This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Orgonski zapper

mt_ignoreOrgonski zapper je kombinacija običnog zappera i orgonita. Signal koji se koristi za zapiranje prolazi kroz orgonitni blok unutar zappera te pobuđuje stvaranje polja skladne, harmonične i iscjeljujuće visoko vibrantne energije. Ovaj efekt višestruko uvećava blagotvorne efekte zappera.

Zapper uređaj je jednostavna električna naprava koja strujom niskom napona i frekvencije efikasno odstranjuje parazite u ljudskom tijelu (više o zapperu).

Orgonit je uređaj koji privlači/generira životnu silu (chi, pranu) iz okolnog prostora ili drukčijim riječima rečeno neorganiziranu, kaotičnu, štetnu, isprekidanu suptilnu energiju koja ima negativan utjecaj na ljudsko zdravlje konvertira u visoko organiziranu, skladnu, životodajnu i iscjeljujuću energiju (više o orgonitima).

 

Sadržaj :

  1. Konvergencija zappera i orgonita
  2. Efekti orgonskog zappera
  3. Proces izrade orgonskog zappera
  4. Nabavka orgonskog zappera

 

Konvergencija zappera i orgonita

Nakon višegodišnje prakse i proučavanja djelovanja zappera, radova Nikole Tesle na polju tzv. radiantne ili energije nulte točke, te u najnovije doba i orgonita, mogu zaključiti da je krajnji učinak sve tri tehnologije (zapperi, uređaji radiantne energije i orgoniti) privlačenje te konverzija i fokusiranje životne sile. Drugim riječima, zapper i bilo koji 'radiantni' uređaj za generiranje tzv. besplatne energije iz vakuma su u biti orgonski generatori i akumulatori. Teslina radiantna energije, energija vakuma ili nulte točke nije ništa nego suptilna orgonska energija. Električna energija kakvu danas poznajemo i koja se temelji na teoriji struje elektrona i koju koristimo u našoj civilizaciji za pokretanje doslovno svega je samo bijedna manifestacija, ostatak i gubitak suptilne orgonske/radiantne energije.

Orgonit privlači i konvertira orgon na jedan pasivan način bez ikakve električne uzbude samo s svojom konstrukcijom od metalnih krhotina i smole, dok zapperi i svi 'radiantni' uređaji ovo rade s tzv. naglom promjenom potencijala, oštrim gradijentom, odnosno strmim naponskim skokom (velika promjena napona u jedinici vremena). Svaki put kad uključujemo/isključujemo prekidač za svjetlo mi u biti generiramo, odnosno privlačimo orgonsku ili radiantnu energiju iz prostora koja se pojavljuje pred našim očima kao plavičasti bljesak, a koja 'klasičnim' inženjerima elektrotehnike zadaje prilične glavobolje jer ovi naponski skokovi imaju tendenciju da unište sve osjetljive uređaje prikopčane na električni krug.

Wilhem Reich u svojim istraživanjima orgonske energije otkriva bione, osnovne jedinice života koje pod mikroskopom sjaje blijedo plavom svjetlošću za koju je smatrao da je manifestacija orgona ili životne sile. Što je entitet vitalniji to je plava svjetlost jače izražena. Proučavajući eritrocite u ljudskoj krvi otkrio je da zdravi eritrociti sjaje plavkastom svjetlošću, dok su mrtvi crne boje. Zamijetio je da su plavi eritrociti u procesu uništavanja patogenih bakterija gubili dio svoje plave boje, što pokazuje da im se u tom procesu smanjivala vitalnost. Uočimo zajedničku točku radiantne energije i orgona u ovim primjerima: plavičasta svjetlost (nagli naponski skok uzrokovan električnim prekidačem i boja vitalnih krvnih stanica).

mt_ignoreWalter Last u članku SKRIVENI UZROK RAKA I AUTOIMUNIH BOLESTI (Nexus br.64) ističe da su sve vrste raka, autoimunih bolesti i kroničnih infekcija povezane s degeneracijom krvi. To postaje vidljivo iz slabog orgonskog naboja crvenih krvnih zrnaca i prisutnosti pleomorfnih mikroorganizama u plazmi i u eritrocitima. Što je plava boja slabijeg intenziteta i što su pleomorfi rašireniji i razvijeniji krv je jače degenerirana i kronična bolest je to više uznapredovala. Za liječenje raka i autoimunih bolesti on smatra da je najvažnije energiziranje i čišćenje krvi. Preporuča razne metode: ishrana sirovom hranom, energiziranje tijela orgonom (orgonski akumulator), sunčevom svjetlošću, antimikrobno djelovanje električnim zaperima, te razne druge alternativne metoda liječenja.

Konstruktor zappera Bob Beck je tvrdio da je zapper u biti krvni pročiščivač i energizator, te je polazio s tezom da ni sama frekvencija signala zappera nije toliko bitna, stoga je zanemarivao teoriju o tome da svaki parazit ima svoju frekvenciju na kojoj umire i svoje zappere je uvijek konstruirao s pravokutnim signalom fiksne frekvencije od 4Hz. Postoje tvrdnje da je čak i sam Nikola Tesla prakticirao zapiranje s svojim malim električnim generatorima frekvencija, te da je stoga i poživio relativno dugo i imao ogromnu energiju i volju za svoj revolucionarni istraživački rad.

John Bedini poznati istraživač i izumitelj na polju radiantne energije i tzv. free-energy uređaja je ustvrdio sljedeće: osnovni impuls svih free-energy uređaja je nagli naponski skok tj. impuls koji nevjerovatno sliči na impuls ljudskog živca odnosno tzv. h impulsu koji se redovno može vidjeti na nadzornim monitorima u raznim bolnicama (više o h signalu). John ide dalje i tvrdi da čovjek u biti crpi energiju iz prostora s svojim 'radiantnim' nervnim impulsima koji u biti privlače životnu energiju, orgon ili radiantnu energiju iz okolnog prostora/vakuma.

 

mt_ignore

h impuls ljudskog živca je isti kao i 'radiantni' naponski 'spike' koji fokusira i privlači pozitivnu orgonsku energiju

 

 

mt_ignore

Slika s osciloskopa pokazuje radiantni naponski impuls uZappera A63. Signal unutar 10ns raste od 0V do 17V iako je nazivni napon signala oko 12V. Signal zappera sliči 'h' impulsu ljudskog živca.

 

Ove tvrdnje Johna Bedinija su u potpunosti u skladu s teorijama u orgonitnoj zajednici da je čovjek u biti jedan veliki pokretni orgonit, tj. da mi kao ljudi nesvjesno konvertiramo okolne suptilne energije u prostoru koje često  mogu biti kaotične i negativne za zdravlje u životodajne, visokorganizirane, harmonične energije od kojih u biti živimo. Da citiram sebe iz članka "Snaga ljubavi: orgoniti": Čovjek je u biti biološki orgonit i prirodni generator pozitivne energije: krvna plazma je analogna organskoj tvari (smola), željezo iz hemoglobina odgovara anorganskoj tvari (metal) i naše stanje svijesti (kristal). Prirodno stanje čovjeka je generiranje pozitivne energije, odnosno život u ljubavi i sreći. Za ovo postoji mnoštvo dokaza i primjera iz funkcioniranja ljudskog tijela. Uzmimo kao primjer tzv. bretarijance ili ljude koji uopće ne jedu niti piju i bez problema žive samo od 'zraka' odnosno 'crpe' životnu energiju iz okolnog prostora svojim nervnim 'radiantnim' impulsima odnosno samim svojim fiziološkom ustrojem.

Zaključak:

Zapper s svojim pravokutnim signalom non-stop generira oštre gradijente, odnosno nagle promjene napona te tako privači dodatnu pozitivnu orgonsku energiju iz okolnog prostora i na taj način energizira i vitalizira ljudsko tijelo odnosno stanice koje se onda mogu uspješno boriti s raznim parazitima i ostalim nametnicima.

Kao što vidimo zapper i orgonit su u biti isti uređaji, stoga je i bilo logično da ih se 'spari' i da se napravi orgonitni zapper. Orgonitni zapper je u osnovi obični zapper kojemu pravokutni izlazni signal prolazi kroz orgonit. Na ovaj način pasivno djelovanje orgonita i privlačenje orgonske/radiantne energije se višestruko uvečava s svakom promjenom napona pravokutnog signala zappera što u konačnici rezultira uređajem koji je višestruko jači od samog orgonita i zappera posebno. Ovo su potvrdili i mnogi 'senzitivici' s svojim viskom koji su uočili da se efekt generiranje pozitivne orgonske energije višestruko uvečava kad se kroz orgonit pušta pravokutni signal.

Više o radiantnoj prirodi kvadratnog/pravokutnog signala u mojim zapperima

 

Efekti orgonskog zappera

Zapper ima dvojaku funkciju: ubija parazite te jača imunološki sustav podizanjem vitalnosti i energije krvnih zrnaca. Obični zapper isto ima ove karakteristike, ali orgonski zapper s dodatkom orgonita ima još jače djelovanje. Izumitelji orgonskog zappera Don Croft i George Ritschl tvrde da dobivaju pisma u kojima korisnici orgonskih zappera svjedoče o pobjedi i nad najtežim bolestima koje danas medicinski establišment proglasuje neizlječivim kao što su rak, multiple skleroza, AIDS. Ovo samo potvrđuje radove Raymond Rifea, Hulde Clark, Bob Becka i mnogih drugih koji su s ovim jednostavnim i jeftinim napravama liječili ljude i od najtežih bolesti proteklih stotinjak godina. Nemilosrdan progon svih gore spomenutih izumitelja od strane 'organa vlasti' samo dokazuje da ova jednostavna naprava ugrožava profit današnje kvazi znanstveno-medicinsko-farmacautske mafije koja danas okreče triljune dolara godišnje na liječenju preko par desetaka tisuća bolesti koje su nam uredno servirali, klasificirali i za koje nam uredno podvaljuju kemijske otrove za koje tvrde da su lijekovi.

 

Don & Carol Croft s David Wolfom o zapperima

 

Nakon više godina bavljenja tzv. 'alternativnom' naukom i svojih vlastitih iskustava mogu se jedino složiti s zaključkom da razne bolesti ne postoje već samo postoji dobro i loše zdravlje, a loše zdravlje se manifestira raznim simptomima u obliku raznih bolesti počevši od onih banalnih (razni bolovi) pa sve do najtežih (npr. rak). Svaka bolest je u biti znak da se tijelo pokušava vratiti u ravnotežu i da nam šalje jasan signal da ne možemo nastaviti po starome. Kad ovo shvatimo ostaje samo na nama da to sebi priznamo i pronađemo put kako povratiti ravnotežu i ponovno vratiti dobro zdravlje. Svatko će odabrati svoj put, danas postoji mali miljun načina, recepata, dijeta, biljaka, preparata, uređaja kao što je zapper koji su i jeftini i svakome dobavljivi, a koji mogu efikasno pomoći na putu k zdravlju.

Ipak bih ovdje htio istaći da je u cijeloj priči osnovno da se prestanemo trovati i da će se naše tijelo već samo regenerirati. Stoga je vrlo bitno obratiti pozornost na hranu, piće i zrak (ono što unosimo u sebe), na ono što tijekom dana mislimo i osjećamo i kakvu energiju generiramo. Zvuči jednostavno, ali pošto svi živimo kao kukci u nekoj košnici i svaki dan se vrtimo oko svoje osi (kao trotul) zarađujući za kruh ili upražnjavamo bilo koju aktivnost koja je najčešće besmislena, ali nas zato 'troši' do maksimuma, vrlo malo vremena nam ostaje da posvetimo pažnju ovim sitnim, finim detaljima koji u biti čine naš život.

Ovdje neću ići u detalje, ali za ishranu preporučam sirovu hranu (vidi Victoria Boutenko), za piće preporučam orgoniziranu/oživljenu vode te kišnicu kao najidealnije piće. Zrak koji udišemo nažalost teško možemo mijenjati, ali zato možemo češće ići u prirodu na svjež i kako tako čist zrak. Što se tiće naših osječaja i emocija koje svakodnevno generiramo, bitno je 'izbjeći' niske vibracije straha, mržnje, ljubomore, očaja, otuđenosti i ostale gluposti kojima smo okruženi i bombardirani non stop. Za ovo je vrlo teško davati neke generalne savjete, ali ako ćemo najjednostavnije onda budite zahvalni na svemu lijepome što vas okružuje, sve ono što vam se ne dopada smatrajte kao izazov, svako živo biće smatrajte prijateljem i svojim odrazom, zanemarite i imajte razumijevanja za tuđe gluposti i mentalna sranja, tražite njihovu božansku suštinu i ljepotu, njihovu dobrotu, prepoznajte svoj cilj i uobličite svoju jasnu namjeru i volju da uradite ono što želite. (pogledaj  Ho’ponopono).

Da zaključim, bolest je još jedna u nizu gluposti kojima nas neprestano kljukaju i čime nas plaše, međutim kako živimo u duboko bolesnom društvu koje je u principu nehumano, zdravlje postaje iznimka, a bolest pravilo, tako da danas skoro svi živimo s nekom zdravstvenom tegobom. U našoj 'borbi' za zdravlje mi jednostavno moramo mijenjati cijeli sistem i društvo kao takvo, jer u ovom sadašnjem bolesnom društvu biti zdrav je neprirodno. U ovoj priči obični zapperi i orgonski zapperi su samo pomočno sredstvo koje će nam u određenom trenutku na našem putu pomoći, ali sasvim sigurno da zapper nije rješenje za sve.

 

Proces izrade orgonskog zappera

Proces izrade mog orgonskog zappera uZappera A63 je vrlo kreativan proces jer osim same elektronike, u vrlo malu kutiju potrebno je 'ugurati' i mali orgonitni blok. Rezultat je uvijek spektakularan, osim kad se preračunam i u orgonitne blokove stavim prevelike špice kristala pa ne mogu zatvoriti kutiju s poklopcem. Kako uvijek zajedno s orgonitnim zaperima pravim i ostale orgonite, uvijek bude prava mala 'fešta' od orgonita, kristala, zavojnica, svačega nečega..

Orgonitni blok unutar zappera je napravljen isključivo od mesinga i epoksidne smole. Unutar orgonitnog bloka nalazi se kristalna špica (gorski kristal) s malom Mobius zavojnicom. Orgonitni blok još može sadržavati kalcitni prah, komadiće gorskog kristala i prah kamilice ili druge ljekovite biljke. Signal koji se koristi za zapiranje ide kroz orgonitni blok, odnosno kroz Mobius zavojnicu. Na slikama je vidljiv mali magnet koji sam prije stavljao u orgonitne blokove. Sad više to ne prakticiram jer je za ispravno djelovanje magneta bitna orijentacija.

 

Nabavka orgonskog zappera

Razvijam i izrađujem svoje zappere od 2012.g. te ih konstantno usavršavam i unaprijeđujem. Više o svim mojim zaperima. Slobodno mi se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ako želite da vam kreiram zapper te za sve upite u vezi zappera.

Terminator zapper je orgonski zapper izrađen po originalnom dizajnu samih 'roditelja' današnjeg orgonitnog pokreta, Dona & Carol Croft.

OrgoniseAfrica isto nudi izbor kvalitetnih orgonskih zappera. Izrađeni su od strane George Ritschla, strastvenog orgonitaša i aktiviste u JužnoAfričkoj Republici.

mt_ignore

Don Croftov Terminator orgonski zapper

Tags: zapper, Croft, radiantni, Tesla, Bedini, Reich

Print