This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kreacija

mt_ignoreKreacija je jedinstven izraz i manifestacija razigrane i slobodne ljudske misli. Pletenje košare, slikanje slike, kompoziranje pjesme, šivanje košulje, pravljenje orgonita, izrada kipa, oblikovanje i uređivanje svog vrtla, izum nekog novog neobičnog uređaja su sve primjeri u kojem se neobična ljudska mašta i vizija može kroz kreativni proces izraziti, manifestirati i postati vidljiva iz domene sna, vizije u svima nama prepoznatljivu 3D stvarnost. Kreator svoju kreaciju u završnoj fazi oblikuje svojim rukama unoseći sebe, svoju energiju, svoje ideje, svoju intenciju u svoj završni rad. Kreativnost je odlika svakog ljudskog bića. To je prilika u kojem bez ikakvog upliva nekog autoriteta, potrebe za zadovoljavanjem bilo koga, osim svog plana i cilja čovjek može uistinu biti slobodan odnosno osloboditi svoju originalnu misao.

Svaka kreacija sadrži energiju kreatora, ako kreator izrađuje svoje kreacije s visokim vibracijama i njegov rad odražava tu energiju. Stoga su svi ručni radovi jedinstveni i neobični i neusporedivo bolji, iako možda ne tako savršeni i besprijekorni kao neki proizvodi koji se serijski proizvode u nekoj tvornici u pravilu od loše plaćenih radnika ili bezosećajnih robota. Ako majka svom djetetu plete kapu, vestu ili košulju s osjećajem ljubavi, ta kapa doslovno sadrži majčinu ljubav koja čuva djetetovu glavu. Ako stari djeda plete košaru za voće s ciljem da plodovi u njoj duže traje i budu ukusniji, oni će to i biti. Toliko su moćne naše kreacije, kreacije ljudskih ruku.

Prilikom izrade zapera, katkad se čudim sam sebi, koja je to moćna pokretačka energija i misao u meni, da od 50-ak i više dijelova, samih po sebi besmislenih, koje trenutno vidim razbacane na radnom stolu sastavim jedno smisleno, funkcionalno, originalno i korisno djelo. Međutim, ta moja kreacija me nikad ne zadovoljava, već uvijek nalazim nešto što se može promijeniti, unaprijediti. Tako da čak i prije završetka izrade jedne kreacije, već sanjam, planiram i znam što raditi sljedeći put. Ekspanzija misli i tok energije su beskonačani, što svakako odražava i našu ljudsku beskonačnu prirodu.

mt_ignoreNe mislim da ikoje uzbuđenje, zbog kojega bi moglo zatreperiti ljudsko srce, može nalikovati na ono koje osjeti izumitelj kad vidi kako se nešto što je sam osmislio u svom mozgu pretvara u uspjeh... Takvi osjećaji dovode do toga da čovjek zaboravlja na hranu, spavanje, prijatelje, ljubav, baš na sve.

Nikola Tesla

Kad bolje promislim, svaka osobna kreacija je dostizanje savršenstva, jer oslobođen pritiska novca, vremena i ostalih faktora, čovjek-kreator samo hoće udovoljiti svojoj želji, svojoj viziji, svom originalnom planu. Tad kreacija postaje majstorija, a kreator postaje majstor usavršavanja, majstor usavršavanje sebe i okoline.

Moja osobna intencija i misao koja me vodi u izradi orgonita, zapera i sličnih stvari i uređaja je misao o slobodi čovjeka. Slobodi od bolesti, slobodi od bilo kakve represije i lažnog autoriteta, slobodi od bilo kakvog zagađenja planete ili negativnog utjecaja bilo koga ili bilo čega na našu planetu i sve živo na njoj. Smatram da svojim kreacijama pomažem sebi, svojoj braći i sestrama s kojima sam zajedno došao sada i ovdje na planetu, te samoj planeti, odnosno našoj Majci Zemlji. U ovom prijelaznom periodu ljudske civilizacije, dok još nismo svjesni svoje prave unutarnje snage, mislim da te moje kreacije mogu pomoći svakome na tom svjetlosnom putu. One su izraz moje ljubavi prema planeti, prema svakom čovjeku, svakom živom biću koje obitava na njoj.


mt_ignore

Divine Compass by Akiane

Tags: kreacija, sloboda, majstorija