This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BroadCaster (BC)

Broadcaster (BC) je ime za svaki orgonit oko kojega je namotana žica kroz koju prolazi struja. Broadcaster je naš najefikasniji alat protiv negativne energije, elektrosmoga i kemijskih oblaka s obzirom na omjer jačine dobivenog POR-a i cijene izrade. Dosta je jeftiniji za izradu od ChemBustera, a jačina mu nije puno manja od standardnog CB-a. Jedina je mana što radi u aktivnom modu, odnosno zahtijeva da bude spojen na izvor električne struje (zapper, strujni potrošač, etc..).


 

BC Modro Nebo.jpg

Dva slovenska mega BC-a.

Princip rada i upotreba

Elektromagnetsko polje struje, pojačava djelovanje orgonita odnosno konverziju negativne energije DOR u pozitivnu energiju POR. Što je veća masa orgonita, efekt je veći. Ako je orgonit zajedno s žicom uronjen u slanu vodu efekt je veći. Što ima više namotaja žice i EM polje je jače te je i jačina emitiranog POR-a jača (radijus djelovanja). Što je veća struja kroz žicu to je jače EM polje odnosno emitiranje POR-a. Obično se broadcasteri izrađuju u obliku valjka kako bi se kabel mogao lakše namotati. Najbolji efekt se postiže ako se pušta pravokutni istosmjerni signal s zappera koji izaziva skalarne valove, ali sasvim je u redu koristiti izmjeničnu el. struju iz mreže (npr. produžni kabel na kojem je spojen neki potrošač) te običnu istosmjernu (akumulator).

 

orgonite-and-power-cord.jpg

Princip rada BC-a

 Za uspješan rad ovih uređaja koji imaju malo veći kapacitet prerade DOR u POR bitno je giftanje obližnjih izvora negativne energije odnosno polaganje TB-ova oko svih mobitelskih odašiljača u što širem radijusu. Neki tvrde i da odašiljač na par desetaka kilometara može 'zagušiti' rad ovakvih orgonita. Prije sam mislio da se BC radi ogromne snage i ogromnog privlačenja negativne energije ne smije držati u kući već na otvorenom, međutim, iskustva govore drukčije i neki bez problema stavljaju BC-ove u spaveće sobe ili dnevne boravke. Dapače mnogi koriste BC u tzv. suhom modu rada (bez da ga potope u kantu vode) omotavajući raznorazne kabele svojih Hi-Fi, TV uređaja ili računala kako bi struju koju inače troše za 'razonodu' nekako i korisno iskoristili pogoneći svoje BC-ove.

 

keter0.jpgketer1.jpg

BC prije potopa i nakon potopa u kantu slane vode i obavijanja s produžnim kabelom kroz koji teče struja do spojenih trošila.

Izrada

Kalup: obično se koristi staklena vaza, katkad i plastični čunj za preusmjeravanje prometa. Ja koristim staklenu vazu za izradu valjkastog tijela BC-a. Ovaj valjak naknadno zalivam u širu bazu visine 5-10cm kako bi bio stabilan odnosno samostojeć. Koristim plastičnu kantu kao kalup za ovu bazu i to istu onu u koju ću potopiti BC (u morsku vodu) kasnije tako da gabariti pašu. Neki čak lijepe više TowerBustera jedan naviše drugog i tako dobivaju orgonit u obliku stošca, sasvim dobra ideja što se mene tiće.

Metal: što sitniji metalni prah to bolje jer je BC aktivan tip orgonita, odnosno crpi DOR iz elektromagnetskog polja struje koja prolazi kroz kabel stoga krupna metalna piljevina nije potrebna (ona jače privlači DOR) već samo sitnija radi što efikasnije prerade negativne DOR energije u pozitivnu POR (vidi metale). Stoga se može reći da BC po svojoj prirodi spada u grupu tzv. XHD ili extra high density orgonita, s velikom gustoćom metalne piljevine. Idealno bi bilo da metalni prah bude feromagnetičan radi jačeg induktiviteta zavojnice (npr. željezo, čelik su feromagnetični, dok bakar, mesing i bronca nisu).

Kristal: idealno bi bilo da u centru po vertikalnoj osi BC-a budu jednostruke kristalne špice s vrhom prema gore, s tim da ja osobno volim da zadnja špica viri iz BC-a, ali ovo svakako nije nužno. Oko te zadnje kristalne špice stavlja se čak i Mobius zavojnica koja se posebno spaja na zapper, ali to nije nužno. Osim ovih kristalnih špica i dodatak komadića kvarca, gorskog ili bilo kojeg drugog kristala nije naodmet.

Namotaji: kabel može biti lakirana bakrena žica, običan kabel od produžnog utikača ili kabel napajanja od nekog uređaja. Ja koristim tanku izoliranu bakrenu lak žicu kako bih dobio što više namotaja. Smjer namotaja kabela nije toliko bitan kad se radi o izmjeničnoj struji. Kad se radi o istosmjernoj struji, volim da generirano magnetsko polje bude usmjereno prema nebu. Smjer magnetskog polja se određuje pravilom desne ruke, prstima se slijedi žica od plusa baterije tj. smjer struje kroz namotaje i drži se ispruženi palac. Tamo gdje palac pokazuje, tamo je smjer magnetskog polja. Stoga isto nije bitan smjer namatanja jer se kod istosmjernog izvora samo promijeni polaritet da bi se dobio željeni smjer. Upute kako odrediti smjer magnetskog polja.

Za detalje preporučam čitanje opisa kako sam napravio svoj prvi veći BC kojega sam nazvao Arya (donje slike).

 

IMG_3114.jpgIMG_3123.jpg

Na slikama je moj BC Arya. Bori se protiv ukupno 7 grozdova mobitelskih odašiljača. Kako oni rade 24/7 i moja Arya radi po cijeli dan jer je spojena na bateriju i to po bilo kojem vremenu.

 

IMGP5709.jpgIMG_4950.jpg

BC Arya funkcionira i po kiši i po snijegu. Baterija odolijeva i temperaturama ispod nule. Bitno: ako stavljate akumulator na otvoreno kao ja onda ga dignite na drvene palete da nije izložen vlazi i da nije direktno u dodiru s podom te ga probajte bar nekako oklopiti da ne pada vlaga na nj. Ja koristim dosta debelu plastičnu vreču.

 

IMGP6059.jpgIMGP6060.jpg

Interesantno je kako se morska voda u kanti nije smrzla, pretpostavljam da slanoća to spriječava. Desno su 'njihovi' DOR emiteri na 100 metara udaljenosti na koje imam poseban 'pik'.

 

Frekvencija i struja: Ja osobno ne volim koristiti standardnu izmjeničnu struju mreže jer ona pulsira na 50Hz što je frekvencija koja odgovara crvenoj boji koja uzrokuje aktivnost, stres, pokret, a što je namjerno uvedeno u naše domove kako bi nas držali u tenziji i pod stresom. BC držim spojen na zapper koji se napaja preko auto akumulatora stoga ja određujem na kojoj frekvenciji pulsira, a akumulator od 12V daje 3 tjedna autonomnosti odnosno neprekidnog rada 24/7 prije ponovnog punjenja. Trenutno koristim frekvenciju od 432Hz koja je temelj svete geometrije i cvijeta života.

Obično u svojim BC i ostalim orgonitima spojenim na zapper koristim 15Hz (frekvencija na kojoj će Zemlja vibrirati kad prođe transformaciju koja se upravo događa) i 432Hz koja je u biti prava nota A dok je iluminati nisu namjerno makli na 440Hz i uveli ogromnu distorziju u svakodnevnoj glazbi s tim naoko malim pomakom. Za detalje oko frekvencije, pogledati: The Cosmic 432 & The Musical Conspiracy

Inače neki tvrde da Broadcaster oko koga je namotan kabel iz električne mreže preko istog tog kabela orgonizira cijelu el. mrežu (tzv. gridbuster). Ja mislim da ovo nije točno, već svoju ogromnu jakost BC može zahvaliti jakom uzbudnom elektromagnetskom polju struje koja protječe kroz kabel.

262plzo.jpg

Neobični kvadratasti BC s šupljom metalnom cijevi. Oko kristala je spojen Mobius koje je spojen na zapper, a sam BC 'guta' DOR od produžnog kabela. Dosta ljudi voli staviti ovakav 'suhi' BC u svojoj sobi gdje imaju mnoštvo kablova od TV, radio, računala i sl. uređaja. Odlična ideja!

 

IMG_2301.jpgIMG_2834.jpg

Napravio sam i tzv. mini-BC koji se sastoji od bakrene cijevi napunjenoj s orgonitnom smjesom sitnog metalnog praha i kristalnom špicom, zavijena s bakrenom lak žicom, te potopljena u orgonitnu smjesu koja je omotač (koristio sam čašu kao kalup). Ovaj mini BC koristim u autu. Kad sam pravio ovaj mini BC nisam znao za orgonitni uređaj Power Wand (PW), sad kad malo bolje analiziram vidim da je ovo u biti jedna varijanta PW-a.

 

Linkovi

 

Tags: orgoniti, broadcaster

Print