This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Priča o koloidnom srebru

mt_ignoreKoloidno srebro je otopina destilirane vode s vrlo malom koncentracijom iona srebra. Ioni srebra su glavni aktivni element koloidnog srebra, stoga se ono još naziva ionsko koloidno srebro ili samo ionsko srebro. Srebro ima izuzetna iscjeljujuća svojstva:

  • eliminira sve patogene organizme u ljudskom tijelu bez ikakvog štetnog djelovanja na zdravo tkivo. Nema nuspojava. Zbog karakterističnog mehanizma djelovanja, bakterije ne mogu razviti otpornost/rezistenciju na srebro kao kod klasičnih farmaceutskih antibiotika. Srebru je svejedno je li je riječ o virusu gripe, virusu ptičje gripe ili HIV-u. In vitro eksperimenti su dokazali efikasnost srebra u eliminaciji HIV virusa. Srebro je sposobno posve selektivno razgraditi stanice raka bez izazivanja štete po zdravo tkivo kao što je slučaj s citostaticima i ostalim preparatima koje se koriste u kemoterapiji.
  • srebro obnavlja tkivo i ubrzava zarastanje rana i to do tri puta brže od uobičajenog.
  • srebro potiče regeneraciju organizma, odnosno stvaranje matičnih stanica (stanica iz kojih nastaju sve ostale stanice) koje se mogu diferencirati i zamijeniti stare stanice.
  • srebro je najučinkovitije kao preventivno sredstvo. Srebro u organizmu formira rezervni imunološki sustav, čuvajući T-limfocite i još k tome obavljajući dio posla za njih. Mnoge bolesti zapravo nastaju isključivo zbog pada imuniteta.
  • ljudski organizam je prilagođen za absorbciju iona srebra s učinkovitim sustavom tzv. metaloproteina kojim može prihvatiti i absorbirati metalne čestice, odnosno ione srebra.

Ljekovita svojstva srebra su poznata već stoljećima. Današnja službena medicina priznaje srebro kao učinkovito dezinfekcijsko sredstvo koristeći ga za razna medicinska pomagala (kreme, zavoji, kateteri). Međutim, odbijaju priznati ljekovita svojstva koloidnog srebra usprkos svim istraživanjima koja to dokazuju, stoga je zabranjeno promovirati koloidno srebro kao lijek, ali se dopušta prodaja koloidnog srebra kao dodatka prehrani. Ova apsurdna situacija dokazuje korumpiranost medicinsko-farmaceutskog lobija jer da se koloidno srebro uvede u zdravstveni sustav kao lijek, svi antibiotici i većina ostalih šarenih pilula na kojima farmaceutska industrija zarađuje ogroman novac bi jednostavno postala nepotrebna.

Srebro je mjesečev metal ili metal božice Diane koja se često prikazuje s srebrnim strijelama. Diana se smatrala donositeljicom svjetla (Light-bearer) i zaštitnicom rođenja djeteta. U svjetlu nemilosrdne i primitivne kampanje prislinog cijepljenja novorođenčadi i djece s toksičnim cjepivima koja imaju teške nuspojave od kojih je najteža smrt ( John Virapen - Nuspojava smrt ), informacija o ljekovitosti srebra je doslovno dar s neba i vjetar u leđa onima koji zamišljaju i ostvaraju drukčiju, bolju, sretniju i zdraviju budućnost za sebe i svoju djecu.

Kao kreator zappera i generatora koloidnog srebra već duže vrijeme sam razmišljao o njihovoj kombinaciji jer oba sredstva imaju slični efekt. Otkrio sam da postoji proces iontoforeze srebra kojim se u biti srebrni ioni unose u tijelo preko kože pod djelovanjem električnog polja slabog inteziteta. Ova metoda dostave srebrnih iona ima potencijalnu veću učinkovitost od ispijanja koloidnog srebra jer srebrni ioni ne prolaze kroz cijeli probavni sustav već se dovode u neposrednu blizinu mjesta gdje su najpotrebniji. Kako zapper upravo i kreira ovakvo polje, nadopuna zappera i koloidnog srebra odnosno srebrnih iona mi se čini logičnim korakom. Više o sinergiji zappera i koloidnog srebra u iontoforezi srebra

Na osnovu svega rečenoga, koloidno srebro bi trebalo biti dostupno svima u svrhu očuvanja zdravlja.

Vođen ovom idejom, od 2010.g. izrađujem razne generatore koloidnog srebra koje omogućuju svakome da u kućnoj radinosti sami proizvode svoje koloidno srebro. Nakon svih ovih godina, rekapitulirajući i sređujući sve informacije, pomalo shvaćam svoju skromnu ulogu u očuvanju i širenju znanja o koloidnom srebru i spremnosti da fokusiram svoju energiju kako bih i drugima pomogao s svojim generatorima koloidnog srebra. Svjestan da radim za ostvarenje mogućnosti čovjeka da sam odlučuje o svom zdravlju, svom životu, o životu svoje djece.

Upute za samogradnju generatora koloidnog srebra sam prezentirao ovdje. Slobodno mi se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ako želite da vam kreiram generator koloidnog srebra, te za bilo kakve upite u vezi generatora.

Reference:

 

mt_ignore 

Generator koloidnog srebra, uKsGenerator u procesu spravljanja koloidnog srebra. Nužan dio kuhinjskog inventara.

 

mt_ignoreSrebrni borovi
Borovi imaju srebrnu vibraciju. Ovo se iskazuje na dva načina: borova šuma ima jako antimikrobno (fitocidno) djelovanje, slično kao i samo srebro. U jednom kubičnom cm zraka u borovoj šumi ima samo 500 mikroba, dok u gradu u prosjeku ima i do 36 tisuća mikroba u jednom kubičnom cm. Borovi privlače kišu i gromove. Srebro na isti način privlači kišu, stoga se koloidno srebro često ulijeva u cijevi chembuster orgonitnih topova i sličnih uređaj s intencijom da se prekine sušno razdoblje i izazove kiša.

 

Tags: zdravlje, koloidno, srebro, uKsGenerator