22.02.2014 - Hexa orgoniti

Oblik i geometrija tijela u prostoru ima značajan utjecaj na fokusiranje ili usmjeravanje energije. Naši preci su često koristili piramide u ovu svrhu koje se danas mogu pronaći na svakom dijeliću planeta. Hexa oblik je jedan od temeljnih oblika svete geometrije, a može se naći svugdje i u prirodi i u starim građevinama. Npr. pčele rade svoje košnice koristeći hexa ćelije. Kontemplirajući o hexa obliku, moje osobno mišljenje je da on znači čvrstinu, snagu koje se ogleda u zajedništvu i timskom radu. 6 pravilno raspoređenih točaka čine čvrsti temelj za daljnu gradnju.

Ako se orgoniti (kao na slici) naprave u hexa obliku, imaju jači fokus energije, jači izboj orgonske energije. Ako se orgoniti rasporede u prostoru u hexa strukturi, njihovo djelovanje se višestruko uvećava.

Moj 'orgonitni šegrt' Ljubo je zaslužan za promociju i rad na ovim hexa orgonitima. To je bila njegova ideja, jednostavna i efikasna. Kasnije smo ovu ideju i misao razvili malo dalje te počeli raditi baze chem-buster topova u obliku hexa. Ohooo!!!