12.04.2013 - Arya lavljeg srca

Davne 2011.g broadcaster Arya se manifestirala u mom orgonskom laboratoriju, prošla je neobičnu transformaciju 2012.g. kad je na temeljni dio s običnom zavojnicom dodan novi orgonski sloj s Mobius zavojnicom, tako da je bila možda unikat u svijetu broadcastera. Svo to vrijeme je bila na kiši, suncu, pa čak i snijegu. Hrabro se držala s obzirom koliko je DOR-a prerađivala s okolnih mobitelskih tornjeva. Uglavnom je bila pogonjena zapperom koji je radio na akumulator, a u novije vrijeme je bila pogonjena nulovanim naponom (mali izmjenični napon između nule i uzemljenja).

Kako je bila izložena svemu i svačemu (čak i snijegu) tog dana sam našao za shodno da ispucalu površinu koja je čak pustila ruzinu, hrđu od metalnih dijelova iz unutrašnjosti, zakrpim s jednim slojem epoksidne smole koja je malo otpornija na pucanje i vremenske prilike. Nakon svih ovih godina, iskustvo u pravljanju orgonita nalaže da se svakako izbjegavaju velike površine u kojoj ima malo metala ili samo krupnog metala i puno smole, jer tamo smola najčešće puca. Najefikasniji način protiv pucanja smole, kako odmah nakon polimerizacije, odnosno odmah nakon vađenja iz kalupa, tako i nakon par godina izloženosti atmosferskim utjecajima tipa kiša, led, sunce, je dodavanje metalnog i kvarcnog praha u smolu kod pravljanja orgonita. Ovaj pristup ima višestruke koristi jer spriječava pucanje orgonita, stvaranje pukotina, ali i poboljšava njegov kapacitet prerade DOR-a u POR jer stvara višestruko gušću mrežu organsko-anorganske materije s kristalićima što je prava stvar, naročito u 'borbi' s sve jačim EM tehničkim zračenjem/zagađenjem ljudske 'civilizacije' (čitaj: bezumnog autodestruktivnog sistema).

Orgoniti ove teške klase (kad pišem teške, mislim i doslovno na težinu u kilogramima, ali i u velikom kapacitetu prerade DOR-a u POR -> negativne kaotične energije u skladnu i harmoničnu energiju) obično budu preopterećni s puno DOR-a i ne rade efikasno ako uz sebe nemaju podršku 'pješadije' odnosno malih dobrih TowerBustera (TB) koji na sebe onda preuzimaju jedan dio DOR-a i ono najvažnije prave međusobnu svjetlosnu mrežu koja raspršuje DOR i omogućava jačem orgonitnom uređaju da radi efikasno. Stoga je moja preporuka da uz svaki postavljeni jači orognit tipa broadcaster ili orognski top ili nešto slično, giftate ili gridate odnosno bacite ili zakopate desetak towerbustera po susjedstvu u mrežastoj formaciji u okoliš. Ja sam to već odavno napravio na Vrhu Sućidra u Splitu, a ovaj dan sam išao korak dalje i eksperimentirao s malim TB-ovima raspoređenih u pravilnoj sveto-geometrijskoj formaciji oko same Arye.

Po mjerenju radiosteziste, orgoniti raspoređeni u pravilnoj formaciji (ovaj put u presliku cvijeta života, odnosno prvoj njegovoj iteraciji nazvanu sjeme života) imaju 20-30% veće djelovanje nego da su raspršeni bez ikakvog reda. I sam oblik orgonita, kao npr. kugla, piramida ili heksa povećava efikasnost orgonita. Objašnjenje leži u istinskoj prirodi svijeta koji nas okružuje, a to je vibracijska priroda. Svaka forma i oblik predstavlja određenu vibraciju, odnosno može se reći da izaziva, privlaći ili fokusira određenu energiju.

Sveta geometrija je forma ili oblik koji je zasnovana na tzv. zlatnom omjeru ili phi omjeru. Phi omjer = 1.1618. Cvijet života koji je 2D projekcija Metatronove kocke se može pronaći na raznim drevnim građevinama (Egipat, Kina) što upućuje da su naši preci znali matematički opisati strukturu svemira. Proporcije ljudskog tijela, spiralni izgled galaksija, latice cvijeća, molekularne rešetke, periodni sustav elemenata, doslovno sve pojavnosti u ovoj našoj stvarnosti poštuju geometrijske obrasce i proporcije svete geometrije.

Arya je inače dobila ime radi energije lavljeg srca male djevojčice koja je s mačem bila spremna krenuti u boj s cijelim svijetom kako bi našla pravdu (istoimena junakinja Games Of Trones). Energija lavljeg srca je energija koja se ne straši brojnosti neprijatelja, ne gleda veličinu prepreka ispred sebe, ne razmišlja o porazu, samo ide ravno k pobjedi, k ostvarenju svog sna, pokretana najvišim i najsvjetlijim osjećajima. Energija lavljeg srca se krije u svakom od nas, u svakom orgonitu, u svakom stablu, svakoj životinji. Vrijeme je da je tu energiju spoznamo u sebi i da malo više vjerujemo sebi, našoj unutarnjoj snazi i našim snovima o boljoj budućnosti za nas ljude i za naš planet.

Kako bi potvrdio moje riječii i misli, tu se manifestirao i mačak, kralj susjedstva, isto lav u duši, koji je mudro i s blagom dozom zanimanja maskiranog u prezir gledao što to radim u svom orgonskom laboratoriju/vrtu..