Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 51 - 26.08.2012 - Giftanje: urbani rat

21 TowerBuster je uspješno postavljen oko ukupno 5 velikih grozdova mobitelskih odašiljača lociranih u trokutu od Ruđera Boškovića (Robot), Lokve (Šižgorićeva) i sveučilišnog kampusa na Visokoj. Glavna meta su bile tri 'nakupine' odašiljača, dok su preostale dvije 'nakupine' več od prije giftane, ali sad su 'podebljane'.

 

Prva skupina odašiljača se nalazi točno iznad križanja na ulici Matice Hrvatske koje vodi do sveučilišne knjižnice i FESB-a. Ovaj 'grozd' sam uočio u akciji giftanja Kampusa na Visokoj, ali nisam bio zadovoljan kako sam ga giftao (svega 2 TB-a), stoga je danas bio red da to dobro načičkamo s towerbusterima

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1  

 

 

 

Druga skupina odašiljača se nalazi točno iznad osnovne škole Split 3 i manje lokalne tržnice (Ruđer Bošković - Brune Bušića). Ovaj odašiljač imponira metalnom konstrukcijom koja se kočoperi na vrhu zgrade. Pitam se samo kako su sav taj višetonski materijal prenijeli gore na krov, Helikopteri? Inače kao da prkosi svemu, na vrhu odašiljača, oko moje kamere je uhvatilo galeba, kako se odmara. Toranj i škola uspješno giftani!

gallery2 gallery2     

 

 

Treća skupina odašiljača se nalazi iznad osnovne škole Gripe (Lokve - neboder Šižgorićeva 7 i susjedni neboder). Ovaj veliki kluster odašiljača spada u TOP3 klustera u gradu (po brojnosti 'latica emitera'), odmah iza 'mog' klustera na Vrhu Sućidra koji je na prvom mjestu i iza klustera na bolnici Firule. Uočio sam ga još davno u sklopu moje akcije praćenja chemtrailova (zadnja slika). Ima najmanje 8 odvojenih odašiljača s više 'emiterskih latica'. Nevjerovatno kako se ogromni klusteri mobitelskih antena uvijek nekako nađu neposredno iznad škole. TB-ove uspješno 'pohranjeni' u okolici tornjeva. Nažalost nisam ih imao dovoljno da detaljno giftam i obližnju školu te veliku trafostanicu, koja nekako strši na sredini obližnjeg parkinga.

gallery3 gallery3 gallery3 gallery3   

 

 

Ostale slike: upotrebljeni TB-ovi. Odašiljači na sveučilišnoj knjižnici i Ekonomskom fakultetu dodatno giftani (bili su već giftani ovdje), te sam FESB.

gallery4 gallery4 gallery4 gallery4 gallery4  

 

 

Opažanja:

  1. Tijekom svih ovih giftanja, zaključujem da se mobitelski odašiljači najviše postavljaju u blizini škola, vrtića i bolnica.
  2. Uvijek se u blizini nalaze relativno jake trafostanice
  3. Već sam dva puta primjetio da na vrhu zgrade na kojoj su smješteni mobitelski odašiljaći, zadnji kat se uvijek čini napuštenim.

Na osnovu ovih opažanja mogu izvoditi razne paranoične teorije. Međutim, opet ću konstatirati činjenice: mobitelski odašijači i cijela mobitelska i bežična tehnologija su opasni po ljudsko zdravlje i eko sustav. Baziraju se na mikrovalovima koji rade na istoj frekvenciji kao i mikrovalne pećice, odnosno u rasponu od 2-3Ghz što uzrokuje zagrijavanje ljudskog tkiva (rezonatna frekvencija vode je 2.4Ghz, a ljudsko tijelo je 70% 'vodenasto'). Osim ovog termalnog efekta remete rad svih glavnih endokrinih žljiezda što remeti mentalno i psihofizičko zdravlje čovjeka. Nažalost posljedice postaju očigledne tek nakon višegodišnjeg izlaganja ovim smrtonosnim tehnologijama, stoga ove tehnologije spadaju u tzv. 'soft kill' naprave za masovno ubijanje ljudi, a cilj je izazivati polaganu i mučnu smrt i agoniju. Ove činjenice nažalost ne dopiru do većine ljudi, stoga našu djecu masovno 'naoružavamo' mobitelima i ostalim bežićnim 'gadgetima' i tako ih predajemo u ruke nasilju, agresiji, mentalnoj poremećnosti, fizičkim oboljenjima i ostalim 'smrtonosnim darovima' koje su nam namijenili 'naši gospodari' koji se hrane našim strahom i patnjom.

 

Zaključak:

Do dana današnjeg sam giftao 90% mobitelskih tornjeva koje mogu vizuelno vidjeti iz mog stana. Ostaje mi jedan 'kluster' odašiljača na Mertojaku (prema istoku grada) koji je relativno nov. Kad sam prije više od godinu dana pratio chemtrailove i kamerom nekako slučajno uhvatio mobitelske odašiljače (emitere smrti) na krovovima, bio sam bijesan, frustriran i nemoćan da bilo što učinim po tom pitanju. Sad imam volju, znanje i resurse da preokrenem situaciju i da neutraliziram te emitere smrti. Dapače, bez problema uočavam i najmanji i najskriveniji emiter smrti na krovovima splitskih kuća, pa čak i kad ne želim svjesno, oko mi samo 'bježi' prema tim tornjevima, kao da imam 'neriješene račune' s tim monstrumima. Dosta često mi pada ideja da glavom bez obzira pobjegnem iz ovog grada, radi zagađenja, prometa, strike, kaosa, nasilja, mobitela i općenito jedne mahnitosti, ali dovraga, neću se tek tako predati, ne dam svoj grad, giftat ću do zadnjeg odašiljača! Ili kako bi Duke rekao: Bring 'em on!