This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svi moji generatori koloidnog srebra

mt_ignoreSmatram da svatko ima pravo biti zdrav i samostalno se brinuti o svom zdravlju. Ionsko koloidno srebro je prirodan lijek koji bi svaka obitelj ili pojedinac trebao imati u svom 'medicinskom ormariću' u svrhu očuvanja zdravlja. Vođen ovom intencijom dosta dugo sam eksperimentirao s raznm manjim improviziranim napravama, generatorima koloidnog srebra koje su mi omogućavale da sebi i obitelji pripravim koloidno srebro po zanemarivoj cijeni. Međutim, te 2012.g. ja i moj kolega smo odlučili napraviti 'pravi' generator ionskog koloidnog srebra poučeni vlastitim iskustvom, ali i saznanjima od drugih ljudi koji su isto to radili. Tako su se rodile prve dvije jedinice uKsGeneratora, generatora koloidnog srebra koje nakon ovoliko godina i dan danas uredno rade i produciraju na hektolitre koloidnog srebra.

Kako imam neizmjernu želju da svoje znanje podijelim s svima onima kojima to može pomoći ili koji imaju svoje slične projekte ovdje ću detaljno opisati svoje generatore ionsko-koloidnog srebra. Zahvaljujem svima koji su zajedno s mnom sudjelovali i koji će sudjelovati u kreiranju i usavršavanju generatora koloidnog srebra. Napravio sam već na desetke generatora za druge ljude i nije mi žao niti jedne neprospavane noći koje sam proveo u svom 'laboratoriju' sastavljajući brojne elektronske komponenate generatora, svjestan da radim za višu dobrobit, za ostvarenje mogućnosti čovjeka da sam odlučuje o svom zdravlju, svom životu.

Generatore mogu kreirati za vas ili ako imate dovoljno znanja iz elektronike, možete pogledati moje upute za samogradnju generatora koloidnog srebra. Za sve one koji žele da im kreiram generator koloidnog srebra, te za sve koje imaju bilo kakve upite u vezi generatora, slobodno mi se obratite na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svi moji generatori koloidnog srebra:

Ostalo:

 

uKsGenerator

uKsGeneratoruKSGenerator je generator ionsko-koloidnog srebra koji se sastoji se od elektronske upravljačke jedinice s ekranom i motorizirane mješalice s propelerom. Ima funkciju ograničavanja struje, dinamično mijenjanje polariteta elektroda te inteligentno upravljanje motornom mješalicom.

uKsGenerator je plod višegodišnjeg iskustva u spravljanju ionsko-koloidnog srebra, a sam uređaj je napravljen od vrhunskih komponenti koje jamče besprijekorni rad i dugi vijek trajanja uređaja. Rezultat svih ovih brižljivo osmišljenih detalja je ionsko-koloidno srebro odlične kvalitete koje može dostići vrijednosti i do 20ppm.

Više o uKsGeneratoru

 

 

 

uKsGenerator Mini

mt_ignoreuKsGenerator Mini je minimalizirana verzija velikog uKsGeneratora, a predviđen je za spravljanje ionsko-koloidnog srebra u manjim posudama. Ima osnovne dvije funkcije koje jamče kvalitetu dobivenog koloidnog srebra: ograničavanje struje i promjenu polariteta elektroda.

Više o uKsGenerator Mini

 

 

 

 

Usporedba generatora koloidnog srebra

Karakteristika uKsGenerator uKsGenerator Mini
Mikrokontroler/upravljačka jedinica ATMEGA328@16Mhz  
Ekran OLED 1.3'' 128x64  
Vrijeme procesa od 30min do 96hr u koracima od 30min korisnik mora ručno ugasiti generator nakon procesa
Automatski nastavak procesa nakon nestanka struje DA  
Memoriranje vremena zadnjeg procesa DA  
Memoriranje zadnje max. struje DA DA
Opseg ograničavanja struje 1 - 10mA 1.5 - 10mA
Radni napon elektrolize 32V 24V
Mogućnost definiranja intervala rada mješalice DA  
Kapacitet spremnika 2.5lit 720ml ili 750ml
Promjena polariteta elektroda DA (dinamično od 4 minute do 30 sekundi) DA (otprilike svakih 90 sekundi)
Napajanje 12V preko priloženog AC/DC adaptera 12V preko priloženog AC/DC adaptera ili USB boost kabela (5-12V)

Tags: zdravlje, koloidno, srebro, uKsGenerator

Print