This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

uKsGenerator

mt_ignoreuKSGenerator je generator ionsko-koloidnog srebra. Sastoji se od elektronske upravljačke jedinice s ekranom i motorizirane mješalice s propelerom. Ima funkciju ograničavanja struje, dinamično mijenjanje polariteta elektroda te inteligentno upravljanje motornom mješalicom. Svi podaci, te trenutna struja procesa se može očitati na ekranu. Nakon procesa spravljanja koloidnog srebra automatski se gasi nakon zadanog perioda (u koracima od 30min) od 30min do 24hr. U slučaju naprasnog prekida procesa (npr. u slučaju kratkotrajnog nestanka struje), nakon 20 sekundi od ponovnog vraćanja napona, nastavlja prekinuti proces spravljanja koloidnog srebra.

Dinamična promjena polariteta napona koji se dovodi na srebrne elektrode omogućava generatoru da usporava promjenu polariteta na početku procesa kad je vodljivost otopine minimalna i kad se ionska struja još nije uspostavila. Što se proces sve više približava kraju, promjena polariteta postaje sve brža kako bi se ionska struja što više poremetila, odnosno kako bi se usporilo rekombiniranje iona (kationa i aniona) na elektrodama. Iz sličnog razloga motorna mješalica koja miješa smjesu s plastičnim propelerom na plexiglas osovini se pali i gasi u određenim intervalima. Na ovaj način se ujedno i produžava se vijek trajanja elektromotora mješalice.

Sve ove operacije se izvršavaju precizno pod nadzorom mikrokontrolera koji prati trenutnu struju procesa i očitava ju s preciznošću od 0.01mA (stotinka miliampera). uKsGenerator je plod višegodišnjeg praktičnog iskustva u spravljanju ionsko-koloidnog srebra, a sam uređaj je napravljen od vrhunskih komponenti koje jamče besprijekorni rad i dugi vijek trajanja uređaja. Rezultat svih ovih brižljivo osmišljenih detalja je ionsko-koloidno srebro odlične kvalitete koje može dostići vrijednosti i do 15ppm.

 

Vrijednost: 850 Cb

Standardna oprema: uKsGenerator s kabelima za spajanje elektroda i motorne mješalice, motorna mješalica s plexiglas stalkom i osovinom i propelerom, 2.5lit posuda za spravljanje koloidnog srebra, AC/DC adapter, TDS/PPM ppm mjerač koji omogućava kontrolu kvalitete dobivene otopine koloidnog srebra. Napomena: uređaj dolazi bez srebrnih elektroda u kompletu. Elektrode se dodatno naručuju (vidi dole).

Dodatno:

  • mogućnost narudžbe i izrade srebrnih elektroda 0.999 čistoće u obliku limića (dimenzija 21cm x 1.5cm i 0.5mm debljine). Ovakav tip srebrnih elektrode je dugotrajan, tj. mogu trajati nekoliko godina uz pravljenje 5-7.5 litara koloidnog srebra tjedno.Težina: oko 33gr. Vrijednost: 450 Cb

Upute: Download Uputa za uKsGenerator

Narudžba i upiti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Korak do savršenstva: sve moje kreacije su napravljene da traju doživotno jer ih prvenstveno kreiram za svoj gušt. Konkretno, uKsGenerator koji sam napravio za sebe i prijatelja radi od 2012.g. bez ikakvih problema, radi i samo radi, uporno. Kako uvijek postoji mala mogućnost da se dogodi neki kvar, tu sam da to riješimo i da u tom procesu zajedno poboljšamo i usavršimo dizajn da se isto opet ne dogodi.

Samostalna izrada: sve moje kreacije su dostupne svima da ih samostalno repliciraju, unaprijeđuju, izrađuju ili da informacije koriste za neke svoje projekte. Uživam dijeliti znanje, pa i sve što imam. Za sve upite, slobodno mi se obratite. Evo uputa kako izraditi svoje generatore srebra

 

mt_ignore

uKsGenerator u pogonu kao dio kuhinjskog inventara

 

mt_ignore

Pogled ispod haube upravljačke jedinice

 

mt_ignore

Pogled izbliza na stalak s motornom mješalicom i spremnikom od 2.5 litre

 

mt_ignore

Fini detalji: plexi osovina je amortizirana gumicom kako bi se smanjilo škripanje i ekscentritet vrtnje

 

mt_ignore

Impresivan izgled propelerne mješalice s stalkom i elektrodama. Fini detalji: koiste se inox nehrđajuće vide za učvršćivanje elektroda kako bi se izbjegla hrđa na elektrodama

 

Tehničke karakteristike:

Karakteristika Opis
Mikrokontroler/upravljačka jedinica ATMEGA328@4Mhz
Ekran 16x2 chars Blue LCD
Vrijeme procesa od 30min do 24hr u koracima od 30min
Automatski nastavak procesa nakon nestanka struje DA
Memoriranje vremena zadnjeg procesa DA
Memoriranje zadnje max. struje DA
Opseg ograničavanja struje 1 - 10mA
Radni napon elektrolize 27V
Mogućnost definiranja intervala rada mješalice DA
Kapacitet spremnika 2.5lit
Promjena polariteta elektroda DA (dinamično od 4 minute do 30 sekundi)
Napajanje 12V preko priloženog AC/DC adaptera

Tags: zdravlje, koloidno, srebro