This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Orgonitne kreacije iz 2022

Nakon pomalo duže pauze od pisanja na blogu, ali ne i od mog kontinuiranog rada na zaperima, generatorima srebrenuše i orgonita, evo jedan presjek dojmova od prošle 2022 godine. Čisto za odmor očiju i duše. Još se sjećam zlatne generacije s alternativa foruma, Goge, Milana, Red-Pilla, Uoo-a i ostalih legendi, kako smo se 'natjecali' tko će prije objaviti slike svojih novih orgonita, uh kako je bio gušt doći na posao i umjesto kave ili bilo čega, gledati najnovije orgonite, e to se zove pravi 'upper'.

Uglavnom na zapadu ništa novo, osim što sam počeo pomalo eksperimentirati s orgonitnim pločicama namijenjenim za zaštitu od zračenja mobitela. Kako režem bakrene cijevi za zapere nakupim dosta fine bakrene prašine koju pomiješam s prahom željeza s nadom da dobijem tzv. UHD orgonit ili ultra high density orgonit, koji bi trebao u svoju mrežu  uhvatiti i najviše frekvencije 5G-a.

Nadalje, malo sam više uložio truda u novi uZapper Tiny, novu generaciju 'entry level' zapera koji bi trebao biti zamjena za uZapper C1.

Ukupno je kreirano 5 serija orgonita, u kojima sam napravio oko 11 piramida, preko pedeset TB-ova, te nepoznati broj zapera. Svi moji zaperi u biti i spadaju u kategoriju orgonita zbog svog orgonitnog bloka, malog srca koje kuca tika-taka u njima.

Uživajte.

Tags: orgoniti