11.04.2013 - Odsjaj u očima orgonita

Tog dana iz mog laboratorija gdje s svojim magičnim štapićem (čitaj: kutlačom) stvaram nove predmete svjetla i magije (čitaj: miješam smolu, kristale i metal) izašli su novi primjerci orgonita. Ovaj put podlošci i privjesci su bili glavne zvijezde. Nemam običaj raditi orgonitne podloške, ali radi se o vrlo korisnim i zahvalnim orgonitima s kojima se može revitalizirati hrana, piće, napuniti kristale i svašta nešto. Kako sam nedavno čistio auto, otkrio sam da imam čak jedan podložak ispod sjedala u autu, valjda sam imao intenciju da smanjim stres prilikom vožnje, ali to je ipak išlo malo na drugu stranu, odnosno pretvorilo se u uživanciju, stoga ja i moja plava ptica (Bluebird) klizimo po cesti, izbjegavamo gužve, trošimo sve manje i manje goriva, namještamo semafore na zeleno, propuštamo pješake, svašta nešto u skladu s dobrom vibrom orgonita.

Orgonitni privjesci su udomili razne kristale: hematite, ametiste, karneole, sugilite. Veće ovalne privjeske više nemam običaj raditi, ali oni predstavljaju istinske iscjetiljske amajlije jer čak i neki meni bliski skeptici koji na spomen orgonita odmahuju rukom, vrte glavom, te prevrću očima, su bili prisiljeni priznati da ti mali 'kameni' funkcioniraju. Kao rukom miću bol iz tijela. Svaka nelagoda (dis-ease) iz tijela jednostavno nestaje gonjenja svjetlom energijom orgonita. A odsjaj sunca na njima govori o kojoj se svjetlosnoj snazi tu radi..

Kod kreiranja orgonita, uvijek kod sebe imam spremne kalupe za towerbustere, jer višak smole i metala uvijek pretočim u njih. Tako da su se tu našli i towerbusteri, uvijek vjerni prijatelji svakom gifteru. Kako na slikama vidim, tu su i TB-ovi od mog šegrta jer je on imao običaj pilati cijevi usisavača i nasaditi ih u orgonit. Metoda je primitivna, ali efikasna, jer ta mala metalna cijev privlači DOR, odnosno daje više snage towerbusteru. Iako je možda prikladnije ga nazvati svetom granatom jer više sliči na njemačku ručnu granatu iz Drugog svjetskog rata. Na kraju vidim da su se tu našla i dva nova HHG-a, jedan s karneolom, drugi s lapis lazulom. Sve u svemu još jedan dinamičan i uzbudljiv dan u raju, pardon, orgonskom laboratoriju/vrtu.