This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Paučina s neba

mt_ignore

Jedan od najmasovnijih prosvjeda u Hrvatskoj u zadnjih deset i više godina, održan je 20.11.2021. u Zagrebu protiv medicinske tiranije i protuzakonitog uvođenja COVID-19 potvrda

Posljedice chemtrailova su brojne, a jedna od njih su teško uočljiva mala vlakna, slična nitima paučine. Za razliku od obične paučine, vrlo brzo se dezintegrira na dodir, teško ih je osjetiti dodirom, skoro su nevidljive, te nemaju nikakav geometrijski oblik i pravilnost kakvu inače paukove mreže imaju. Tek kad je visoka vlažnost odnosno magla onda se ove niti mogu vidjeti skoro na svakom milimetru zemlje i listu svih biljaka, a ako se pojavi sunce pod niskim kutom, onda su vrlo jasno uočljive.

Svrha i namjena ovih niti je nepoznata, ali ako se sjetimo 1991. kad je JNA avijacija izbacivala iz svojih aviona sličnu bijelu paučinu koja je bila vrlo uočljiva jer je to očigledno bila starija verzija ove sadašanje i ako znamo da su se te niti koristile kao prijenosni medij za biološko ili kemijsko oružje onda se s određenom sigurnošću može pretpostaviti da danas ove niti izbačene iz chemtrail tankova, aviona imaju istu funkciju. Ako idemo korak dalje i povežemo brojna istraživanja umjetnih nanobotova, parazita i ostalog arsenala biološkog oružja nađenog u cijepivima za Koronu i jednokratnim maskama koji se aktiviraju tek u prisustvu vlage i temperature tipične za čovjekovo tijelo, onda je jasno da se ova tehnologija koristi za doslovno sijanje bolesti s neba. Svaki istraživač koji malo intezivnije prati chemtrail operacije odmah vidi povezanost između intezivnog zaprašivanja na određenom području i povećanog broja oboljelih od raznih respiratornih bolesti koje se danas sve mahom karakteriziraju kao Korona lažiranim PCR testovima..

Nakon veličanstvenog prosvjeda u Zagrebu 20.11.2021. protiv COVID-19 potvrda i medicinske tiranije, uočio sam vrlu veliku aktivnost chemtrail tankova i općenito aviona što je u ovim vremenima 'lockdownova' i ostalih ograničenja slobode, apsurdna pojava s obzirom da skoro pa nema putničkog avio-prometa. Ovu aktivnost je vrlo teško uočiti iz bučnog grada, ali s mog mjesta, iako se možda ne vide svaki put radi sivog neba, vrlo se jasno čuju chemtrail avioni. Posebno ističem činjenicu da neki lete vrlo nisko, teško mi je davati procjene, ali radi se o nekoliko tisuča metara s obzirom na buku koje proizvode. Danas, 25.11.2021, u trenucima kad su se oblaci makli iznad moje glave radi djelovanja mojih orgonskih topova jasno sam vidio prvo dva chemtrail tanker aviona kako idu paralelno jedan s drugim smjerom istok-zapad te jedan mlažnjak koji je tako nisko letio i prašio iza sebe, da sam skoro golim okom mogao vidjeti pilota u kabini.

Psihologija vladajučih nasilnika koji planski organiziraju ovaj mračni period za ljudsku civilizaciju je na razini retardinog, otuđenog i povrijeđenog djeteta, a ta psihologija uključuje povrijeđeni ego i osvetoljubivost uzrokovanu manifestacijom zdravog razuma, snage i nepokorenosti ljudi koji žive u Hrvatskoj zagrebačkim prosvjedom. Svakako da će pogonjeni svojim niskim porivima željeti posijati što više bolesti, na što više načina mogu (chemtrails s bio i kemijskim oružjem i povečano elektromagnetsko zračenje) kako bi na umjetan način napumpali broj bolesnih, lažno ih proglasili posljedicom Korone i tako sebi dali još više manevarskog prostora za daljnje oduzimanje slobode ljudima i uništavanje ekonomije.

Svima koji imaju kraj sebe orgonite ili druge energetske pojačivače, neka budu svjesni snage svoga uma i misli i neka s njima pojačaju svoju svijetlu namjeru kako bi donijeli mir, dobro i zdravlje na planeti, te očistili nebo, zemlju i sve vode na planeti od svega što ugrožava život čovjeka, biljaka i životinja. Svatko može probati i prijedlog Male Bake s vračanjem kristala vodi. Svima ostalima preporučam neka višestruko paze na svoje zdravlje ispijanjem visokih doza vitamina C, uzimanjem vitamina D, koloidnog srebra, joda u obliku lugolove otopine, MMS kapi (klor dioksid u obliku CDS protokola), te općenito konzumiranjem vitalne hrane koja podiže imunitet. Očigledno da trenutno nikako ne možemo izbjeći chemtrailove i EM zračenje, ali bar možemo sve napraviti da smanjimo štetu.

Krajnje vrijeme je da preuzmemo odgovornost za vlastito zdravlje i da bistre glave vidimo kako kreirati novo slobodno društvo na ostacima sadašnje civilizacije koja pred našim očima nepovratno i ubrzano ide u samodestrukciju, kako onu fizičku, tako i onu emocionalnu i moralnu. Ovo krizno doba je možda i doba prilike (kineski znak za krizu i priliku je istovjetan) da se nepokoreni povežu i kreiraju novo društvo u kojem je sloboda pojedinca neupitna i u kojemu se slavi i promovira život, život čovjeka i život planeta u obilju i zdravlju kao i što bi trebalo biti, kao što je i zapisano u svim našim stanicama, kao što je zapisano u svakom stablu i kamenu na ovoj jedinstvenoj planeti kojom koračamo.

 

Slike napravljene ujutro 21.11.2021.g. koje jasno pokazuju ogromnu koncentraciju umjetnih niti na zemlji, odnosno paučinu s neba (ovakva vidljivost je rijetko moguća jer zahtijeva relativno veliku vlažnost i malo sunčeve svjetlosti, a inače su skoro pa nevidljive golim okom):

Tags: orgoniti, zdravlje, sloboda, čovjek