This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

16.08.2013 - One-O-Eight

mt_ignore

One-O-Eight ili 108 orgonita poredanih u skladu s Cvijetom Života, je po tvrdnjama Don Crofta, jednog od neformalnih vođa orgonitnog pokreta, najjači pasivni orgonit. Osim osnovne funkcije pretvaranja negativne energije u skladnu i harmoničnu energiju, ono što ga izdvaja od drugih orgonita je jaka zaštita od psihotronskih, spiritualnih, eteričnih i magijskih napada. Psi-ratovanje, gledanje na daljinu i ostale vrste eteričnih operacija i opstrukcija u novije doba je postalo uobičajeni dio taktike vojno-obavještajnih aparata mnogih zemalja u svijetu. Prvenstveno SAD-a, te u zemljama tzv. zapadne koalicije, ali i tzv. istočnog bloka, Rusije i Kine. Osim opstrukcije, izazivanja straha, te paralize bilo kakve akcije, što je najčešće usmjereno prema svim aktivistima i ljudima koji drukčije razmišljaju nego što to 'sistem' hoće, David Icke smatra da se čovjek može i fizički eliminirati na daljinu (npr. izazivanje prestanka rada srca). Hollywoodski film 'Ljudi koji su buljili u koze' daje jedan skroman uvid u postojanje i rad takvih jedinica u sklopu američke vojske.

Bitno je istaknuti da svi psi-eterični napadi predstavljaju veliki rizik za malicioznog napadača i da postoje razne tehnike obrane od ovih podmuklih napada. Najvažniji korak u samo-obrani svog svetog prostora, odnosno mentalnog i psihičkog zdravlja je veza s svojim višim JA, s izvorom ili s svojim anđelima čuvarima. Shvaćanje da smo beskonačna bića i to ne samo u iluzornoj vremenskoj dimenziji, već po mnogoćemu drugome, shvaćanje da je naša esencija neuništiva, shvaćanje da je naše tijelo savršeni samoregenerativni vitalni sustav je dobar put k osvještavanju svoje prave biti kao ljudskog bića, svoje svjetlosne snage. Svaki napad, pokušaj kontrole uma, fizička prijetnja je besmislena prema onome koji ovo znanje utjelovljuje, živi i misli.

Ovakva vrsta napada kojima sam i sam bio (i jesam) izložen može samo usporiti razvoj i malo omesti put i intenciju s kojom smo došli na ovu planetu. Ali bez obzira na sve uvijek vraćamo na svoj put još jači, ako ne u ovoj životnoj reinkarnacijskoj liniji, onda u idučoj.. Napadači ovo vrlo dobro znaju, zato im se dobro tresu gaće kad kreću tamnim prolazima, jer nikad ne znaju koliko ih jako može zabljesnuti svjetlo..Više o tehnici samo-obrane od eteričnih napada na EthericWarrior stranicama Don Crofta i u jednom video uratku nazvanom 6 uobičajenih psi-napda.

Zbog svega toga, ali i zbog izazova u pravljenju nečeg novoga, odlučio sam napraviti svoju 108-icu. Prvi korak je bio 'pecanje' 108 manjih TB-ova. Uglavnom od željeza i aluminija s gorskim kristalom. Drugi korak je bio crtanje sheme, odnosno preslika Cvijeta Života na papir u skladu s uputama s Whale-a. Treći korak je bio izrada nosive ploče, koje sam napravio od tri komada ljepenke. Četvrti korak je bio bušenje rupa kroz papir/šablonu na drvenoj podlozi kako bi označio mjesta na koje orgoniti idu. Bez obzira na to, koristio sam tanki konopac kako bi sve orgonite poravnao onako kako treba. Kad sam bio zadovoljan svime, TB-ove sam zalijepio vručim silikonom.

Energija 108-ica je fantastična. Uvelike se osjeća porast harmonije u prostoru. Neko vrijeme sam ga pokušao držati ispod kreveta, ali nisam mogao zaspati od prevelike energije. Stoga mislim da je ovo vrsta orgonita/naprave koja bi se morala držati vanka ili u garaži ili negdje pokraj kuće.

Danas, u lipnju 2018.g, kada pišem ovaj članak, sortirajući arhivu slika orgonitnih poduhvata, ova 108-ica s slike više ne postoji. Zbog raznih selidbi, morao sam je rastaviti radi glomaznosti. Nikad je više nisam sastavio. Ali zato sam iskoristio TB-ove za neka žestoka giftanja, tako da se trud ipak isplatio.

Inače broj 108 je vrlo zanimljiv, jer je dijeljiv s 3, 6 i 9 što su bili najomiljeniji brojevi Nikole Tesle, i to ne slučajno...