Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 54 - 21.12.2012 - Su svita

Dan završetka 26000 godišnjeg ciklusa, kada planeta Zemlja prelazi galaktičku ravan i dobiva iz svoje zvijezde Sunca odnosno samog središta Mliječne staze, neke nove vrste energije, koje bi nas ljude-robove trebale napokon probuditi i trgnuti iz naših vlastitih umno-emocionalnih kaveza i iz stanja patnje i straha u stanje mira, sreće i ljubav, prošao je kao i svaki drugi dan. 21.12.2012.g. su ipak mnogi precijenili, kako jedni koji su očekivali neke kvatne skokove u podizanju svijesti tako i ovi drugi koji su se koprcali u strahu od smaka svijeta.

Onaj tko je doživio prosvjetljenje, smrti se ne boji, stoga je smak svijeta irelevantna stvar. Jedina bitna stvar za prosvjetljenog čovjeka je svaki moment života, svaka radost novog trenutka postojanja, kako biti u miru s samim sobom, koliko ljubavi može još dati iz svog srca, kako i u što usmjeriti svoju kreativnu energiju misli i emocija u ovih kratkih 24 sata. Sve ostalo je nebitno.

Stoga sam ja odlučio da kvalitetno iskoristim svaki minut koji dišem i koristim ovaj sveti dah naše majke Zemlje i da napravim neke svoje male kreacije, svoje male orgonite. Ovaj put odluka je pala da to budu HHG-ovi s specijalno pripremljenim špicama kristala. Naime imao sam slabije kineske špice s ebaya i kvalitetne brazilske. Odlučio sam da ih sparim i zamotam kratkom Mobius zavojnicom kako bi se kasnije HHG mogao spojiti na zapper i tako povećati output orgonske energije.

Prvi korak je bio podmazivanje koktel čaša koje koristim kao kalupe s WD40, zatim dodavanje par kapi epoksidne smole i stavljanje kristala koji su se trebali naći na vrhu svakog HHG-a. Ostatak HHG-a je napravljen od poliestera. Ovo radim jer poliester postane mutan, a epoksid uvijek bude fino proziran, a želio sam da se kristali na vrhu jasno vide. Čista estetika. Ali ovdje sam išao na svjestan rizik da se vrhovi ne uspiju 'izvuči' iz kalupa jer epoksid voli staklo i bez obzira na WD40 ostaje vrlo čvrsto zalijepljen. Na kraju balade sam imao polovičan uspjeh, tri HHG-a su ispala ok, a tri su se nažalost odlijepila od vrha koji je ostao sljepljen za staklo u čaši. Ovo mi se prvi put dogodilo stoga sam dobio zanimljive HHG-ove s rupama na vrhu, što možda i nije tako loše je rupa omogućava da se umetne kristal po želji, a zatim da se isti promijeni, tzv. HHG s izmjenjivim kristalom, haha. To me ipak nije privuklo, jer mi se čini da su HHG-ovi nepotpuni, pa sam samo jednog tako ostavio s rupom, a na ostale sam zalijepio kristale (crni garnet i crvenkasti karneol) s malo epoksida i moram priznat da neloše figuraju.

Tu je još jedan stari šečerni HHG orgonit koji je procurio. Naime nakon godinu i više dana iskustva s orgonitima, shvatio sam da su šečerni orgoniti izrazito nestabilni, a naročito ako su napravljeni da budu okrenuti 'put dole', na način da je otvor staklenog kalupa okrenut dole. Sad uviđam da je to bila promašena ideja, stoga sam ovaj šečerac stavio u malu kanticu i zalio 2-3cm sloja orgonitne smjese s četiri crvena srca, taman da pokrije slabu točku curenja karamela. Na kraju je ispao interesantan oblik tzv. UFO leteči pijat.

Uz ove HHG-ove usput sam zalio i jezgru novog Broadcastera koja se sastoji od veće kristalne špice uparene s manjom koja je uronjena u smjesu poliesterkse smole i kalcita s Čiova. Ovo će biti tzv. Crveni Kaštelanski Div, više o njemu u idućim postovima.

Inače sve špice prije stavljanja u orgonite stavim malo da se pune na orgonitima. Sve špice opremim posrebrenim botunima da im dignem malo vibru. A sami HHG orgoniti su mješavina cinka, aluminija i mesinga. Svi HHG-ovi na dnu imaju SBB zavojnice točne dužine jednog royal cubita. Kristali u vrhovima se kreću od roza kvarca, flourita, zelenog žada, tigrovog oka te prije spomenutog garneta i karneola.

Dva HHG-a sam zadržao, ostale poklonio u pravom predbožićnom duhu darivanja, a od preostalih zalijepljenih kristala koji su ostali u čašama sam napravio nove HHG-ove. O tome u idućem nastavku.

O drako-reptili, drhtite pred pozitivnim vibrama ovih HHG-ova.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1