This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ChemTrails IV - Analiza

Tko nas to zaprašuje?

a Od 27.03.2010.g. do 06.06.2010.g utrošio sam preko 50 sati na fotografiranje te snimio preko 9000 fotografija aviona u preletu nad Splitom/Hrvatska. Većina od ovih aviona je ispuštala bijeli trag, danas popularno znan kao kemijski trag ili chemtrail. Od 100Gb materijala, izdvojio sam najbolje i kreirao ChemTrail Blog koji sadrži oko 2000 slika. Na slikama se nalazi ukupno 277 aviona u preletu nad Splitom. Moj glavni cilj je bio identificirati način, formacije, rute i tipove aviona koji se koriste za zaprašivanje bio-kemijskim agensima. Očekivao sam da će većina aviona biti vojne verzije teških transportnih aviona, ali iznenadio sam se kad sam ustanovio da preko 90% aviona na mojim slikama, a koji su evidentno snimljeni kako ispuštaju kemijski trag iza sebe, pripada poznatim civilnim zračnim prijevoznicima (British Airways, Monarch Airlines, Alitalia,..). Do danas sam uspio identificirati preko 150 aviona od 166 (84%) aviona čije su slike ispale relativno dobre od ukupno 277 preleta.

Sve svoje opservacije i nova saznanja o operaciji Chemtrails sam podijelio na ova poglavlja:

 1. Tko nas to zaprašuje?
 2. Tehničke karakteristike zaprašivanja
 3. Pitanje visine
 4. Noćni preleti
 5. Identifikacija aviona - ADS-B transponderi
 6. Smart dust svuda oko nas - Morgellions u svakom od nas
 7. Uništavanje proizvodnje hrane
 8. Pomor šišmiša - sindrom bijelog nosa
 9. Kontrola klimatskih prilika
 10. Chemtrails u Hrvata - progon Miška
 11. Dokaz da civilne kompanije masovno sudjeluju u zaprašivanju
 12. Pregled snimaka neba s kemijskim tragovima 1
 13. Pregled snimaka neba s kemijskim tragovima 2
 14. Pregled zanimljivih situacija na nebu
 15. Pregled snimaka sumnjivih letjelica (ORB i UAV)
 16. Odabir slika aviona civilnih kompanija koje najčešće prelijeću Split

 

 

Tko nas to zaprašuje?

Prije dva mjeseca u uvodnom članku o operaciji Chemtrails pravilno sam uočio da avioni koji ispuštaju kemikalije NISU vojni avioni tipa KC-135 i slične leteće cisterne i stratotankeri koji u pravilu imaju četveromotorni mlazni pogon. Dapače na osnovu analize slika mogu potvrditi da je udio četveromotornih aviona u ukupnom zračnom prometu (bar iznad Splita) vrlo mali, možda manji od 10%. Najčešći tipovi aviona koje sam uslikao su Boeing i Airbus u raznim inačicama. Najzastupljeniji su avioni tipa Boeing 737 i Airbus tipa A319/320 što su relativno mali mlazni avioni. Nakon pomne analize slike došao sam do krajnje iznenađujućeg otkrića da većina aviona koja ispušta duge i perzistentne kemijske tragove pripada velikim svjetskim civilnim zračnim prijevoznicima kao npr. British Airways, Thomson Fly, Alitalia, Swiss International Airlines, Air France i slični. Na osnovu ovoga nameće se jedini mogući zaključak:

Civilni zračni prijevoznici masovno sudjeljuju u operaciji Chemtrails s svojim komercijalnim avionima.

Neoznačeni vojni avioni sudjeluju u operaciji, ali u manjem opsegu. U članku 'Tko nas praši' sam detaljno izložio dokaze o učestvovanju civilnih zračnih kompanija u zaprašivanju. Ukratko rečeno: vojnih aviona za ovu operaciju koja se provodi na globalnoj razini jednostavno nema dovoljno stoga je bilo potrebno uključiti i resurse civilnih avio-kompanija. Ima nekoliko modaliteta kako civilne kompanije učestvuju u zaprašivanju (poredano od najmanjeg do najvećeg nivoa umiješanosti osoblja civilne kompanije):

 1. pasivno zaprašivanje. 1994.g. kao standard u avionskim gorivima postaju razni aditivi (Stadis 450) koji u sebi sadrže soli barija, kalcija i ostalih metala koji su danas identificirani kao glavni sastojci chemtrailova. Avio prijevoznici nisu ni svjesni da s kupovinom standardnog mlaznog goriva u biti učestvuju u operaciji zaprašivanja.
 2. aktivno zaprašivanje s daljinskom kontrolom s specijalno modificiranim civilnim avionima koji istovremeno obavljaju svoj uobičajeni posao (prijevoz putnika i robe). Civilni avioni su modificirani na način da imaju posebne tankove s bio-kemijskim agensima koji su povezani s mlaznicama na krilima preko kojih se agensi ispuštaju. Upravljanje ovim sustavom nije u domeni pilota, već se vrši daljinski. Vidi ispovijedi zviždača za detaljan opis ovih modifikacija.
 3. aktivno zaprašivanje s namjenskim zaprašivačkim avionima koji nose oznake pojedine civilne kompanije ili su neobilježeni. Avion izvana može imati normalne putničke oznake, pa čak i prozore, ali iznutra je pun tankova s raznim kemikalijama. Svi piloti i osoblje koje upravlja i održava avion mora biti uključeno u ovu vrstu operacije. Ova vrsta operacije se povjerava samo civilinim kompanijma od 'najvećeg povjerenja' koje su u biti u vlasništvu neke državne agencije (CIA) kao što je primjer slučaj EverGreen Air kompanije.

Razlozi zbog kojih su civilne kompanije prisiljene učestvovati u ovoj operaciji je novac. Nakon umjetno izvedenog terorističkog napada 9/11 na WTC u New Yorku 2001.g. svi su se avio prijevoznici našli u financijskim teškoćama tako da i dan danas veliki zračni prijevoznici otpuštaju radnike i vrše restruktuiranja. Financijski oslabljene kompanije će onda lakše prihvatiti novac za obavljanje ovih poslova, a naročito zbog činjenice da novac dolazi iz državnih izvora pod lažnom krinkom obavljanja poslova radi nacionalnih interesa ili radi eventualne borbe protiv globalnog zatopljenja.

Zbog straha od terorizma, od 2001.g. sve što je vezano za zračni promet je obavijeno velom državne sigurnosti, što uvelike olakšava kontrolu države i tajnih službi nad svakim aspektom civilnog zračnog prijevoza te olakšava čuvanje tajne da civilni avioni zaprašuju i lakše kažnjavanje onih koji se usude progovoriti o ovim nečasnim radnjama (zviždači), tako da smo svjedoci da danas na internetu skoro pa nema nikakvih informacija o umiješanosti civilnih prijevoznika u Chemtrail operaciji.

Sve ove činjenice govore koliko se dugo, strpljivo i pažljivo pripremala akcija zaprašivanja cijelog zemljinog bio sustava s bio-kemijskim agensima što je inače karakteristika svake akcije Sila Zla i Tame (strpljivost). Danas imamo situaciju da skoro svaki avion (civilni i vojni) iza sebe ostavlja nekakav trag koji najčešće nema veze s kondenzacijom već je posljedica uptrebe aditiva u avionskom gorivu. Nadalje tu imamo i modificirane civilne avione koji putuju svojim uobičajenim rutama, a katkad iza sebe ostavljaju duge i perzistentne tragove. Sve ovo skupa unosi toliku količinu pomutnje da efikasno otežava nama promatračima uočavanje 'pravih' zaprašivačkih aviona koji imaju samo namjenu da zaprašuju, a ujedno olakšavaju vojnim avionima da se lagano 'inflitriraju' u civilni zračni promet i praše do mile volje.

 

Tehničke karakteristike zaprašivanja

Uobičajeno je mišljenje da kemijski trag mora biti dug i perzistentan, dok je kratki trag najvjerovatnije kondenzacijski trag, ali na osnovu analize svojih slika, te na osnovu istraživanja materijala ostalih 'lovaca na chemtrailove', ustanovio sam da ovo nije istina. Stoga ću popisati neke najznačajnije karakteristike kemijskih tragova:

Dugi i perzistentni trag. Ovo je uobičajeni chemtrail, a rezultat je prašenja aviona koji su cijeli ispunjeni tankovima s kemikalijama i non stop ispuštaju bio-kemijske agense tijekom cijelog leta.

Kemijski trag kratkog trajanja koji se brzo raspršava. Ovo je trag koji je posljedica korištenja modificiranih aditiva u avionskom gorivu koji su uzrok pojave kemijskog traga. Vrlo rijetko je ovaj trag posljedica kondenzacijskog traga, jer se kondenzacijski trag javlja iznimno rijetko. Po NASA definiciji kondezancijski trag se javlja na visinama većim od 8000m, vlažnosti preko 70% i temperaturi od -40C. Ovu definiciju treba uzeti s zadrškom jer su sve službene definicije kondenzacijskog traga, prirode oblaka, definicije maksimalne vidljivosti i ostalih podataka vezanih za meteorologiju unazad 20-ak godina prošle kroz razne promjene u smislu prikrivanja operacije Chemtrails. Vidi kako se promijenio tzv. 'visiblity standard'.

 

Često se mogu vidjeti avioni koji idu parelelno: jedan s dugim tragom, a drugi s kratkim. Pogrešno se misli da je ovaj s kratkim 'kondenzacijski trag'. Oba traga (kratki i dugi) su tipovi kemijskog traga

 

Kemijski trag kratkog trajanja se pretvara dugi trag koji ostaje vidljiv na nebu satima. Ovo je posljedica daljinske aktivacije kemijskih tankova u avionima, najčešće komercijalnim avionaima s oznakama poznatih zračnih avio prijevoznika. Pošto su tankovi ograničenog kapaciteta, bio-kemijski agensi se ispuštaju samo povremeno i to najčešće iznad naseljenih područja.

 

21.02.2009 Snimljeno iznad San Rema: nakon 1 minute dva od tri aviona u formaciji prestaju s ispuštenjem dugog perzistentnog traga i prebacuju se na kraći trag.

 

Asimetrija i postojanje tzv. pulsirajućih bijelih niti (core tracks). Kemijski trag je u pravilu asimetričan, odnosno trag iz jednog motora je deblji (dva ako je četveromotorac) i sadrži tanke bijele niti tzv. core tracks koje brzo nestaju te pulsiraju i na taj način šire kemijski trag pretvarajuči ga u kemijski oblak. Samo se pod određenim uvjetima mogu uočiti bijele niti unutar kemijskog traga, ali neko zlatno pravilo glasi: čim je trag aviona asimetričan, velika je vjerovatnost da je to kemijski trag. Očigledno da su Gospodari Smrti uvidjeli da ih sve više slikamo u nečasnim radnjama, pa su se potrudili razviti tehnologiju za što brže raspršivanje kemijskog traga u kemijsku sumaglicu koju nitko neće primjetiti, tako da danas kemijski tragovi nakon već 30 minuta bivaju raspršeni i nezamjetni neiskusnom oku. Više o asimetričnim kemijskim tragovima na www.carnicrom.com.

 

Kemijski trag je u pravilu asimetričan, ima bijele niti koje pulsiraju i tvore karakteristični pattern širenja kemijskog oblaka

 


Sjena na oblacima (dark beam) i umjetne duge. Oblaci su vodena para, a kemijski trag i kemijski oblaci u sebi sadrže metalne i ostale čestice, stoga se pod određenim kutom gledanja može vidjeti sjena ili tamne linije na oblacima iznad kemijskog traga. Zbog metalnih čestica i polimera, kemijski oblaci katkad stvaraju neobične duge nepravilna oblika jer reflektiraju sunčevu svjetlost.

 

a

02.05.2010./14.53h. Split/Hrvatska. Dark beam ili crna sjena na nebu je sjena kemijskog traga zbog svakojakih čestica i naravi kemijskih ostataka


Kemijski trag s dvostrukim špicom. Kemijski trag koji izlazi iz jednog motora ima dva vrha. Dvostruki vrh traga koji izlazi iz jednog motora se jedino može objasniti postojanjem dvaju izvora traga. Pretpostavka je da je prvi izvor sam motor s normalnim kondenzacijskim tragom ili tragom od modificiranog goriva, dok se drugi izvor traga nalazi paraleleno s motorom, najvjerovatnije neka mlaznica negdje na krilu aviona.

 

a

29.04.2010./17.10.h. Split/Hrvatska. Dvostruki vrh traga ukazuje na dvostruki izvor traga: osim motora tu postoji još nešto

 

Kemijski trag iz A.P.U. jedinice je trag koji izlazi iz repa aviona dok trag iz motora može i ne mora biti prisutan. Kod svih aviona se u stražnjem dijelu nalazi tzv. Auxiliary power unit ili APU. APU nije ništa nego generator struje, najčešće pokretan plinskom turbinom. Kao takav, on mora imati svoj ispuh, a ispuh se nalazi na repu aviona. APU se koristi samo kod pokretanja avionskih motora dok je avion na zemlji, jer je za njihovo pokretanje potrebna velika struja što se ne može dobiti iz baterija. Tijekom leta APU se gasi, radi uštede energije, zato jer glavni motori opskrbljuju avion s strujom. APU se jedino pali u izvanrednom slučaju kada glavni motori zakažu, kako bi se električni sustavi u avioni i dalje napajali strujom. Slijedom svega rečenog trag iz APU jedinice jedino može biti bio-kemijskog podrijetla. Moje je mišljenje da je ovo specijalni bio-otrov koji se ispušta jer je jedva vidljiv i nije u blizini motora, što znači da ne mora izdržati velike temperature i da nema vidljivih metalnih čestica.

Primjer 1: Airbus China Airlines slikan iznad Splita 13.05.2010g. iz svog APU ispuha ispušta jedva vidljivi bijeli trag

Primjer 2: Avion iznad San Rema ispušta jednako vidljivi bijeli trag.

 

 

Trag on/off i bez traga. Avion koji ide bez traga, a onda odjenom počne ispuštati trag je krucijalni dokaz kako se zaprašivanje bio-kemijskim agensima vrši po točno određenim kordinatama bilo daljinski kontrolirano, bilo svjesnom intervencijom pilota. Ono što zbunjuje je periodična pojava aviona bez traga. Ovo sam zamjetio u par navrata: cijeli dan prolaze avioni koji naizgled ne ispuštaju nikakav trag. Isti ti avioni sljedeći dan praše ko blesavi, iako su približno iste vremenske prilike. Isprva sam mislio da je povezano s jakim vjetrom i da piloti imaju naredbu da NE zaprašuju ako je prejaki vjetar, ali kasnije sam vidio da praše i po vrlo jakom vjetru.

13.05.2010.g iznad Splita je upravio bio tzv. 'BEZOLOVNI' dan, kada su SVI avioni išli bez ikakva traga iza sebe. Ovo me vrlo zbunilo, sve dok nisam pažljivo pregledao slike aviona koji mi je prošao defacto iznad glave iako na relativno velikoj visini (bar po mojoj odokativnoj procjeni). Pažljivim pregledom sam na par zadnjih slika uoči bijeli trag iz APU jedinice (vidi prethodni pasus o APU tragovima). Trag se pojavio taman kad je avion prelazio preko Splita. Naknadnim pregledom ostalih slika nisam naišao na sličan trag, ali moguće je da ga nisam uočio jer je ovo bio jedini avion koji mi je prošao najbliže.

Zaključak: avion koji ide BEZ traga je OPASNIJI od onog koji ispušta tragove iz motora jer to znači da ispušta biološki otrov iz APU jedinice što se vrlo teško može uočiti čak i s jakom optikom. Ovo znači da se isti tankovi koji su inače spojeni na mlaznice na krilima aviona mogu prespojiti i na APU ispuh te ispuštati najvjerovatnije biološke agense.

Primjer 1: Avion Thomson Fly slikan iznad Splita 05.06.2010g. ide bez traga, zatim 'pali' kemijske mlaznice

 

Trag on/off

 

 

Pitanje visine

Dosta često sam nailazio na tvrdnje da avioni koji ispuštaju kemikalije lete veoma nisko, možda oko 1000-2000m. Na početku mog praćenja, čak sam i ja bio pod utiskom da avioni koji zaprašuju lete veoma nisko, ali naknadnom analizom slika sam ustanovio da ipak lete iznad 10km minimum. No bez obzira na to što ja nisam 'uhvatio' prašinare u niskom letu, to ne znači da 'prašinari' ne lete nisko. Kolege lovci su se potrudili i nabavili laserke mjerače udaljenosti te su u više navrata slikali avione koji ispuštaju kemikalije na oko 1500m. Mlazni avioni na ovim visinma troše dosta goriva. Uobičajena 'cruise' visina je od 9-12km. Avioni koji su uhvaćeni na ovim niskim visinima su potvrđeni zaprašivaći jer jedino oni mogu imati dodatne tankove s gorivom da duže lete na ovim visinama.

 

Avion uhvaćen s laserskim pokazivačem daljine na 1500m visine

 

Kemijski trag uhvaćen u cumulusu koji se nalazi od 1500-2000m, još jedan dokaz niskog prašenja

 

Moj odokativni izračun visine na osnovu dimenzije objekta na slici: ako s istm objektivom s istom fokalnom duljinom slikam predmet poznatih dimenzija s poznate udaljenosti, onda kad slikam predmet poznatih dimenzija (dužina i raspon krila aviona), a nepoznate udaljenosti, teoretski bih mogao odrediti visinu/udaljenost na kojoj se avion nalazi. Međutim, ustanovio sam da je ova metoda veoma neprecizna, jer dosta ovisi o kutu pod kojim se snima, idelano bi bilo pod 90 stupnjeva slikati avioni od ispod, ali to je skoro nemoguće. Bez obzira na sve, probao sam iskalkulirati neke visine i došao do podatka da avioni koje sam ja uslikao ipak lete na 10km visine minimalno.

Odokativna formula bi bila (pod uvjetom da se uvijek slika pod pravim kutom) i s tim da se ispravno identificira tip aviona kako bi se poznate dimenzije mogle ubaciti u formulu:

pix1/pix2 = len1/len2*uda2/uda1

 • pix1=broj pixela na slici dužine predmeta poznatih dimenzija koji je slikan na poznatoj daljini
 • pix2=broj pixela na slici dužine predmeta poznatih dimenzija koji je slikan na nepoznatoj daljini
 • len1=dužina predmeta poznatih dimenzija koji je slikan na poznatoj daljini
 • len2=dužina predmeta poznatih dimenzija koji je slikan na nepoznatoj daljini
 • uda1=daljina na kojoj se likan predmet poznatih dimenzija
 • uda2 = tražena nepoznanica.

 

Identifikacija aviona - ADS-B transponderi

Dosta vremena sam izgubio dok sam identificirao pojedine avione. Avione sam klasificirao po karakterističnim bojama na trupu te po tipu aviona i uz to ih svrstavao u timove (plavi, zeleni, bijeli, crveni). Recimo oznaka BT-BOEING-BLUETAILBLUEENG-1 znači: BT= plavi tim (plava boja dominantna), tip aviona je BOEING, BLUETAILBLUEENG je plavi motor i plavi rep. Iako ovo nema veze s stvarnošću, čak sam i tipove aviona dosta često krivo određivao, kasnije mi je pomoglo da sortiram i klasificiram avione te da tražim kojoj kompaniji pripadaju tražeći slične oznake na web stranicama putničkih aviona koje entuzijasti slikaju kad slijeću/odlaze s aerodroma. Primjer takve stranice je jetphotos.net.

Nedavno sam otkrio da skoro svi moderni civilni avioni (preko 60% svih aviona koji danas lete) imaju tzv. ADS-B sustav koji emitira poruke o trenutnoj poziciji aviona, visini, smjeru. ADS-B sustav je uveden kako bi se avioni bolje navodili u situacijama kad je radarsko navođenje otežano ili nije moguće. Primanje ADS-B signala još nije zabranjeno u niti jednoj zemlji stoga na tržištu postoje uređaji koji se zovu virtualni radari za entuzijaste. Ovi uređaji primaju ovaj signal te prikazuju sve avione u radijusu do čak 400km. Dva najpoznatija uređaja su:

 1. AirNav RadarBox: http://www.airnavsystems.com/RadarBox/index.html
 2. SBS -1: http://www.kinetic-avionics.co.uk/sbs-1.php

Grupa entuzijasta se okupila i digla site na kojem svi korisnici ovih uredjaja 'feedaju' podatke na server koji sve podatke objedinjuje i pokazuje trenutnu poziciju, smjer, visinu velikog broja aviona koji trenutno lete.
Ako želite saznati što leti iznad vaše glave, idite na http://www.flightradar24.com/ Nažalost, izgleda da nitko od nas na Balkanu nema ovaj sustav, jer je velika praznina taman na podrucju bivse YU.

Svaki avion ima dva karakteristična obilježja:

 1. call-sign aviona koji je jedinstven na svijetu. Call-sign aviona se obično nalazi na napisan na trupu aviona i na krilu s donje strane. Svaki call-sign počinje s jedinstvenim ICAO kodom koji identificira civilnu kompaniju kojoj pripada avion. Svaki kod se može pretražiti u bazi kodova. Croatia Airlines ima kod: CTN.
 2. flight-number je isto jedinstven na svijetu, a dodjeluje se posebno svakom letu.

Ovo sve gore rečeno se odnosi na civilne avione. Normalno da vojni avioni neće emitirati svoju poziciju. Ali ovaj sustav uvelike olakšava nama lovcima da ispravni detektiramo 'prave' zaprašivaće metodom eliminacije, jer svaki onaj avion koji ne emitira ovaj signal je sumnjiv. U zadnje vrijeme, uočeno je da se čak i ovaj signal lažno emitira s vojnih aviona, što je vrlo interesantno jer pokazuje koliko su spremni daleko ići, jer ovim činom direktno ugrožavaju sigurnost putničkog zračnog prometa.

 

Moj talijanski kolega je kupio AirNav radar i 'skinuo' prašinara kako leti na 4000m, a ostavlja iza sebe debeli trag što je kontradiktorno svakoj definiciji kondenzacijskog traga koji se javlja na minimalno 8km

 

Noćno zaprašivanje

U svom prvom članku sam pogrešno pretpostavio da se po noći ne zaprašuje iz jednostavnog razloga jer zbog raznih križanja i bliskih susreta prilikom sijanja kemijskih tragova, mislio sam da piloti moraju imati vizualni kontakt, ali očigledno da velika većina zaprašivanja se provodi s avionima civilnih kompanija koji ne trebaju letjeti rizično blizu jedan drugoga.

 

a

25.04.2010./21.13.h. Split/Hrvatska. I po noći praše..

 

Kemijski tragovi na punom mjesecu

 

Smart dust svuda oko nas - Morgellions u svakom od nas

Morgellons je bolest koja se vezuje za chemtrail operaciju jer su vlaknasti paraziti iste strukture kao i vlakna u paučini nađenoj nakon sprejanja bio-kemijskim agensima. Do sada se mislilo da je Morgellons rijetka bolest koja je isključivo vezana za kožne probleme. Međutim, Clifford Carnicom je ispitivao mnogobrojne uzorke krvi 'zdravih' osoba i onih koji su imali vidljive simptome Morgellons bolesti te je doša do rezultata da su SVI uzorci krvi zaraženi istom vrstom polimorfnog vlaknastog bio-materijala koji se veže na eritrocite (crvena krvna zrnca) i jednostavno ih uništava. Morgellons se javlja samo kod malog broja osoba koji imaju takav genetski ustroj da im tijelo reagira na način da izbacuje ta vlakna na površinu, dok većina ljudi nema vanjskih simptoma i naizgled su zdravi, ali su ipak zaraženi istim parazitom.

Vlaknasti polimorfni organizam je genetski modificiran na način da se inflitrira u ljudsko tijelo bez alarmiranja imunog sistema, te prolazi kroz nekoliko faza u svom razvoju:

 • vlaknasta struktura reda veličina 12-20mikrona koja služi kao kapsula
 • bakterijska strukutra nalik na klamidiju
 • polimorfna forma
 • eritrocitna forma (umjetna krv)

 

Carnicom & Scott o polimorfnim vlaknastim parazitima

 

Mnogi pojedinici su imali prilike da snime neobično guste rojeve sitne prašine i čestice koji ponekad ostavljaju dojam da se inteligentno kreću. S obzirom na razvoj mikro i nano tehnologije u vojne svrhe (koja je uvijek nekih 50 godina ispred civilne tehnologije na nekoj ljestvici razvoja) uopće ne bi čudilo da su ove čestice inteligentni sub mikronski bio roboti. Iz osobnog iskustva mogu potvrditi da nikad nisam vidio brzo nakupljanje prašine kao ove godine, 2-3 sata nakon brisanja tamne površine u kući, već se stvara fini sloj nove prašine, prebrzo za običnu prašinu.

 

Hildegarde Staninger intervju o vlaknastim nano parazitima 2/3 polimerskog sastava i 1/3 organskog porijekla koji se grupiraju u veće vlaknaste strukutre

 

Smart Dust - noćna snimka

 

 

Uništavanje proizvodnje hrane

Sumnja se da jedan od ciljeva operacije Chemtrail uništavanje poljoprivrednih površina bilo direktno aerosolnim ispuštenjem parazita i gljivica koji uništavaju poljoprivredne kulture, bilo indirektno s manipulacijom klimatskim prilikama kada umjetno izazvane suše ili poplave unište prinose na poljoprivrednim površinama. Postoje indicije da su GMO usjevi otporni na ove vrste parazite. Ovo navodi na zaključak da je jedan od ciljeva operacije Chemtrail uništavanje sposobonosti čovjeka da se sam prehrani. Jedini izvor hrane bi bila GMO hrana (koja uopće nije hrana nego otrov). Onaj tko kontrolira proizvodnju GMO sjemena kontrolirati če svijet. Sasvim slučajno, danas svu svjetsku proizvodnju GMO sjemena kontrolira ozloglašena američka kompanija Monsanto Corporation.

Primjeri:

Suša u Californiji. Californija je najveći proizvođač hrane od svih saveznih država u Americi. 2008.g. velike suše su ozbiljno uzdrmale taj dio Amerike koji osigurava 60% američkih potreba za voćem i povrćem. Uz suše, farmeri su bili na meti čudnih zakona i propisa o očuvanju okoliša radji kojih nisu mogli navodnjavati svoje usjeve. Rezultat je veliki pad poljoprivredne proizvodnje i rast nezaposlenosti do čak 40% u nekim predjelima. Više od tzv. man made drought in Califorina.

Propast kiwija u Italiji. Iznenadila me činjenica da je Italija treći proizvođač kiwija na svijetu, odmah iza Kine i Novog Zelanda. Cisterna Latina je predio kraj talijanskog grada Lazia, a koji ima preko 9000hektara usjeva kiwija, radi čega ovu oblast katkad nazivaju mali Novi Zeland. Nasade kiwija su napali paraziti te uzrokovale veliki pad u prinosima i do 40%.

Obični ljudi s vrtovima. Svatko tko se bavi zemljoradnjom uočio je da veliki porast bolesti i stradanja raznih sorti voća i povrća. Ovo se uvijek može svaliti na općenito zagađenje, ali postoji vjerovatnost da je i ovo uzrokovano chemtrail gmo nano parazitima.

Poplave 2009/10. Velike kiše i poplave se uvijek periodično javljaju, ali sad je simptomatično to što se uvijek nekako koncentriraju iznad poljoprivrednih površina. Ovo opet ne mora biti povezano ni s čim, ali opet..

 

Pomor šišmiša - sindrom bijelog nosa

Tijekom 2007, 2008 i 2009.g. godine na sjeveroistoku američke države New York zamijećen je veliki pad populacije šišmiša. Procjene su negdje oko milijun mrtvih šišmiša. Kao simptomi se navodi sindrom bijelog nosa: bijele glivičaste nakupine oko nosa. Malo tko zna da su šišmiši vrlo korisne životinjice jer su im glavna hrana paraziti, insekti i ostala gamad. Isto tako, šišmiši se djelomice hrane i voćem te sudjeluju u oprašivanju biljaka. Vrlo je interesantno kako je primjećen pomor pčela, a sad i šišmiša koji imaju vrlo važnu funkciju u eko sustavu zemlje, a to je oprašivanje, odnosno nesmetano širenje bio-života. Možda je krajnji cilj uništiti prirodne mehanizme rasta biljaka tako da nam kao opcija jedino ostane kupovina GMO sjemena od Monsanta. Opet napominjem da nema čvrste veze između pomora pčela i šišmiša i Chemtrail operacije, ali zato smo tu da povežemo sve te male točkice. Svako ljeto iznad grada Splita, kada padne noć razmile se tisuće malih šišmiša, velićine dječjeg dlana, samo pažljivi promatrači i 'osluškivaći' ih mogu zamijetiti kako se vrte u bezbrojnim krugovima, najčešće oko stupova gradske rasvjete, te kako ispuštaju male piskove svog sonara tražeći hranu. 2009.g. su bili ovdje, a evo već je 07. mjesec 2010.g., a ja ih još nisam spazio.

 

Pomor šišmiša u USA

 

Kontrola klimatskih prilika

Poznavateljima Chemtrail operacije, odavno je poznato da jedna od važnijih ciljeva ove operacije kontrola nad vremenom. Mračni vojni umovi su oduvijek sanjali da kontroliraju vrijeme kako bi porazili neprijatelja bez ispaljenog metka. Jedan od najpoznatijih primjera sijanja oblaka s kemikalijama u cilju izazivanja kiše je operacija američke vojske u Vietnamu 1970.g. kodnog imena 'Popeye' koja je imala za cilj izazvati takve oborine da oteža dopremu ljudstva i materijala vietkongu s sjevera. Manipulacija vremenom se najvjerovatnije obavlja H.A.R.P. sustavima, a kemijski prekrivač chemtrailova pospješuje djelovanja H.A.R.P.a. Moje mišlenje je da EU-USA vojska već odavno imaju tehnologiju kojom mogu manipulirati vremenom, kreirati i usmjeravati hurikane i slično. Zapanjujuća je činjenica što se to i ne krije, već se u javno dostupnim dokumentima DoE (ministarstvo energetike USA) mogu naći znanstvena istraživanja kako utjecati na klimu.

Moram reći da imam dojam da se avioni koji vrše prašenje uvijek nekako 'zalijeću' u oblake, što slijedom svega rečenog uopće ne čudi ako im je jedan od ciljeva 'cloud seeding' s kemikalijama.

 

History channel dokumentarac o kontroli vremena

 

Chemtrails u Hrvata - progon Miška

Malo sam posramljen kako sam tek nedavno (kraj 2009.g.) saznao za ovu zločinačku operaciju (chemtrails), a s druge strane mi je drago da vidim koliko ima mladih i pametnih domaćih ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom i koji su ovo uočili prije više godina. Tako sam nedavno naišao na RTL-ov prilog o chemtrailovima snimljen 2008.g:

 

RTL 2008 prilog o chemtrailovima u HR

 

01.02.2010.g. Na rubu znanosti snima emisiju o operaciji Chemtrails. Iako mislim da su je dosta površno obradili, svejedno me iznenadila činjenica da se na nekom TV mediju i to javnoj kući HRT pojavljuje ovakva vrsta materijala koji je 'zabranjeno voće' Podsjetimo, niti Tuđman nije uspio ukinuti Latinicu, možda i najbolji politički show na prostoru bivše YU i Denisa Latina tijekom 90'h godina, a HRT na čelu s ozloglašenom Hloverkom je uspio srediti Latina u par poteza. Ovo je dokaz rigidnosti i cenzure koja provodi ova kuća, koja se zove javna televizija i koju svi mi plaćamo, sramota.

Normalno, nije trebalo puno vremena da i Mišak (autor i voditelj emisije Na Rubu znanosti) dobije znak mete na svojim leđima, po mom mišljenu upravo zbog ovih provokativnih emisija. 5/2010.g. se pojavilo pismo tzv. hrvatskih znanstvenika koji su tražili da se emisija Na Rubu Znanosti skine iz znanstveno-obrazovnog programa i eventualno uvrsti u zabavno-glazbni program jer propagira pseudoznanost, a ne PRAVU znanost. Svakome je jasno da je ovo obični politčki progon i nema veze ni s znanošću ni zdravom pameti, jer ti isti znanstvenici nemaju nikakve veze s znanošću, već skupljaju prašinu u nekim svojim sobičcima, prepisuju radove jedan od drugog i skupljaju titule i mita od onoga tko ima plati više da govore u njegovo ime.

Uglavnom, moje mišljenje da je znanost u Hrvata na najnižim granama. Svaka čast anonimnim znanstvenicima koji se ne povlače po televiziji niti potpisuju priglupe peticije, ali ovi kvazi znanstvenici samo čine štetu ugledu Hrvatske.

U ovoj jadnoj i nazadnoj balkanskoj atmosferi tu i tamo se ipak prolomi koja zraka svjetla. Ugodno sam se iznenadio kad je Mirela Holy, saborska zastupnica postavila pitanje vladi u vezi chemtrailova. Normalno, odgovor uopće ne iznenađuje, ali svejedeno, pozdravljam ove hrabre pokušaje da se napokon u službenim medijima ova tematika izdigne na malo viši nivo. Upravo je nevjerovatno da se cijeli svijet, a i cijela Hrvatska nalaze pod svakodnevnim bio-kemijskim napadima, a nitko ne reagira na to samo zato jer NE ZNA za to. Prestrašno.

 

Print