This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Proljetno sunašce vas pozdravlja

Budi sunce, budi ljubav, probudi dijete u sebi, trči veselo u topli zagrljaj proljeća, svaka vlat trave, svaki kukac i ptica, svaki cvijet i svaki oblak postoje samo radi tebe. Raduj se, jer ti si svjetlo, a svjetlo je ljubav i dobrota, sve ostalo je iluzija.

 

 

Kao uvod za malo proljetne duhovne obnove preporučam četiri video uratka 'Unutrašnji Svijetovi' s http://www.innerworldsmovie.com/. Radi se o odličnom serijalu koji sublimira dosta saznanja u jednu jezgrovitu i informativnu cijelinu. Postoje hrvatski prijevodi.

Kad sam mislio da znam sve ili bar većinu onoga što se može saznati iz polja duhovnosti, da sve razumijem, naletio sam na zvoneće sibirske cedre i priču o Anastaziji iz ruske tajge. Anastazijine priče možda nisu ništa novo, ništa specijalno, bar ne za mene, sve što sam od prije znao ili slutio ona je rekla, ali energija koja se skriva u njenim riječima je iznimna. Svaka stanica rezonira na najvišoj razini nakon čitanja i jednog pasusa ovih malih pričica. Stoga kao vrhunac duhovne proljetne obnove i uzdizanja, pa usudio bih se reći i kao neki sveti gral duhovnosti ili malu Bibliju, svakako preporučam čitanje njenih knjiga (Zvonki Cedar Ruski - Anastazija - Vladimir Megre).

Čast i privilegija mi je biti svjedokom rasta jednog malog sibirskog cedra, spajanja energije Zemlje i čovjeka, te blagoslova koji je potreban da to malo drvo počne rasti. Cedar inače raste i do 40 metara, a živi i do tisuću godina. Cijeli svoj vijek skuplja vibracije svjetlosti iz svemira i kad je spreman, onda počne zvoniti dozivajući ljude da ga sasijeku kako bi im predao svu tu energiju onda kad na Zemlji, a i u ljudima ponestane energije svjetla. Nije stoga čudno da se upravo u ovom dobu, krucijalnom za planetu i za čovječanstvo, otkriva toliko puno drevnih znanja i tajni. Orgoniti su možda mala stepenica u donošenju svjetla na Zemlju, a cedar je idući veliki korak. Prihvatite tu pomoć, prihvatite to svjetlo i sjetite se tko ste i što sve možete, uzdignite svoju svijest, rastite duhovno, jačajte svoju ljubav, svoje svjetlo, živite svoj život unutar vašeg srca.

Više o cedru na: http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/10/26/prica-o-zvonecim-kedrima-energija-ljubavi/

 

mt_ignore