This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

11.03.2015 - ChemBuster Black Star is born!

mt_ignoreNakon dosta duuge pauze, kako u orgonitarenju (vrcanju orgonita) tako i u pisanju smislenijih tekstova na ovom svom blogu, evo danas, na prvi dan proljeća, objavljujem ovdje opis nastanka svog trećeg chembustera koji je nastao u sinergiji tri čovjeka: mene, mog učenika i idejnog začetnika, a ujedno i mecene. Ideja je bila jednostavna: napraviti klasični chembuster, orgonski top s bakrenim cijevima kao antenama za orgon i ogromnom bazom koja služi za čišćenje negativnog DOR-a u pozitivan POR. Stara oprobana receptura koja je rezultirala možda najmoćnijim orgonitom koji sam imao čast i privilegiju napraviti, dodirnuti, osjetiti. Stoga, hvala veličanstvenom univerzumu na ovom poklonu.

Po želji mog učenika, ovaj chembuster se od sada pa na vijeke vjekova, odaziva na ime: Black Star

Kao što bi Krishnamurti rekao kad je opisivao ulogu cvijeta u ovom svijetu, chembuster Black Star postoji samo da nas podsjeti na ljubav i ljepotu koja je svugdje oko nas, kao i u nama samima, samo je trebamo vidjeti, uočiti, namirisati, osjetiti, uživati i širiti ju do kraja svemira...

 

 

Opis

Black Star ima dvije osnovne 'prednosti' pred običnim chembusterom. Prva prednost je da ima bazu u obliku heksagona što je jedan od čestih oblika koji se sreće u svetoj geometriji, a izveden je iz cvijeta života što se vidi na drugoj slici. Raspored 6 cijevi sam odredio crtajući cvijet života (unutarnji krug), a sama baza je točno na vanjskom presjeku udaljenom za još jedan polumjer od središta kruga/cvijeta života. Promjer cvijeta života je 13cm, a najveća dijagonala heksagona, odnosno baze je 26cm.

Za one koje ne znaju, cvijet života i sveta geometrija je geometrija po kojoj je sve u ovom našem svijetu napravljeno i dizajnirano, počevši od ljudskog tijela, do puževe kučice, rasporeda latica u cvijetu, krošnja na drveću, itd. Ta geometrija se zove sveta, jer je temelj održanja života i što je oblik, pojava, energija, bliži principima svete geometrije to je jače fokusiranje energije, jača snaga, jača stabilnost, jača harmonija, veća trajnost. Nije slučajno da skoro svaki kristal stvara heksagone na svojim vrhovima. Svatko na svom duhovnom putu teži k svojoj točci savršene simetrije, ravnoteže, mira i sklada. Interesantno je da matematika pokazuje da je nemoguće dostići tu savršenu točku (Fibonaccijev niz i zlatni omjer), ali da se s svakom idućom iteracijom može lagano približiti cilju.

Uglavnom, baza topa je dizajnirana da fokusira maksimalnu energiju upravo po principima svete geometrije. Jasno da to nikada neće biti moguće u potpunosti, jer nemamo na raspolaganju CNC mašine i visoko-preciznu opremu da bismo izradili savršeni kalup. Međutim, kad bi kalup i bio savršen, zbog stiskanja smole, nemoguće je precizno napraviti dimenzije baze topa u milimetar. Međutim, kako i sam Fibonacci kaže, ne treba biti 100% precizan, već samo težiti savršenstvu :). A mi smo se u ovoj iteraciji izrade topa i te kako približili tom savršenom omjeru i to najviše zahvaljujući lokalnom limaru koji je zaslužio Nobelovu nagradu jer je povjereni zadatak izrade kalupa za bazu topa shvatio kao najvažniji zadatak u svom životu, što je možda i bio, tko zna. Da ne dužim, baza topa se sastoji od 3 komada pocinčanog lima 0.8mm debljine (tri dijela: baza i plašt od dva dijela), ručno letovanog, ali skoro pa savršeno fino dimenzioniranog s stranicama heksagona od 13cm, ukupne visine 30cm.

Zašto promjer od baš 13cm, kad je većina ljudi na ovom planetu uvjerena da je broj 13 nesretan broj? Kao prvo broj 13 je lažno mistificiran kao nesretan broj od strane propagadne mašinerije crnih magova koji su uvjereni da vladaju ovom planetom. Istovremeno ti isti magovi koriste broj 13 u svim svojim organizacijama jer znaju njegovu pravu vrijednost. O ovome neću puno razglabati, samo upućujem da dobro proučite zadnje dvije znamenke na brojevima računa svake banke (oni koji otplaćuju kredite, dobro znaju o čemu pričam). Za više o broju 13: orrar.net

Druga prednost Black Star chembustera u odnosu na obične topove je neobična smjesa koju je zamijesio moj štićenik. Ovo ne predstavlja ništa novo, ali ide u skladu s nekim davnim idejama da je bolje imati gusti raspored metalnog praha i kristalnog praha kao osnovno vezivno tkivo u kojem će ležati veće metalne krhotine i veći komadi kristala. U klasičnoj klasifikaciji orgonita ovakva smjesa je ultra-high-density tipa i koristi se vrlo specifično za područja jake uzbude vanjskim poljima (podzemne vode, elektrčna polja), jer tek onda aktivira svoj puni potencijal, dok za druge upotrebe može biti neefikasna, jer nema dovoljno velikih metalnih čestica utopljenih u smolu koje bi omogućile inicijalno prikupljanje orgona i ispravan rad orgonita. Kad sam rekao štićeniku ovu primjedbu, njegov odgoovor je bio vrlo jednostavan i očit: orognski top ne treba imati sloj krupne metalne piljevine za 'prikupljanje' orgona, jer već ima metalne cijevi koje su antene i služe upravo za to, a što se tiće uzbude, osim prikupljenog orgona iz 'zraka' preko antena/cijevi, baza se može dodatno aktivirati i podzemnom vodom, ali i sveprisutnim elektrosmogom (dalekovodi, mobiteli, itd.). Dapaće, na donjim slikama, BlackStar je slikan kraj rijeke Jadro (blizu izvora) i to kraj dalekovoda, što ga je sigurno raspalilo toliko da je frcao POR na sve strane, kao što se i vidi iz priloženog.

Sve ostalo u chembusteru je rađeno na klasičan način: kristalne špice su prvo zalivene u posebne kalupiće od kartona u finu smjesu mesing praha te tako izolirane od cijevi, ali vire do 2mm iz cijevi kako bi bile u kontaktu s orgonitnom smjesom baze. U bazu je išlo sve i svašta, od školjaka, puževa, ogromnih komada kvarca, starih orgonita. Bazu smo lijevali u dva puta, što se kasnije pokazalo skoro kao fatalna greška, jer smo bazu jedva izvadili iz kalupa. Za vađenje baze iz kalupa, trebalo nam je dobrih jedan i po sat truda i laganog uvjeravanja čekičem. Na kraju je limeni kalup baze ipak pukao, ali samo malo i to na letovanom spoju, što je još jedan podvig u ovoj priči. Donji drveni držač, na koji sam posebno poseban, jer mi baš djeluje skladno, treba biti s što više otvora s strane kako bi se smjesa s donje strane držača baze dobro uhvatila i za gornji sloj (samo napomena za one neiskusne). Srednji drveni držač je samo privremen i on nam je služio samo da fiksiramo cijevi nakon lijevanja prvog sloja, kako da budu u heksa rasporedu, tako da i po visini fino legnu. Kako se ova UHD smjesa od metalnog praha željeza (gize) sporo stvrdnjava (i do 24hr), slobodno smo mogli lijevati cijelu bazu odjednom, ali ja sam inzistirao da idemo po P.S.u, upravo radi donjih cijevi da nam ne plešu po bazi i da ih možemo fino fiksirati.

Uglavnom, baza je ispala teška ukupno 24kg, a s montiranim cijevima, cijeli Black Star ima točno 30Kg žive vage. Stranice heksagona su dužine 13 cm, a visina baze je 26cm. Cijevi su dizajnirane da budu duge točno 4x524mm ili 2.096m. 524mm je Royal Cubit stara egipatska mjera.

Na vrhu baze topa se ponosno šepuri roza kvarc kristal koji daje glavni ton cijelom topu, a oko njega sam namotao dosta dugu Mobius zavojnicu, na koju smo spojili klasičnu earth bateriju od elektroda od Fe i Cu s solnom otopinom kao elektrolitom, koja daje oko 0.8V. Nakon dužeg vremena dolazim do spoznaje da je ovo možda harmoničnije nego pogon Mobiusa s zapperom, jer pruža mirnije i šire vibre, iako možda puno slabije nego zapper, ali svakako dovoljno da dodatno digne snagu topa za još nekoliko postotaka. Fine tuning...

To je to, uživajte u slikama Black Stara. Posebna zahvala svim vodenim tintilinićima i vilama koji se igraju po raznim potocima, rijekama i jezerima lijepe naše, stoga uz slike Jadra, na kraju ovogo foto sessiona prilažem slike Blaćanskog jezera (rijetko tko zna da je to jedno od rijetkih fenomena u svijetu, samo ih je 7 takvih na svijetu), rijeke Dretulje (najčišće rijeke u Hrvatskoj) i legendarne, mirne, dostojanstvene, snažne i ponosne Korane (zadnja slika).