This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ChemBuster (CB)

ChemBuster ili Orgonski CloudBuster (CB) je najjači i najskuplji orgonit. Koristi se isključivo van kuće, a služi za 'harmoniziranje' šire okolice uključivo i atmosferske prilike, tj. za tjeranje i razbijanje chemtrail oblaka. Domet ove sprave može biti ogroman, do 100km u radijusu.


 

IMG_4600.jpg

Moj prvi CB nazvan Gordaana

Princip rada i upotreba

Princip rada se uglavnom oslanja na šuplje metalne cijevi koje su najčešće od bakra, a koje privlače dosta DOR-a (negativnog orgona) iz atmosfere. Na istom principu je radio i Reichov orgonski top. Razlika između ovog Don Croftovog ChemBustera i Reichovog CloudBustera je taj što je Reich morao DOR uzemljiti u neku vodenu površinu i tako ga neutralizirati, dok ChemBuster za to koristi ogromnu orgonitnu bazu koja neutralizira DOR, ali ga i pretvara u POR te ga emitira. CB uglavnom radi pasivno, ali se oko bilo kojeg kristala unutar njega može namotati Mobiusova zavojnica i spojiti na zapper čime se efikasnost sprave povećava.

 

IMG_4635.jpg

Moj CB iz drugog kuta. Spojen je inače na zapper jer je oko glavnog nosivog kristala omotana Mobius zavojnica

Izrada

Kalup: CB se sastoji od masivne orgonitne baze koja se uglavnom lijeva u plastičnu kantu od 6-12 litara, dimenzija 22cm x 22cm. Zbog ogromnog volumena obično se lijeva u više navrata i najčešće se ostavlja u plastičnoj kanti. Ja sam koristio 12 litrenu plastičnu kantu promjera baze 18cm, oboda 25cm i visine 25cm. Napunio sam je s ukupno 19kila materijala od toga 9 litara poliesterske smole, a sve sam lijevao u 5-6 puta. Orgonitnu bazu sam izvadio iz kante jer ne volim da plastika okružuje bazu, a i volim da baza CB-a bude uzemljena odnosno u dodiru s zemljom iako mnogi ističu da nije nužno.

 

materijal.jpg

Potreban materijal za izradu CB-a. Ja izbjegavam korištenje skupih bakrenih čepova već kristale zalijem u orgonitni čep kojega nabijem na dno cijevi.

 

Metal: može se koristiti bilo koji metal, s tim da se kao i kod običnog orgonita na dnu se može staviti krupniji metalni otpad, a pri vrhu sitniji metalni prah. Ja sam koristio čelik, aluminij i mesing za svoj CB.

Cijevi: preporuka je da cijevi CB-a budu od bakra, ali i bilo koji drugi metal može odgovarati. Za svoj prvi CB ipak sam htio bakar, jer sam saznao da bakar ima i neka druga metafizička svojstva (pojačava namjeru). Preporučena dužina cijevi je 1.8m, s tim da se obično 30cm prepila i zalije u bazu dok se ostatak cijevi s bakrenim konektorom nabije na donju cijev jer je nezgodno zalijevati 1.8m duge cijevi, ne bi nikada ispale ispravno. Promjer cijevi može biti od 20 do 25mm, može i više. Debljina stijenke cijevi nije bitna, bolje da je što tanja, da bi se što više uštedjelo na materijalu. Potrebno je 6 cijevi, 6x1.8m. Što duže cijevi, veći domet i veća efikasnost CB-a.

Kod svog CB-a sam napravio kompromis radi uštede jer se bakrene cijevi prodaju po 5m, stoga sam uzeo 2 x 5m promjera 22mm (cijena je inače bila 220Kn/5m u Baumaxa). Od 10 metara bakrene cijevi ispilao sam cijevi po 6 x 300mm i 6 x 1272mm što odgovara dužini cijevi od 1572mm odnosno točno 3 x 524mm koliko je poznata egipatska Royal Cubit mjera koja privlači dodatne kozmičke energije. Odavno sam naučio da niti jedno znanje ne dolazi slučajno u moju svijest, pa ako sam ovo već znao i ako sam htio uštedjeti na dužini cijevi tako da stanu unutar 10 metara onda mi je bilo logično da dužinu cijevi odredim po Royal Cubit mjeri.

Napomena 1: svaka šuplja metalna cijev 'zabijena' u orgonitnu bazu dosta pojačava jačinu i radijus djelovanja orgonita, a omatanje kristala Mobius zavojnicom i spajanje na zapper može udvostručiti jačinu orgonita. Iskusni orgonitaši često tvrde da je možda bolje napraviti 6 odvojenih orgonitnih baza s jednom šupljom cijevi (tzv. haubica) nego skupi i komplicirani top. Najnovija empirijska istraživanja pokazuju da se efikasnost uređaja dramatično povećava ako se na vrh cijevi stavi HHG (piramida ili stožac). Ovo nisam još probao.

Napomena 2: neki stavljaju i središnju sedmu cijev u top, što je sasvim ok. Drugi pokušavaju kreirati torziono polje s cijevima na način da cijevi ne postave uspravno već ih postavljaju ukršteno.

 

IMG_0603.jpg

Sedmocijevna varijanta CB-a

 

Kristali: originalni dizajn Don Crofta zahtijeva samo 6 dvostruko terminiranih špica gorskog kristala, svaki za po jednu cijev. Kristali se lijepe na plastične ili bakrene čepove i stavljaju na dno cijevi s tim da moraju biti dobro izolirani da prilikom lijevanja baze smola ne uđe u cijev. Međutim, ja sam poslušao savjete iskusnih orgonitaša koji tvrde da se na kristalima ne treba štedjeti pa sam postavio oko 26 špica kristala, komadiće turmalina i dosta malih grumenčića gorskog kristala. Osim aktiviranog kvarcnog bio-pijeska nisam htio miješati ništa više kristala da bih držao vibru što čišćom, a i inače je savjet da se u orgonite ne miješa puno vrsta kristala da se ne bi napravila 'kakofonija' raznih energetskih strujanja.

Kristale koji idu u cijevi sam salio u posebne kalupe od kartona koji točno mogu ući u 22mm cijev. Znači od kartona (korica fascikle) sam napravio kalupe, stavio kristale i nalio mesing prah zajedno s smolom. Kad se stvrdlo, ogulio sam karton, malo pobrusio i nabio u dno 30cm cijevi koje će biti zalivene u bazu. U principu umjesto plastičnog ili skupog bakrenog čepa i lijepljenja kristala na čep, salio sam male orgonite s ovim kristalima i njih koristio kao čep za cijevi. Za detalje, vidi opis kako sam izradio svoj CB.

 

Picture069.jpg

Istarski CB

Drveni držači: drveni držači služe da drže cijevi ispravno i pravilno razmaknute dok se smola ne stvrdne. Potrebna su tri držača: donji koji se salije u bazu, srednji privremeni koji samo služi kod prvog lijevanja kad se stavljaju cijevi da drži cijevi što je moguće više ispravnim, te treći koji se na kraju priče stavlja pri vrhu cijevi kako bi dodatno učvrstio cijevi. Donji držač može imati male rupe s strane kako ne bi 'prekinuo' tok smole i kako bi ga smola mogla fino učvrstiti. Srednji držač ima dva reza s strane, koja služe da se lakše izvadi i stavi. On se nabije na vrh kante. Pošto kanta obično nije ravna, onda je promjer donjeg držača nešto manji, a ovog srednjeg nešto veći. Uglavnom se cilja da donji držač 'legne' na nekih 5-10cm od dna, a srednji da legne na gornji rub plastične kante.

Kad sam uzimao bakrene cijevi nisam mogao birati nego sam imao samo promjer od 22mm, što je neki standard. Ovo je dobro jer sam točno našao svrdlo za rupu promjera 22mm. U Baumaxa sam kupio drvo, mislim neku ljepljenku ivericu. S šestarom, ravnalom i kutomjerom sam nacrtao potrebne mjere u odnosu na dimenziju kante koju sam imao. Ide 6 rupa promjera 22mm razmaknute po 60 stupnjeva na krugu od 13cm promjera.

Ubodna pila i bušilica je skoro pa obavezan alat za ovaj poduhvat.

 

Linkovi o izradi CB-a

 

Video Materijal o CB-u

 

Sensei Dennis - kako napraviti CB 1/2

 

 

Sensei Dennis - kako napraviti CB 2/2

 

 

Jednocijevni CB ili 'haubica'

Zbog skupoće i kompliciranosti izrade klasičnog CB-a preporuka je da se radije resursi usmjere na izradu Broadcastera (BC) čija je snaga usporediva s CB-ovima, ali su dosta jeftniji za izradu. Međutim, dosta orgonitaša je modificiralo originalan dizajn ChemBustera i umjesto 6-7 cijevi koriste samo jednu veću cijev koja je salivena u manju orgonitnu bazu. Cilj je ušteda materijala, novaca i vremena za izradu, a mjerenja pokazuju da je jačina ovih jednocijevnih CB-ova (haubica) respektabilna. Pokazalo se efikasnijim raspodijeliti više slabijih orgonitnih uređaja na nekoj određenoj površini nego imati jedan jaki uređaj, stoga haubice savršeno odgovaraju ovoj taktici.

Izrada je krajnje jednostavna: u orgonitnu baze bilo koje veličine salije se cijev, s tim da se prvo u cijev ubaci jednostruka špica zalivena u kartonski kalup (WC papir). Vidi donje slike i video materijal.

 

kby39s.jpgIMG_1046.jpg

Dvije haubice. Desno je baza izrađena od betona čime se još više uštedjelo

 

vo5w0x.jpg

Orgonitni čep s kristalom u kartonskom kalupu koji se nabije u dno cijevi koja se zatim 'zalije' u orgonitnu bazu haubice

 

Tags: orgoniti, chemtrails, chembuster

Print