This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

31.10.2021 - Posljednji iz 20-21

Nakon burne zime 2021/2022 opet imam malo viška vremena i volje da piskaram po svom blogu, da parafraziram Gorana Baru, znači ipak nisam mrtav.

Ova serija orgonita je bila u sklopu izrade orgonitnog diska kojeg sam već opisao u članku Oluja na olujama. Ali u žurbi nisam stigao na miru sve sortirati i objaviti ovdje. Kako u ovim mračnim vremenima, svako malo svjetlo ima dodatnu težinu, a smatram da su moji orgoniti oni koji doprinose bar malo svjetlu na ovom planeti, mislim da je vrijeme da ih prikažem ovdje i sada.

Kako sam upao u neku dobru shemu s piramidama i sada teško odstupam od nje, stoga su i ove na isti način napravljene kao i prethodne. S tim da sam se ovaj put poigrao malo više s jednom i stavio školjku s karneolom na dnu piramide. Tu piramidu sam kao neki testni projekt objavio i prodao na svom etsy-u shopu: https://www.etsy.com/shop/OrgonSparkOfLife pod nazivom Sea Diamond Orgone Pyramid. Eto, nisam puno očekivao, malo se zaigrao, pa i s cijenom (okruglo 108) i paf, ode ko metak u Italiju. 'Čuda' se uvijek događaju.

Tags: orgoniti