This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

20.06.2017 - Giftanje Udbine

Ljeto 2017.g. je bilo vrlo sušno i vruče. Ja i moj kompanjon, brat po orgonitima, smo se sreli u okolici Udbine, oba dva u prolazu k svojim destinacijama, te smo odlučili malo 'srediti' elektronske kontrolere uma/vremenskih prilika, u narodu poznatim kao mobitelski tornjevi, a u biti masivno napajani mini HAARP skalarni odašiljači. Ova lokacija je očigledno zanimljiva mračnjacima, jer se u okolici nalaze piramidalna brda koja provode jaku energiju majke Zemlje. U vrlo rijetko naseljenom području, u trokutnoj formaciji rasporedili su tri gnijezda mobitelskih odašiljača na udaljenosti manjoj od par kilometara. Pokrivanje okolice dobrim mobitelskim signalom očigledno nije bio cilj ove čudne instalacije, jer par ovaca i starijih ljudi u ovom kraju rijetko koriste mobitele.

Ja sam izabrao giftati vrh tog 'trokuta odašiljača' koji se nalazi na lokaciji koja je očigledno vrlo značajna jer se na jednom malom brdu nalaze tri kompleta mobitelskih, pardon HAARP odašiljača. Omanji niskonaponski dalekovod dolazi direktno do ovog postrojenja i očigledno služi eksluzivno za napajanje ovih odašiljača, što dokazuje koju masivnu električnu energiju koristi ovo odašiljačko mjesto. Pitam se koliki su računi za struju mobitelskih operatera..!?

Ovdje se pokazala korisna piramida koja mi u prošlom 'vrcanju' orgonita nije ispala estetski naj, naj, ali zato je super korisna za ovakvo mjesto, a naročito što je opremljena s Mobius zavojnicom koja se i pasivno može uzbuditi od silnih EM izboja ovakvog mjesta te ispucati pristojnu količinu svjetlosne orgonske energije te tako malo popraviti auru ovog mjesta.

Kasnije sam nedaleko od ovog brda otkrio jedan propucani i oštečeni spomenik, očigledno mjesto stradanja iz Drugog svjetskog rata što se uklapa u moju sliku da se radi o vrlo energetski moćnom mjestom koje mračnjaci žele umrtviti ili žele iskriviti  moćnu energiju majke Zemlje za svoje mračne ciljeve.

Potvrda dobrog 'posla' je malo zahlađenje i kišica koja je doša sutradan kao dar s neba napaćenoj i suhoj zemlji, te nama ljudima.

Tags: orgoniti, giftanje