This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zapper reloaded

mt_ignoreZapper je jednostavna naprava za odstranjivanje parazita u ljudskom tijelu s slabom strujom niskog napona i određenom frekvencijom (zapiranje). Zapper ima višestruki blagotvorni efekt na ljudsko zdravlje:

  • eliminira parazite (virusi, bakterije, gljivice, crvi) iz tijela koji mogu samostalno pokrenuti ili sudjelovati kao jedan od okidača za razvijanje raznih bolesti.
  • zapper s malom električnom strujom opskrbljava tijelo s viškom elektrona, odnosno s negativnim ionima koji neutraliziraju pozitivno nabijene parazite i slobodne radikale pomažući tijelu da povrati prirodno stanje ravnoteže i zdravlja. Zapper ima sličan efekt kao i uzemljivanje kada se tijelo opsrkbljuje s negativnim ionima u kontaktu s zemljom.
  • pravokutni oblik signala koji zapper generira ima radiantnu karakteristiku odnosno sliči tzv. “h” impulsu ljudskog živca koji privlači dodatnu životodajnu energiju iz okolnog prostora i vitalizira tijelo i krv čovjeka.
  • orgonski zapper sadrži mali orgonitni blok koji dodatno privlači/generira životnu silu (chi, pranu) iz okolnog prostora ili drukčijim riječima rečeno neorganiziranu, kaotičnu, štetnu, isprekidanu suptilnu energiju koja ima negativan utjecaj na ljudsko zdravlje konvertira u visoko organiziranu, skladnu, životodajnu i iscjeljujuću energiju čime se sveukupni iscjeljujući efekt zappera višestruko povećava.

Činjenica je da živimo u nezdravom društvu u kojem je zagađenje vode, hrane i zraka svakodnevna stvar. Osim fizičkog zagađenja, jasno je izraženo i vibracijsko, odnosno duhovno i moralno propadanje ljudskog društva. Niskovibratorni parazitski oblici života ne postoje samo u obliku stvarnih parazita u ljudskom tijelu, već je parazitsko ponašanje prisutno svugdje u društvu. Većina ljudi su žrtve ovog parazitskog djelovanja kad se usprkos poštenom i mukotrpnom radu moraju svakodnevno boriti i strepiti za svoju materijalnu egizstenciju te za svoje zdravlje. Iz ove perspektive vrlo je interesantna intencija i funkcija zappera da iskorijeni parazite. Stoga je i legendarni izumitelj orgonskog zappera Don Croft, svoj website nazvao 'Svijet bez parazita' aludirajući na oslobađanje svijeta od svakog oblika parazitskog života (www.worldwithoutparasites.com).

Izrađujem zappere od 2012.g. te ih konstantno usavršavam i unaprijeđujem. Svi moji zapperi su moje originalne i neobične kreacije koje sam napravio u želji da usavršim postojeći dizajn zappera, usavršim sebe i svoje znanje na polju elektronike, da spojim svijet orgonita i zappera, te da primjenim neka saznanja iz polja radiantne ili slobodne (besplatne i čiste) energije iz vakuma (odatle i neobičan pojam 'radiantni signal'). Sve svoje zappere izrađujem vlastoručno, stoga svi oni sadrže i moju intenciju i misao da je čovjek stvoren da bude zdrav i slobodan.

Zdravlje je prirodno stanje čovjeka. Postoji tisuću putova i tisuću vrata do ostvarivanja zdravlja (tisuću predstavlja bezbroj). Zapper predstavlja jedan put ili je jedan od mnogih ključeva koji otvara vrata k tom prirodnom stanju organizma. Ja koji izrađujem zappere, samo predajem ključeve u ruke čovjeku koji želi krenuti putem zdravlja. Sve ostalo ostaje na onome tko je primio ključeve.

Svoj šestogodišnji opus stvaranja i usavršavanja zappera završavam s svojim najnovijim zapperom kojeg sam nazvao uZapper OLE koji ima mogućnost proizvoljnog unosa željene frekvencije, opremljen je OLED ekranom, a za generiranje signala koristi najnoviju DDS tehnologiju. Zahvalan sam svima koji su koristili i koji će koristiti moje zappere. U tom procesu ko-kreacije i suradnje ostvario sam i naučio puno toga. Međutim, tome nema kraja, već sada smišljam nove verzije zappera. Ekspanzija misli i tok energije su nezaustavljivi.

Svi moji zapperi su opisani ovdje. Slobodno mi se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ako želite da vam kreiram zapper te za sve upite u vezi zappera. Samo molim da budete strpljivi, jer zappere ne radim radi profita, već radi gušta. Vrijeme i novac u mom kraljevstvu zappera su nebitni. Dostizanje savršenstva, funkcionalnost, unutarnje zadovoljstvo s svojom kreacijom i ljepota je ono čemu težim.

Reference:

 

'Ready to kick some low life parasites!' ili 'Spreman za razbijanje parazita!'
ratnički poklič AI-ja koji obitava u uZapperu OLE

 

mt_ignore

Orgonski zapper uZapper A63 spojen na palice za zapiranje

 

 

Tags: orgoniti, zapper, zdravlje, kreacija, uZapper