18.08.2013 - Giftanje Kmana i Doma Omladine

Na Kmanu već duže vremena strše grozdovi mobitelskih odašiljača s nebodera. Kako me to strašno iritiralo, odlučio sam ih giftati orgonitima, odnosno neutralizirati. Usput sam ciljao i dvije trafostanice kodnih imena TS Kman 20 i 21. Giftanje u ovim skučenim urbanim uvjetima je najbolje raditi u tzv. 'grid' formaciji. Znači nije bitno doći baš najbliže do nebodera gdje je mobitelski toranj, već mudro rasporediti orgonite uokolo po četvrti, svakih 50-ak metara. Stoga za jedan toranj uvik koristim više TB-ova (towerbustera). Dobra stvar je što se orgoniti umrežavaju i tako neutraliziraju loše vibre na širem području.

Ako pak TB biva pronađen, rijetko ga tko može razlikovati od komada smeća, tako da je najgore što se može dogoditi je da završi na Karepovcu, odnosno obližnjem deponiju smeća, što i nije tako loša stvar, jer i tamo svakako treba dosta orgonita za neutralizaciju niskih vibri.

Druga meta za giftanje tog dana je bio bivši Dom Omladine kraj Radio Splita, koji me isto fascinira s ogromnom koncentracijom odašiljača i antena nakrcanih na maloj površini krova. I tamo sam neutralizirao jednu trafostanicu (na slici gdje je stojadin parkiran). Sve u svemu još jedan uspješan dan.

Po riječima Roberta Plattetera, čovjeka koji se isto posvetio zaperima i orgonitima, te ima dosta iskustva u giftanju orgonita, nakon giftanja pojedinog tornja potrebno je 15-30 minuta da se pojavi ekipa za 'popravak i čišćenje'. Radi se o tome da kontrolori igre, mračne sile imaju načina da detektiraju kad je 'matriks' probijen, odnosno kad je mreža niskovibratornih odašiljača smrti (čitaj: mobitelskih tornjeva) razbijena. Kako su to najobičniji psihopati bolesno ospjednuti željom za kontroliranjem, ovakve situacije za njih predstavljaju krizu, koju rješavaju slanjem ekipe za 'popravak i čišćenje'. Ekipa za 'popravak i čišćenje' se može sastojati i od neupućenih tehničara koji mogu dobiti zadatak da pojačaju snagu pojedinih odašiljača ili da ih drukčije usmjere kako bi kompenizrali 'rupu' u matriksu. Ili pak stvarno mogu dobiti upute da traže orgonite i da ih pokušaju ukloniti.

Ja sam par puta imao slično iskustvo. Kod giftanja dviju trafostanica (jedna na Spinutu, druga u Kaštelima), u roku od par dana jaka ekipa HEP-a, njihovih kooperanata ili tko zna koga se pojavila i doslovno renovirala cijelu trafostanicu. Prebojali su trafostanicu, bagerom su prekopali, zaravnali teren oko trafostanice i doslovno sve očistili oko nje da sve bude čisto, uredno, bez ijednog žbunja i trave. Nisam vjerovao, ali kad sam to i treći put doživio, onda nisam više sumnjao. U tom trećem slučaju baš sam vidio radnike Čistoće ili Parkova i Nasada, nebitno, kako su jedan dio neuglednog raslinja i žbunja kraj ceste koje nitko nije uređivao desetke godina, a gdje sam bacio par orgonita, nakon par dana, temeljito preuredili, očistili, pokosili travu..

Zaključak je da i kod nas komunalne službe 'dobro rade svoj posao', iako im je vrijeme odziva u odnosu na američke uvjete, nije 30 minuta, već par dana. Tako, ako želite da radnici Parkova i Nasada temeljito očiste vašu okučnicu, bacite par orgonita u grmlje :)