to najčešće spavajući i obnavljajući svoju energiju stoga vam treba svaka zaštita kako bi ovaj proces tekao nesmetano. Osim prokušane metode s 4 TB-a u kutovima sobe i jedan HHG, najčešće se orgoniti postavljaju i ispod kreveta, kako bi 'doskočili' podzemnim vodama, Hartmanovim linijama i ostalim negativnim zračenjima, a naročito ako imate problema s spavanjem. Za neki super-precizni raspored potrebno je zatražiti savjet radiostezista i postaviti orgonite na sve čvorove i sjecišta ovih linija, ili pak na suprotnim stranama ovih linija, više o ovome na radiestezija-th.blogspot.com. Međutim, neki (i ja među njima) koristimo metodu čorave koke, znači jednostavno stavimo 4-5 TB-ova i par HHG-ova ispod kreveta i tako nasumično pokrijemo više manje sve moguće izvore negativnosti.

Upozorenje: za one koji se prvi put susreću s orgonitom ovo može biti vrlo šokantno iskustvo u obliku nesanica ili vrlo živih snova, ali samo na početku dok se ne naviknete. Ovo je normalno, jer orgoniti jednostavno miču 'koprenu' ili zavjesu s naših očiju te tako sad možemo s punom sviješću ploviti snovima. Neki će postati svjesni svojih ružnih snova, neki svojih lijepih, neki će čak moći lakše lucidno sanjati. Primjetio sam da snovi postaju živopisniji ako se mali osobni orgonit drži ispod jastuka ili u šaci tijekom spavanja. Savjet za one s ružnim snovima: probajte orgonit s turmalinom.

 

IMG_4998.jpgIMG_5001.jpg

TB-ovi razmješteni po raznim strujnim kablovima

 

Utičnice, kabeli i izvori elektrozračenja: dobra praksa je kraj svake utičnice postaviti orgonit, naročito ako je neki uređaj spojen. Vrlo korisno je postaviti TB na glavni dolazni kabel u razvodnoj kutiji. Ovdje preporučam tzv. aktivni tip orgonita (s većim udjelom sitnijeg metalnog praha - tzv. power towerbuster). Nadalje svaki ispravljač i produžni kabel za razne uređaje je 'slatka' meta. Što se tiće TV i računalnih monitora ja volim imati bar 1 HHG ili 3 TB-a ispred sebe i monitora. Inače volim na TV i računalne monitore zalijepiti male orgonitne botune, jer ne volim gledati velike korporacijske logove, pa ih zalijepim naviše istih.

Mobiteli: mobitelska tehnologija je razvijena za umno programiranje, nadzor i praćenje, te za polagano ubijanje čovjeka, komunikacijske i ostale 'korisne' stvari ove naprave su samo šareni paket kako bi se lakše prodao ovaj proizvod. Neki ovo smatraju nužnim zlom, ali s svojim skromnim znanjem, mislim da postoji puno alternativa kako ostvariti bežičnu komunikaciju na sigurniji i zdraviji način. Današnja tehnologija radi s signalima vrlo visoke frekvencije (mikrovalovi) koja bez probleme može penetrirati i najdeblje zapreke (zidovi), a osjetljivo ljudsko tkivo uopće nije problem. Bez obzira na ove visoke frekvencije, signal informacije može sadržavati vrlo iritantne signale niskih ili bilo kojih frekvencija koje doslovno mogu fizički i mentalno uništiti čovjeka jer naše tijelo sve ove frekvencije prima i obrađuje iako toga možda nismo svjesni, jedino što možemo osjetiti je neugodu, razdražljivost i ostale poremećaje koje obično pripisujemo nekim svojim problemima ili tražimo uzrok na pogrešnom mjestu (pogledaj donje video uratke).

Nadalje, Don i Carol Croft su otkrili da se mobitelski tornjevi mogu koncentrirano i selektivno koristiti protiv pojedinaca bez obzira koristio on mobitel ili ne. Ovo se manifestira u obliku psi ili eteričnih napada. Svaki senzitivac sposoban da vidi auru mobitelskih tornjeva ovo može osjetiti/vidjeti.

 

Microwave radiation dangers in your home

 

Da samo pobrojim neke značajke mobitelske tehnologije:

 • mobitel non stop komunicira s baznim stanicama bez obzira ako obavljate razgovor ili ne. Na ovaj način se provjerava dostupnost, ali isto vas se može uspješno triangulirati odnosno precizno odrediti vaš položaj. Nadalje, zadnjih par godina skoro svi mobiteli dolaze s GPS lokatorom, tako da je precizno određivanje položaja neminovno.
 • gašenje mobitela ne jamči ništa: sve dok je baterija u mobitelu, mobitel i dalje ima sposobnost da komunicira. Dapače, mobilni operater odnosno ovlaštena obavještana služba (pravi vlasnici mobilnih mreža) može jednostrano i bez znanja korisnika mobitela uključiti tzv. prisluškivački mod na mobitelu tj. mobitel iako ugašen ili neaktivan može snimati sve u prostoriji što hvata njegov mikrofon i odašiljati operateru. Ovo je raj za obavještajne službe jer umjesto rizičnog i skupog postavljanja prislušnih uređaja i uređaja za pračenje, sad samo aktiviraju mobitel i u ugodnoj atmosferi svoje kontrolne sobe fino slušaju i snimaju sve što mi govorimo. Jedina donekle sigurna metoda za onesposobljavanje mobitela je vađenje baterije, iako imam saznanja da neki mobiteli dolaze s malom tzv. 'rescue' baterijom koju je nemoguće izvaditi, a služi u slučajevima nužde za lociranje mobitela.
 • najjaču snagu mobitel razvija kad uspostavlja vezu (dolazni ili odlazni poziv), stoga bez hands-free slušalica je nemoguće izbjeći ovaj direktni udar i zračenje mozga
 • savjeti: nemojte nikada držati upaljen mobitel kraj sebe dok spavate, pa čak ni gašenje nije 100% sigurno. Držite ga dalje, u drugoj prostoriji ili mu izvadite bateriju. Ako želite potpuno onesposobiti djelovanje mobitela oklopite ga aluminijskom folijom (Faradeyev kavez) i niti jedan signal neće moći ući ni izaći. Ali najbolja i najsigurnija metoda je da uopće ne koristite mobitel. Iako se to čini nemoguće poznajem dvije osobe koje to prakticiraju, nažalost ja nisam među njima, ali trudim se što manje koristiti ovu spravu.

Za kakvu takvu neutralizaciju mobitela ja koristim tzv. mobitelske uloške, odnosno orgonite u obliku malih botuna koje lijepim na zadnju stranicu mobitela. Iako moram priznati da sam pretjerao s veličinom orgonita, ipak svakome savjetujem, da ako baš ne može bez mobitela, da koristi ove botune. Orgonit neće poništiti cijeli efekt zračenja, ali će donekle ublažiti negativne strane istoga.

Masivni okrugli mobitel-uložak (by me)

Orgonitni uložak za mobitel

Prijenosni kučni telefoni - je tehnologija slična mobitelskoj tehnologiji, ali donekle i opasnija jer se sastoji prijenosnog telefona i od male bazne stanice koja neprestano emitira i odašilje signale pokrivajući skoro cijeli širi radijus kuće. Opet tehnologija koja omogućava vrlo lako i jednostavno prisluškivanje, bez obzira da li je telefonski razgovor uspostavljen ili nije, sve se odvija preko mobilne telefonske slušalice koja je u biti ogromni prislušni uređaj nasred sobe koji nitko ne primjećuje, kakve li ironije. Skoro je ista štetnost kao kod mobitela, ali donekle uvećana s baznom stanicom.

Wireless mreža (Wi-Fi ili WLAN) - ipak kralj svih štetnih zračenja u prosječnom kučanstvu, jer prosječni Wi-Fi ili WLAN router ili odašiljač ima puno veću snagu nego obična telefonska bazna stanica, a usto radi na vrlo visokim frekvencijama i pojasevima. U biti zbog širine 'pojasa' (ili raspona frekvencija koje koristi za prijenos podataka), ovakva tehnologija je potencijalno i štetnija nego mobitelska. Prosječni Wi-Fi ruter/odašiljač može imati domet i do par stotina metara, stoga je snaga istoga usporediva s baznom mobitelskom stanicom. Pitam se čemu ovakvo 'nakrcavanje snage' u obični kučni uređaj. Kako god, savjet je da svakako izbjegavate Wi-Fi. Ja ga doma držim isključenoga, ali to me ne spašava od susjeda, jer 'hvatam' najmanje 10-ak Wi-Fi rutera u svojoj okolici. Nažalost za stati na kraj ovom zračenju potrebno je debelo orgonizirati svoj dom i susjedstvo i malo osvjestiti ljude da je Wi-Fi još jedno 'soft kill' oružje u arsenalu oružja mračnih sila. Iako držim Wi-Fi ruter isključen, uvijek postavim bar jedan orgonit na nj, nek se nađe.

Bluetooth i ostali oblici bežične digitalne komunikacije - u zadnje vrijeme 'plavi zub' je dosta popularan za komunikaciju među mobitelima ili za bežične slušalice, međutim, isto se radi o mikrovalnoj digitalnoj tehnologiji koja 'prži' ljudske stanice. Stoga je upotreba bluetooth slušalica i sličnih bežičnih tehnologija je slična kao i konstantno igranje ruskog ruleta.

 

 

Psychotronic Warfare and The Wireless Society

 

Kupatilo (WC) - energija koja emanira iz kanalizacije ili konkretno zahodskih školjki je dosta negativnog karaktera (ne mislim samo na vrijeme neposredno nakon obavljanja velike nužde). Neki ljudi su se sjetili kako pomoći Zemlji i na neki način očistiti ili bar umanjiti negativni utjecaj otpadnih voda na okoliš na način da u vodokotlić postave jedan TB. Namjera je da svakim puštanjem vode, u sustav puštamo dobro orgoniziranu vodu koja će blagotvorno djelovati na okoliš. Inače orgonit u vodi predstavlja dosta moćnu kombinaciju, jer voda može donekle pojačati efekt istoga, stoga s ovom metodom možemo orgonizirati cijelo kupatilo. Nadalje neki ljudi vole postaviti orgonit na bojleru kako bi smanjili kamenac, te na špine/pipe za mašinu za pranje rublja kako bi omekšali ili oživili vodu koja dolazi iz vodovoda kako bi se rublje bolje opralo (poznato je da je sama ugrijana voda dovoljna za pranje rublja, ali samo ako je ista 'živa' i puna kisika)

Hrana, voda, zrak - orgonit se može postaviti kraj dolaznih vodovodnih cijevi kako bi bar donekle orgonizirao i oživio vodu koja dolazi uglavnom 'polumrtva' na energetskom nivou iz gradskog vodovoda. Nadalje razni orgonitni podlošci mogu poslužiti za orgoniziranje hrane i pića. Hrani se može produžiti rok trajanja, može postati ukusnija (ovo sam i sam doživio). Nadalje orgonit se može postaviti i u frižider kako bi orgonizirao sve što se nalazi unutra (i ja to prakticiram). Inače svi postavljeni orgoniti po kući umanjuju vonj i neugodan miris duhana stoga su možda spas za pušače.

IMG_5005.jpgIMG_5009.jpg

Lijevo: TB u razvodnoj kutiji (napaja se DOR-om glavnog strujnog kabela). Desno: TB na starom ADSL routeru.

 

Biljke - na biljkama se uvijek zamijete pozitivni efekti orgonita, stoga ako imate neke sobne biljčice koje ne izgledaju zdravo, probajte ih darovati s orgonitima, budite strpljivi pa ćete se ugodno iznenaditi kako fino reagiraju. Isto tako ako imate svoj vlastiti vrt, obavezno posijajte orgonite po njemu. Za bolji efekt možete ih zakopati. Ja u svome malome vrtu imam skoro 10-ak komada TB-ova i jedan HHG. Rasporedite ih po osjećaju odnosno tamo gdje vam najlošije uspijeva koncetrirajte svoje orgonite.

Rezime: postavljajte orgonite u skladu s vašim osječajima i namjerama. Orgon je inteligentna životna energija, ona neće ispunjavati ničije hirove i želje, ali će svakako pozitivno reagirati na namjere koje imaju za rezultat čist okoliš, zdravu vodu, hranu, zrak, smanjivanje štetnih utjecaja raznih zračenja te na kraju priče i same zdrave ljude. Nemojte štediti na orgoniziranju svog doma, a i svog radnog mjesta bez obzira na kritike i podsmijeh koji ćete doživjeti. Moj slučaj: na radnom mjestu imamo 3-4 računala, dva printera, fax, prijenosni telefon, Wi-Fi ruter i ostale gadgete, sve koncentrirano u jednoj sobi. Iako smo svi uglavnom pozitivni, ipak smo često upadali u neke sitne svađe i nervoze, frustracije, međutim, otkad sam postavio oko 10-ak orgonita, atmosfera se osjetabilno 'podigla' i neka veselost vlada u zraku bez obzira s kojim radnim izazovima bili suočeni i bez obzira na cijelu mašineriju negativnih izvora energije i elektrosmoga.

 

Darovanje orgonita rodbini prijateljima, susjedima

Ovo je vrsta 'giftanja' okoliša orgonitima na način da jednostavno 'pošaljete' svoje orgonite u razne dijelove grada ili države s spokojem u srcu jer znate gdje god završili (pa čak i u smeću) da će oni odraditi svoj posao. Taktika je vrlo jednostavna: 95% susjeda, prijatelja i rodbine će biti skeptično prema orgonitima stoga im nemojte puniti glavu s svim 'čudesnim' detaljima kako te male spravice djeluju jer prosječan programiran mozak to ne može prihvatiti, a kao obrambeni mehanizam, stvoriti će metalni koncept o vama kao luđaku. Ironično je da je slika sasvim drukčija, jer kako nazvati čovjeka koji 24/7 koristi mobitel, Wi-Fi, TV i ostale tehnologije, hrani se 'junk' hranom i pićem, oboli od ko zna kakvih bolesti i onda se čudi kako i zašto ga je to snašlo. Ali dobro kad idete davati orgonite budite ovoga svjesni, ali budite i puni razumijevanja i ljubavi prema svojim neosvještenim 'štićenicima', nemojte nikome nametati ništa. 

Uglavnom vaš cilj bi bio da na ovakav način orgonizirate skoro cijelu vašu zgradu, kvart, te udaljene lokacije na kojima žive vaši prijatelji, znanci i rodbine, te da im pomognete da dignu svoje razinu svijesti ili da se bar donekle obrane od svih štetnih utjecaja okoline i raznoraznih zračenja.

 

Giftanje okoliša - bacanje, skrivanje i zakopavanje orgonita u prirodi (šuma, vrt, park, rijeka, more, jezero)

Giftanje okoliša je proces liječenja Zemlje i njenih stanovnika (nas, životnija, biljaka i svih ostalih oblika života). Pomaganje je najsvetiji čin i izraz ljubavi i poštovanja prema onome što nas okružuje, ali i prema sebi samima. Ne postoji ništa ljepše nego mogućnost da svojim djelima pomognete svojoj okolici, prirodi, da ljude učinite zdravima, veselima i zadovoljinima, da očistite nebo od smoga, zagađenja i chemtrailova. Orgoniti daju mogućnost nevjerovatnog podizanja svijesti i duhovnog rasta svakom orgonitašu kroz ovaj proces pomaganja i liječenja okoliša i cjelokupnog života koji nas okružuje.

Smatram da svako znanje dolazi u naše polje svijesti, jer smo ga mi sami tražili. Stoga je na nama, da to znanje upotrijebimo. Nitko drugi neće obaviti posao umjesto nas. Tražili smo da budemo u ovom trenutku na ovom mjestu. Vrijeme je da se pokrenemo s mrtve točke. Stoga zasučite rukave, nemojte gubiti previše vremena na razmišljanje, koristite svaki slobodan trenutak, svaki višak novca i energije da giftate svojim orgonitima sve živo u vašoj okolici.

Giftanje okoliša bi zboga svega rečenog trebao biti prioriteni cilj svakog orgonitaša.

 

kenya_orgonite.jpg

Kenijski TowerBusteri za giftanje - ružni ko vrag, ali isto učinkoviti. Za giftanje je 'ružnoća' i 'nesavršenost' čak i poželjna: lakše se uklapa u okoliš

 

Generalne smjernice za giftanje okoliša:

 • Radite jednostavne TowerBustere (TB)HolyHandGrenade (HHG) za giftanje. Orgoniti za giftanje se zovu tzv. taktički orgoniti, stoga ne trebaju lijepo izgledati, ne trebaju imati puno finog kristala. Dapače poželjno ih je obojati u 'kamo' boje (zelena, smeđa) kako bi se lakše uklopili u okoliš. Glavni cilj ih je napraviti što više i pobacati ih u okoliš.
 • Specijalni TB-ovi za giftanje se rade od kartonskih rola WC papira. Vidi pod kalupe. Ovo omogućava brzo pravljenje velike količine TB-ova, a cilindrični oblik omogućava da se lakše uguraju u metalne cijevi prometnih znakova jer je dokazano da metalna cijev još više povećava djelovanje TB-a. Neki gifteri ovo rade s malim prijenosnim skalama kako bi lakše dosegli vrh cijevi.
 • Za neutraliziranje jednog mobitelskog odašiljača dovoljan je jedan TB, ali ako ima više 'latica' ili stupova koristite bar dva ili čak jedan HHG. Ja obavezno volim okružiti toranj s bar 4 TB-a. Nije potrebno da TB bude skroz blizu mobitelskom tornju. Domet TB-a je oko par stotina metara stoga je ovaj radijus sasvim dovoljan. Bitnije je dobro sakriti TB: zakopati ga, baciti u žbunje, u šumu, u stup prometnog znaka.
 • Prije giftanja prvo osigurajte 'bazu' odnosno svoj dom. Dobro orgonizirajte dom, zatim postavite orgonite napolju ispred kuće po rubovima. Zatim u koncentričnim krugovima probajte orgonizirati cijeli kvart ili naselje gdje živite. Ovo je vrlo bitno, jer čim počnete giftati na sebe ćete privuči dosta pažnje 'tamne' strane. Prije su koristili agente koji bi vas zastrašivali, ali na svu sreću nemaju toliko resursa, zato se sada uglavnom služe astralnim i psi napadima, stoga će vam svaki orgonit dobro doći u zaštitu.
 • Kada giftate, cilj je da nitko osim vas ne zna gdje ste točno sakrili orgonit. 'Mračnjaci' ne vole orgonite, ne mogu im se približiti, ali će zato rado angažirati svoje ljudske poslušnike, koji možda i nemaju pojma što rade. Stoga uvijek budite oprezni i ako uočite sumnjive osobe koje se odjenom pojave kad poželite giftati neko mjesto, onda radije sačuvajte orgonit za sljedeću situaciju. Ovo zvuči paranoično, ali i sam sam doživio da nema nigdje nikoga, a kad posegnem za orgonitom u torbu i poželim ga baciti, pojavi se šetač s pasom ili slični lik. Npr. jedan dan nakon giftanja svog kvarta, doživio sam da sutradan odmah dođu jake ekipe Parkova i Nasada i taman počnu obrađivati i čistiti ona žbunja u koja sam sakrio svoje orgonite. Slučajnost? Sve ovo zvuči malo paranoično, ali bolje biti miran, ne riskirati i uvijek osigurati da nema znatiželjnih očiju koje će uočiti gdje ste sakrili orgonit.
 • Kako bi ste imali najbolju moguću zaštitu kako od psi napada, tako i od elektroničkog nadzora, najbolje je koristiti Succor Punch ili Power Wand orgonitne uređaje koji izgleda uspješno ometaju ove vrste nadzora.
 • Interesantno je kako Don Croft opisuje sistem na koji 'oni' otkrivaju prisustvo orgonita: jednostavno osjete/vide rupu u svojoj mračnoj energetskoj mreži HAARP i mobitelskih sustava, ali ne mogu točno locirati sam orgonit. Ako je rupa velika onda šalju svoje ljudske poslušnike/izvidnike ili letjelice (avione, famozne crne helikoptere i sl.). Stoga dosta orgonitaša ima iskustva s raznim preletima aviona, helikoptera i sličnih letjelica. Ja sam dosta često uočio prelete male Cesne ili Pipera te velike ruske mrcine od Mi-8 iznad mog orgon-laba, kad ponekad imam i po 50 TB-ova što sigurno privlači pozornost na njihovom radaru. Opet sve to može biti paranoja, ali... Uglavnom, njih se ne treba plašiti, oni samo služe da lociraju i eventualno identificiraju 'počinitelja' kako bi ga mogli omesti, zastrašiti i eventualno usporiti uglavnom astralnim i ostalim psi metodama. Činjenica je da svoje HAARP sustave mogu usmjeriti u ovim mentalnim/psi napadima na pojedinca i to najčešće i rade ako je meta nanijela dosta 'štete' njihovoj mreži. Don Croft opisuje kako su i on njegova žena Carol trpjeli jake iznenadne fizičke bolove dok nisu shvatili odakle ovi napadi dolaze i neutralizirali ih.

Helikopter u akciji zastrašivanja orgonitaša

 

gift_tb_guz1.jpg

Guz role umjesto u smeće bivaju reciklirane i vraćene nazad u okoliš da mu pomažu umjesto da ga zagađuju. Bravo za nas orgonitaše, kad bolje promislim svaki jači orgonitaš i gifter je u biti vrijedni smetlar koji vrijedno kupi ono što je drugima otpad, puni to orgonitnom smjesom i vraća u okoliš oplemenjujući ga.

 

Mete giftanja:

 • Odašiljači: prvi izbor trebaju biti svi mobitelski i ostali odašiljači koji su vam najbliži. Ako ste blizu vojne radarske postaje, obavezno je giftajte do udaljenosti do koje se može približiti. Naime i radarske stanice su ogromni emiteri negativnog orgona.
 • Zagađene površine (smetlišta), vode, rijeke i more isto zaslužuje giftanje. Neki se libe bacanja poliesterskih orgonita u vode kako ne bi povečali zagađenje, međutim, brojni gifteri s ethericwarriors.com su dokazali kako efekti mogu biti samo pozitivni. Neki čak giftaju i vodu za piće (gustirne i bunare) na način da orgonit stave u zabrtvljenu stakelnu teglu koju dobro začepe. Don Croft preporučuje tzv. Eterične cijevne bombe (EPB - Etheric Pipe Bomb) za orgoniziranje voda. EPB je u biti bilo koja napola puna cijev napunjena običnom orgonitnom smjesom kao towerbuster, znači bez špica, samo s malo kristala i uobičajena mješavina metala i smole.
 • Ustanove: sve ustanove na kojima je velika koncetracija ili negativne energije ili velikog broja ljudi i djece koje treba zaštiti zaslužuje sistematično giftanje: vrtiči, škole, bolnice, zatvori, policijske stanice, groblja, sudovi, socijalni uredi, ured za nezaposlene, općine i ostalo.
 • ZOO: je mjesto patnje životnija, naše male brače. I gluhi ljudi čuju urlike patnje ovih bića. Mislim da ZOO-ove treba ukiniti, a do tog trenutka svaka pomoć, pa i orgoniziranje je dobrodošla. I ja sam giftao splitski ZOO na Marjanu.
 • Prometnice, raskrižja, željeznčki prijelazi: danas najviše ljudi pogine u prometu kao pješaci ili vozači, stoga je svako giftanje prometnica dobrodošlo. Nadalje ovo giftanje može biti vrlo ugodno i zabavno jer se cijela infrastruktura autoputova u jednoj državi može izgiftati. Dosta giftera primjenjuje sljedeću taktiku: skuca 100 TB-ova, zaputi se autom par stotina kilometara u jednom pravcu i izbaci po jedan TB svakih 4km. Nadalje prometni znakovi su vrlo privlačna meta za giftanje jer su šuplji i u njih se može vrlo dobro sakriti orgonit u obliku valjka koji se radi od kartonskih guz rola.
 • Urbano 'grid' giftanje: kad giftate naseljena područja, umjesto da giftate pojedine lokacije, primjenite taktiku tzv. grid giftanja jer izvori negativne energije su gusto zbijeni i skoro pa nema smisla posebno giftati pojedina područja. Grid giftanje je u biti postavljanje TB-ova po mreži, znači postavljate TB svakih 200-300 metara i tako u obliku rešetke širite pomalo opseg pokrivenosti. Ovo je najsigurnija taktika, ali zahtijeva dosta truda i materijala, međutim, Amerikanci su u 3 dana uspjeli s ovom taktikom izgiftati megalopolis kao što je Atlanta. Nemojte se puno obazirati da vaši TB-ovi budu savršeni, samo se pobrinite da ih dobro sakrijete, ali pomirite se da će sigurno jedan broj TB-ova biti otkriven i maknut, što od slučajnih prolaznika, što namjerno. Stoga uvijek ponovno giftajte i pojačajte neke dijelove već izgiftanog područja.

Gifterski forumi:

 

Giftanje na kaubojski način

 

IMG_3971.jpg

Reciklirane staklene tegle koje su napunjene karamelom, dobro zabrtvljene i spremne za giftanje. Ove su iz akcije giftanja ZOO-a na Marjanu.

 

Dodatak 1: Analiza trenutnog stanja čovječanstva

Za one koji nemaju možda kompletnu sliku situacije u kojoj se nalazimo, a i da bi pojasnio važnost giftanja, samo sažetak u par kratkih crta:

Zemljom vlada predatorska rasa koja nas ljude koristi kao robove i smatra nas najobičnijom stokom (goye) i hranom. Ova rasa je duhovno primitivna, ali tehnološki razvijena (s naše točke gledišta) te ima pristup eteričnim razinama (astralu). Glavni izvor i hrana su im negativne ljudske emocije i misli (strah, mržnja). Stoga se trude svim silama održavati ljude u konstatnom stanju straha i očaja kako bi se doslovno hranili tom negativnom energijom.

Njihov glavni problem je što su oni na ovoj planeti paraziti koji ovdje nemaju prave uvjete za život, a niti ljudsku rasu mogu apsolutno kontrolirati (bez obzira na genetske i druge modifikacije) jer je čovjek je po definiciji duhovno biće i stoga ne može egzistirati bez te duhovne komponente koju bi naši 'vladari' iz sjene najradije makli s scene. Ljudi i Zemlja su povezani jakim vezama, čovjek ne može funkcionirati izvan energetskog polja Zemlje, a Zemlja je naša majka u doslovnom smislu te riječi. Ona je veliki organizam s svojim energetskim tokovima (mreže), ali i osjećajima.

Veliki energetski val iz središta galaksije svakih 26000 godina dolazi do Zemlje i uzrokuje značajne promjene, odnosno konkretno diže svjesnost svih sustava, planeta i njihovih žitelja. To se upravo događa i nama na Zemlji, a vrhunac bi trebao biti 21.12.2012.g. Naši vladari iz sjene ovo vrlo dobro znaju stoga nas žele 'stisnuti' do samih granica izdržljivosti kako bi potisnuli našu svijest odnosno pristup višim duhovnim razinama. Za ovo koriste ratove, bolesti, ekonomiju i ostalo, međutim, svjesni su da moraju značajno dignuti svoje napore kako se ljudi ne bi konačno probudili i otjerali ih s Zemlje. Imaju dva najvažnija pravca djelovanja: konstantno zagađuju i napadaju sve ekosustave Zemlje (nuklearne eksplozije, osiromašeni uran, iskopi, zagađenje naftom i smećem oceana i rijeka i ostalo) te samu energetsku mrežu Zemlje s jakim izvorima negativne energije (mi je percipiramo kao negativnu, oni kao pozitivnu) koje postavljaju upravo na energetskim sjecištima duž Zemljine površine. Samim zauzimanjem ovih Zemljinih vorteksa i mreža utječu na cjelokupnu svijest čovječanstva koje kao da se nalazi pod nekom zavjesom negativne energije, osjećaja i misli (strah, očaj, mržnja, zavist, ljubomora i ostalo).

Za širenje negativne energije i držanja Zemlje pod svojom kontrolom u zadnje vrijeme najviše koriste mobitelske odašiljače ili mini HAARP sustave koje precizno razmještaju po energetsko bitnim točkama po Zemlji. Ovi sustavi služe primarno za kontrolu ljudskog uma i svijesti te poništavanje i onemogućavanje bilo kakve vesele životne energije koja je u samoj prirodi egzistencije na ovom planetu. Dapače, ovi sustavi im omogućuju da siju još veće količine straha, depresije, mržnje i ostalih negativnih osjećaja kojima se upravo i hrane. Od ostalih sredstava, sigurno je da je satelitska mreža oko Zemlje i Mjesec kao umjetni satelit, uspostavljen s istim ciljem potpune kontrole nad ljudskom sviješču i umom.

Međutim, očigledno da ovaj tamni veo iznad naših glava počinje pomalo pucati, čim u našu svijest dolaze znanja kao što su ova o orgonitima, koji uspješno mogu eliminirati sve negativne utjecaje 'njihovih' oružja. Interesentno je da svugdje oko nas, u bilo kojoj državi na svijetu, pa i pod morem, nalazimo na megalitske građevine koje su u biti veliki generatori orgona. U principu svaka piramida je jedan ogromni orgonit. Moje osobno mišljenje je da su ljudi prije imali znanje i tehnologiju kako održavati i podržavati život, zdravlje, veselje i obilje na Zemlji i da je orgonska energija u tome imala glavnu riječ. Stoga smatram da znanje o orgonitima nije slučajno ponovno izašlo iz mraka.

 

bucket.jpg

Kanta zelenih kamuflažnih TB-ova spremnih za giftanje

 

Dodatak 2: Gifting Compendium by Don Croft

 

Najznačajniji djelovi Don Croftovog manuala za izradu orgonita i giftanje (Gifting Compendium)

 


Gifting Compendium (prevedeni dio - početak)

GIFTING
July 18, 2005

‘Cbswork,’naš dragi prijatelj iz LA koji je uglavnom odgovoran za čišćenje smoga tamo, zaustavljanje chemtrailova i dolazak obilnih i regularnih kišnih padalina po prvi put u novijoj povijesti, je skovao termin 'Gifting' kako bi opisao proces promjene neuravnotežene i smrtonosne energije u životnu energiju postupkom postavljanja običnih orgonitnih uređaja blizu izvora ovih smrtonosnih energija.

Orgonit je termin koji koristimo za kombinaciju katalizirane smole, metalnih krhotina i kvarcnog kristala. Ovaj termin koristimo u čast Dr. Wilhelm Reicha koji je upoznao čovječanstvo s ovom novom znanošću dokazavši da ova smjesa balansira energije u prostoru transmutirajući nebalansiranu i štetnu energiju u zdravu životnu silu (orgone).

Kako bi se prosječni toranj smrti (mobitelski odašiljač) pretvorio u generator životne sile potrebno je manje od 100ml (3oz) orgonitne mase što je iznimno jeftino i jednostavno za izradu. Običan orgonit se sastoji od metalnih krhotina potopljenih u poliestersku smolu kojoj je dodan mali komadić kvarcnog kristala. Postoje načini kako povećati potencijal orgonita s raznim kristalima, specifičnim metalima, ali ovo je za personalnu upotrebu, a ne za za ostavljanje orgonita na 'terenu'. Orgonit povećava potencijal ovih materijala na način da vrši interakciju s našim energetskim poljem.

Onesposobljavanje novih tornjeva smrti, transformacija parazitskih/predatorskih energija institucija, povećavanje svijesti cijelih gradova, regija, pa čak i nacija, i vračanje energije u Zemljine vitalne mreže je moguće s jednostavnim tzv. taktičkim orgonitima. To je nužan proces koji je osnova našeg tzv. Gifting izazova. U najvećem dijelu svijeta, svaki toranj smrti (mobitelski odašiljač) u prosjeku pokriva oko 2000 ljudi. Čak i 'polu-probuđeni' počinju pomalo shvaćati da ovi dobro utvrđeni i napajani ogromnim količinama el. energije, odašiljači negativne srmtonosne radijacije nisu samo za mobitele.

Kada počnete raditi s orgonitima, shvatiti ćete da je orgonska energija, koja je sastavnica cijelog univerzuma, u biti inteligentna, dinamična, podržavajuća pa čak i humorna po svojoj prirodi. Dr. Reich je preokrenuo materijalističku znanost kad je 1930-tih demonstrirao ovu jednostavnu istinu, radi čega je bio protjerivan od strane Einsteina i paranoičnih institucija SAD-a s nacističkim mentalitetom, koje su ga doslovno ubile 1957.g. (op.p. neosporna je činjenica da je Reich umro u zatvoru). Na svu sreću, ta ružna stara paradigma je danas uglavnom izvan upotrebe, tako da vam nikad neće biti nauđeno ako prakticirate ovaj prekrasan rad na liječenju okoliša tj. Zemljinih rana. Očito je da što više 'gifterska' mreža raste, postaje sigurnije liječiti Zemljine rane koje su izazvane sotonističkim, esencijalno parazitnim i oportunističkim okultnim svjetskim poretkom koji je u uzmicanju.

Kako nitko od nas nije plaćen za 'giftanje', mali TB-ovi, HHG-ovi i ostali orgoniti su doslovno DAROVI okolišu i zajednici, ali glavni primaoc prekrasnih efekata ovih 'gifterskih' akcija je u biti sam gifter jer je ovo proces koji stimulira našu želju da se širimo i rastemo na duhovnom planu.

Giftanje nas osnažuje i na jedan duboki način jer možemo lako posvjedočiti efektima naših napora da temeljito zaliječimo ovaj naš svijet. Da li ste ikada poželjeli da promijenite vrijeme, riješite se smoga i da razveselite sve ljude u okolici bez da oni budu svjesni svoje sreće. Ovo je samo mali dio stvari koje ćete iskusiti i opaziti.

Moj glavni motiv u pružanju ovih informacija je nada da ćete transformirati užasne efekte miljuna novih odašiljača 'entropije' i velike HAARP mreže (mobitelski i ostali odašiljači) u svojoj zajednici i široj okolici. Ovi ekstremno snažni odašiljači su namijenjeni da podčine ljude kako bi lakše prihvatili globalnu tiraniju i genocid i kako bi pretvorili ovu predivnu planetu u pustinju. U zadnjih nekoliko godina naša skromna globalna mreža je onemogučila neke destruktivne ciljeve okultno/korporacijskog svjetskog poretka, ali normalno dok se cijela mreža ovih odašiljača potpuno ne onesposobi, okolina oko funkcionalnih odašiljača će i dalje biti neugodna i potencijalno smrtonosna. Okultno/korporacijske snage nikada neće sami napustiti svoja oruđa, mi ih trebamo oduzeti od njih transformirajuči njihovu matricu negativne energije. Znat ćemo da je prijetnja otklonjena kad svi ljudski predatori i paraziti u tajnim vladama diljem svijeta budu izvedeni pred sud.

Drugi aspekt naše incijative je da izliječimo vitalne Zemljine energetske mreže (op. p kao i čovjek Zemlja ima energtske meridijane i sjecišta, odnosno tzv. akupunkturne točke). Na sreću za one koji nisu energetski senzibilni, ove linije Zemljine mreže i vorteksi su jasno označeni novim 'entropy' i HAARP tornjevima, tako da mijenjanje ovih tornjeva smrti u odašiljače životne energije procesom giftanja zapravo ima dvostruki efekt: liječenje atmosfere/ambijenta i liječenje cirkulacijskog energetskog sistema životne sile same Zemlje. Svi samostojeći tornjevi zahtijevaju giftanje. Čak i radio i TV odašiljači su danas dio ekspanzije HAARP mreže (op.p tzv. digitalna televizija i odašiljači nove generacije). Odašiljači za obične komunikacije i dalekovodi su relativno bezopasni za okoliš u odnosu na ovaj novi užas i giftanje neće omesti njihov rad.

Kao što je Cbswork predvidio, od solisticija u prosincu 2003.g. Sylphs nam daju znakove svojeg prisustva i nude svoju pomoć generirajući uočljive forme oblaka kadgod su iskreno zamoljeni za pomoć pa čak i bez posebne molbe. Njihova jasna komunikacija je dana individualnim srcima kao priznanje za liječenje okoliša koje je ova mreža napravila u zadnje četiri godine. On tvrdi da je za ovu potvrdu i komunikaciju s Sylphima samo potreban zahtjev od srca. Nova paradigma je već ovdje. Na nama je da je usvojimo.

Sada smo slobodni da radimo ovaj posao. Prije pet godina svi bismo bili ubijeni, a čak i prije godinu dana svatko tko se bavio giftanjem imao bi iza sebe pratnju 'uličnih umjetnika' ili tajnih agenata CIA, FBI, NSA, MI6, Mossad, FSB, Interpola i raznih drugih agencija. Stalno uključeni Succor Punch u autu ili u torbi, onesposobljava svo elektroničko nadziranje, pa čak i satelitski nadzor. Sloboda je veći izazov za neke nego ropstvo.

Kasnije smo shvatili da su Sylphs integralni kontigent cijelog konzorcija dobroćudnih entiteta koje smo ja i Carol nazvali 'The Operators'. Smatramo da je potvrđivanje svojevrsno rodno pravo svakome tko obavlja liječenje našeg svijeta.

Najbolji rezultati čišćenja atmosfere koje smo postizali s orgonitnim cloudbusterom prije dolaska novih odašiljača se danas mogu ostvariti (pa čak i dramatičnije) samo s giftanjem tornjeva jer sami tornjevi postaju generatori pozitivnog orgona poslije giftanja. Danas uglavnom postavljamo cloubustere u pustinje i u sušnim područjima. Posjedovanje vlastitog cloudbustera garantira da vaše okolno područje više neće iskusiti ekstremne oluje, jake vjetrove i poplave. Samo giftanje tornjeva neće spriječiti neke ekstremne atomsferske prilike.

Največi dio giftanja se može obaviti s dva osnovna orgonita: TowerBuster (TB) i Holy Hand Grenade (HHG). Za efikasno onesposobljavanje podzemnih izvora zla najčešće se koristi tzv. EarthPipe (EP), a za čišćenje i energiziranje vodenih površina najefikasnija je tzv. Etheric Pipe Bomb (EPB).

....

Giftao sam autocestu od Atlantika do Pacifika, koristeći metodu bacanja jednog TB-a svakih tri milje. Ruta od Kanade do Meksika je na sličan način giftana i mnogi drugi gifteri diljem Sjeverne Amerike, Zapadne Europe i Australije rade isto duž glavnih cestovnih pravaca. Ovo kreira novu energetsku mrežu jer se svi orgonitni uređaji međusobno povezuju, prema riječima Cbsworka i ostalih senzitivaca. Što više, svaki orgonit koji padne na zemlju biva 'usvojen' od strane entiteta, najčešće elementala, koji koristi energiju uređaja u sklopu jednog velikog koncerta s ostalim dobroćudnim bićima za liječenje i osnaživanje Zemlje. Doslovno ne možete pogriješiti s postavljanjem orgonita jer je doslovno svaki pedalj planete odgovarajuć za primanje orgonitnog uređaja.

Jedan od načina uspijevanja u 'Umijeću ratovanja' je imati i održati incijativu. Čovječanstvo pobjeđuje u tzv. duhovnom ratu protiv Iluminata i njihovih jezivih kohorti. Orgoniti su izgleda dali čovječanstvu inicijativu koja je potrebna za pobjedu u ovom ratu jer djeluju kao kriptonit za iluminatske virtualne supermene. Ovo je naša jedina efikasna prednost nad njima. Svaka druga prednost se može iskoristiti i potkopati, ali distribucija orgonita u njihovoj blizini im oduzima moć da nas iskorištavaju. Oni su ograničeni s svojom prirodom da okupiraju i iskoriste energtske točke Zemljine mreže kako bi održali svoju hegemoniju i jednostavno nas ne mogu zaustaviti da se približimo ovim točkama i vratimo im (giftajući ih) u ime cijele ljudske rase ove planete.

Činjenica je da Iluminati i njihovi ljudski paraziti i predatori vode rat protiv čovječanstva preko jednog stoljeća na jednoj masivnoj skali, a više od jednog milenija su se pripremali za ovo u obliku špijuniranja, eksploatacije i subverzije. Sada su spremni za pokretanje izvanrednog stanja (marital law) u kojem planiraju terminirati većinu ljudi, tako da ono malo što ostane mogu lakše kontrolirati i porobiti. Kreirali su ogromne podzemne strukture kako bi preživjeli globalnu katastrofu koju žele sami izazvati.

S cloudbusterima i drugim orgonitinim uređajima okrenuli smo balans snaga čvrsto na stranu čovječanstva. Ja ovo vidim samo kao proces rasta svjesnosti koji karakterizira završetak oslobađajuće faze ogromnog kozmičkog ciklusa. Naša je privilegija biti pripadnikom dijela rješenja problema čovječanstva i stoga je ovaj napor (giftanje) vrlo ugodna i inspirirajuča alternativa tihom trpljenju privremene globalne tiranije i genocida.

 


Gifting Compendium (prevedeni dio - kraj)

 

Print