02.05.2014 - Giftanje Smiljana

Te 2014.g. uputio sam se u Smiljan s namjerom da obiđem rodno mjesto Nikole Tesle, genija, izumitelja, velikog čovjeka velike duše, mog osobnog uzora. Nikola je bio čovjek ispred svog vremena, čiji su izumi i ideje temelji današnje tehnološke revolucije (npr. bežična komunikacija, sustav proizvodnje i transfera el. energije).

Moje mišljenje je da današnja tehnologija koristi samo mali dijelić izuma i ideja Nikole Tesle. Zbog namjerne opstrukcije normalnog razvoja ljudskog roda, patenti i ideje koje bi omogućavale besplatnu i čistu električnu energiju svakom čovjeku na ovoj planeti, bez upotrebe fosilnih goriva i nemilog zagađenja planete su jednostavno sakriveni u tajnim dosjeima u nekom mračnom skladištu neke vlade. Stoga ja osobno svu današnju tzv. hi-tech industriju i visoku tehnologiju koja proizvodi pametne mobitele, pametne televizije i ostale 'pametne' metalne kantice, smatram običnom industrijom smeća, jer se ta tehnologija uglavnom koristi za špijuniranje, praćenje i kontrolu uma ljudi u svrhu pretvaranja čovjeka u daljinski upravljanu radilicu (vidi Bugged).

Uvijek 'naoružan' orgonitima, moja namjera je bila da posvetim rodno mjesto Nikole Tesle s svojim orgonitima. Isto tako, nisam se htio zadržavati samo u memorijalnom centru, htio sam osjetiti širi krajolik i okružje u kojem je taj naš genije rastao i odakle je crpio svoju stvaralačku snagu. Iza Tesline kuće je malo brdašce koje je tada bilo još minirano. To brdašce sam giftao s malim TB-om. Međutim, u pravcu Gospića, prema istoku (bar koliko sam se orijentirao bez kompasa i GPS-a), se nalazi malo veće piramidalno brdo (prva slika u donjoj galeriji slika) koje je očigledno izvor jake energije jer su Arkoni na vrh brda posadili svoj emiter kontrole uma (čitaj: mobitelski odašiljač). Za one neupućene: Arkoni (mračne snage ili Powers That Be) mobitelske odašiljače često postavljaju na točke jakih izboja energije Majke Zemlje kako bi iste neutralizirali ili kako bi ih modificirali i koristili za svoje mračne ciljeve kontrole i dominacije nad ljudima. Popeo sam se i na to brdo, koliko sam mogao daleko i giftao ga s jednim TB-om.

Nakon svega, popeo sam se na najviše brdo u blizini rodne kuće Nikole Tesle i tamo postavio najveći orgonit koji sam imao kod sebe, svoj stožasti HHG. Ono se nalazilo malo jugozapadno od same kuće. Iako nije baš visoko, te ima označene planinarske staze, ipak mi je trebalo malo više vremena nego što sam očekivao  dok sam došao do vrha. S tog brda jasno se vidi cijeli krajolik oko Tesline rodne kuće. To je tako moćan i lijep prizor. Mala brdašca svugdje okolo, a između čistine i zelena polja. Čist i kisikom bogat zrak s Velebita. Mali vijugavi potok Vaganc koji prolazi neposredno kraj kuće. S juga se naziru vrhovi i šume Velebita koji su još pokriveni snijegom (bio je svibanj). Prema jugu sam primjetio još jedno piramidalno brdo. Za one neupućene: skoro svaki pedalj Zemlje je ispunjen piramidama koje su najčešće 'kamuflirane' kao obična brda, a u biti su umjetne tvorevine naših predaka koji su se s njima trudili stabilizirati energije na Zemlji (slični oblici piramidalnih brda su uočljivi na bosanskim piramidama u Visokom).

Moj ukupni dojam je da me uopće ne čudi da je u ovom lijepom i snažnom kraju odrastao i stasao takav junak i genije kao što je bio Nikola Tesla. Rođen u Hrvatskoj, srpskog porijekla, samostalno se izborivši za svoje ideje i vizije (u nekim periodima u životu nije se libio ni 'uobičajenih poslova' kao što je postavljanje telefona po kućama, kopanje kanala i sl.) s svojim visokim moralnim stavovima, Nikola Tesla je uzor svima koji traže svoju osobnu slobodu i normalan razvoj ljudskog društva temeljen na poštenju, dijeljenju i suradnji. Ujedno poručuje svim nacionalistima i kratkoumnim političarima koji grade svoje karijere na raspirivanju sukoba Hrvata i Srba ili bilo kojih skupina da su mali i beznačajni u svojoj gluposti.

Nije ni čudo da Nikolu Teslu radi svega ovoga neki smatraju vanzemaljcem. Jednostavno je bio iznad svakodnevne ljudske gluposti, a svu svoju energiju je fokusirao na novi izum, novu ideju, novu kreaciju, dokazujući kako je čovjek veličanstveni kreator koji može mijenjati i stvarati svijetove.