This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Srce na cesti

Za sve one koje gutaju benzinska isparavanja, umorni gledaju crte na sredini ceste kako im izmiču pred očima, za sve 'drumske ratnike' koje jure k svom cilju, najjača Jurina 'cestovna' rokija:

 

 

I za kraj samo ovo: svaki put kad nalijem benzin u rezervoar osjetim laganu bol kao podsjetnik koliko bespotrebno novca, energije ide u ruke naftnoj mafiji koja pomoću nas samih uništava planetu Zemlje, a i sve nas zajedno što živimo na njoj. Stoga mislim da je stvarno došlo vrijeme da se na velikoj skali materijaliziraju i zažive izumi 'besplatne' energije na krilima izuma Nikole Tesle i današnjih entuzijasta koji se u svojim garažama bave tom tematikom. Sam pojam 'besplatno'je više nego dobivanje energije iz ničega, vakuma ili nulte točke, to je put oslobađanja duha i okova robstva, kad mi kao ljudi više ne predajemo svoju energiju, novac nekome ili nećemu, već suvereno živimo samodostatni u harmoniji s majkom Zemljom, svjesni da imamo svu energiju svemira na raspologanju, dostupnu samo ako to zaželimo, jednim bljeskom misli. Stoga, ajmo ljudi, nađimo tu misao, ona je tu u prostoru oko nas, konstruirajmo napokon taj uređaj koji će nam davati energiju za naše domove, u biti za bilo što, što nam treba, pa da više lansiramo 'odjeb' mračnoj kliki koja nam sisa energiju iz dana u dan. Još jedan savjet: svi oni koji misle profitirati ili patentirati takve uređaje, ostavite se toga, na krivom ste putu, samo nesebično djeljenje znanja je jedini put k uspjehu, kako osobnom tako i sviju nas kao ljudske civilizacije.

Preporuka za sve koje slično razmišljaju, prezentacija Michael Tellingera, pokretača pokreta Ubunta, koja se bavi o mogućnustima zvuka kao izvora besplatne energije: