This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Psihoanaliza robova u Hrvatskoj

Sjajan članak pod orginalnim imenom: "Evo kako iluminati i bankari programiraju podsvijest naših političara" je izašao na portalu dnevno.hr. Iako se na prvi pogled čini uobičajeno mlaćenje jedne te iste teme o iluminatima i bankama, tekst otrkiva preciznu i jezgrovitu analizu psihe čovjeka koji se nalazi u današnjem robovlasničkom sistemu (neki to zovu demokracija, kapitalizam, globalizam). Ovaj članak u biti jezgrovito i koncizno sažima sve što sam u svojim prethodnim tekstovima objašnjavao: a to je ukratko da nas mentalno programiraju i 'peru' na tako brutalan način da više ne možemo ni pomisliti na pobunu, nego se dapače dobrovoljno predajemo u ruke naših gospodara i tražimo da nas još više tlače, ugnjetavaju, pljačkaju i što li već.

Evo primjera: dok narod zabavljaju s raznim glupostima oko gay parade u Splitu, oko sasvim irelevantnih unutarstranačkih izbora u SDP-u i HDZ-u, ispod tepiha nam lagano zabijaju zakon o legalizaciji uvoza smeća u Hrvatsku, zakon o porezu na mjesto stanovanja, na poljoprivredne površine i ko zna kakve perverzije. Stoga ne vjerujte niti jednoj riječi političara niti bilo koje 'službene' osobe, oni su tu da glume u lutkarskoj predstavi, radi zabave puka, nikad nisu bili izabrani od nas, naroda, već nametnuti, umjetno instalirani, školovani i indoktrinirani u stranim agenturama, (demokracija je bajka za naivne budale) stoga nemaju nikakve obligacije prema nama, ali zato imaju debelu odgovornost da slušaju strane banke, korporacije, iluminate i ko zna koga sve ne u zajedničkoj akciji  pljačkanja svih nas do gole kože, izrabljivanju i gušenju sloboda.

Stoga smatram da ne treba zamišljati i tražiti neke iluminate u nekoj dalekoj zemlji koji svime upravljaju iz sjene, idemo se koncentrirati na ove što su nam ispred nosa, naše lokalne 'gazde'. Zašto da im dajemo pravo da upravljaju našim životima, tko im daje pravo da vladaju nad nama, tko im daje pravo da donose zakone uperene protiv općeg dobra, a i bilo kakve uopće, zašto ih uopće slušamo, nismo se rodili kao robovi, pa zašto cijeli život živimo kao robovi, zašto to trpimo?

 

 

Sanela-a.jpg

Sanela Ahmetović analizira stanje hrvatskog društva

 

Iz knjige Davida Ickea "Ljudski rode, ustani!":

U knjizi iz 1953. godine Utjecaj znanosti na društvo (The Impact of Science on Society) član Fabijanskog društva i eugeničar Bertrand Russell je napisao:

Mislim da je tema koja će imati veliku političku važnost masovna psihologija... Njezinu važnost uvelike je povećao rast suvremenih metoda propagande. Najutjecajnija je ona koju nazivamo obrazovanjem. Pritom religija igra određenu ulogu, iako sve manju, dok sve veću ulogu imaju tisak, kino i radio ... Možemo se nadati da će s vremenom svatko moći uvjeriti svakoga u bilo što ukoliko pacijenta počne obrađivati u rane dobi i ako mu Država osigura novac i opremu.

Premda će se takva znanost pomno proučavati bit će strogo ograničena na vladajući stalež. Pučanstvo neće smjeti znati kako su stvorena njegova uvjerenja. Kada se metoda usavrši svaka vlast koja ima kontrolu nad obrazovanjem tijekom jednog naraštaja moći će nadzirati svoje podanike bez potrebe za vojskom ili policijom.

Fichte je ustvrdio da obrazovanje treba ciljati na uništavanje slobodne volje kako bi učenici poslije završenog školovanja bili nesposobni tijekom ostatka života da razmišljaju ili djeluju drukčije negoli bi to željeli ravnatelji njihovih škola.

Od najranije dobi prehrana, injekcije i zapovijedi zajedno će formirati onu vrstu karaktera i onu vrstu uvjerenja koje vlasti smatraju poželjnima, a svaka ozbiljnija kritika vladajućih struktura postat će psihološki nemoguća.

Postupno, selektivnim razmnožavanjem urođene razlike između vladara i podanika postajat će veće, sve dok ovi prvi ne postanu gotovo pa drukčija vrsta. Otpor običnog puka postat će nezamisliv, baš kao i organizirani ustanak ovaca protiv običaja: konzumiranja janjetine.

 

 

Dodatak: 21.06.2012.g.: GMO u RH

Ovaj članak sam pisao oko 25.05.2012.g., a evo skoro nakon mjesec dana je došla jasna potvrda moje teze da Vlada RH zastupa strane interese, odnosno stranih kompanija, a ne hrvatskog naroda. Naime, ti strani agenti i plačenici koji sebe nazivaju ministrima su TAJNO odobrili ulazak GMO-a na široka vrata u RH s uredbom da se GMO hrana ne označuje posebno. Nikakve javne rasprave nije bilo, dapače narod to ne bi doznao, da ne postoje te nesretne Narodne Novine, koje eto po nekom zakonu moraju objaviti sve zakone, uredbe, propise i ostale gluposti koje Vlada RH donosi tajno, javno, polutajno ili ko zna kako po direktnim nalozima iz EU ili iz samih središta korporacija tipa Monsantno, Microsoft i ostalih koncentrata čistog zla.

Istinu govoreći, ovo nije jedina uredba kojom se GMO lagano uvodi u RH, jer je i prethodna HDZ vlada slijepo provodila direktive vezane za GMO, tako da upućenom ovo nije ništa novo, dapače ovo je nastavak iste politike, stoga ovo još jednom potrkrepljuje moju tezu da demokracije nema, dvije naizgled suprostravljene političke opcije provode jasnu i nedvosmislenu diktaturu, ugnjetavajuči i tlačuči narod u smislu daljnjeg siromašenja, ugroza na čisti zrak, vodi i zdravu hranu, a sve po direktivama iz razno raznih centara moći (EU, Bilderberg, CFL, Rimski Klub, i ko zna kako se sve zovu ti isprdci koje misle da mogu kontrolirati svaku živu stanicu na ovom planetu).

E pa moja jasna i nedvosmislena poruka svima njima koji hoće mene i sve ostalo na ovo planeti kontrolirati je: Odjeb je lansiran! Iz svoje prehrane sam izbacio njihov GMO kruh, meso, mlijeko, jaja, ribu, pa skoro i sve iz dučana što je upakirano u celofan, gazirano ili flaširano, tako da me ovo uopće ne iznenađuje, a onim naivicima koji misle da već ne jedemo GMO hranu (bar onu koju kupujemo u supermarketu) poručujem da ne varaju sami sebe. Zakoni su samo isprdak na papiru kojim se može dobro obrisati pozadina, praksa je uvijek nešto sasvim drugo, a po mom mišljenju, u praksi nas već dobrano 'taru' s laganim GMO sastojcima u skoro svim proizvodima (kvasac za kruh, soja lecitin, itd...), a ovaj zakon je samo alibi da ih nitko ne može tužiti ako slučajno netko umre od neke alergijske reakcije na GMO hranu, što je valjda samo 'poželjna' nuspojava.