05.04.2013 - Privlačeći sunce orgonitima

U nevjerovatnom zamahu kreiranja novih orgonita, tog proljeća 2013.g. došli su i ovi maleni orgoniti na svjetlo dana. Kao da i je sunce htjelo vidjeti što se to čudno zbiva ispred mog orgonskog laboratorija, te se nenadano probilo kroz oblake, natjeravši lokalnog puža da zajedno s svojom kučicom pobjegne na neko skrovitije mjesto. Koje se to svjetlonoše trude sijati svjetlo, možda i tisuću puta jače od oca sunca samog? Pa to su orgoniti maleni ili je to bar intencija koju sam ugradio u njih, da pronose svjetlo svugdje tamo gdje su već predodređeni da krenu. Interesantno je da ovaj članak pišem nakon 5 godina (2018.g.) i da niti jedan orgonit s ove slike nije kod mene..uistinu su svi krenuli na neki svoj put, grijući mnoga ljudska srca svojom toplinom.

Kod mene su došli mali prekrasni ametist kristalčići (zadnje slike). Male ametistne špice su natiješnjenje u malom grozdu s svih strana, kao mali dvorac. Kako sam tada bio zaokupljen izradom orgonita i ove male bisere sam isto stavio u orgonite. Samo su mi dva malena ostala. Sad to ne bih nikad napravio jer su previše prekrasni da budu 'zarobljeni' u orgonitu pa i na neko kratko vrijeme. Shvatio sam da svi kristali koji dođu k meni nisu namijenjeni da idu u orgonite. Neke sam usvojio i zadržao, a neke opet vraćam Majci Zemlji, ali s svojom intencijom čišćenja i širenja ljubavi i sklada.

Za one koje žele pridonijeti širenju svjetla na planti Zemlji, izrada orgonita nije jedini put. Ima ih na tisuće. Čak i jedna misao zahvalnosti vodi koju pijemo ili zraku koji udahnemo puno znači Majci Zemlji. Ako čovjek promisli miljun misli dnevno, jedna misao upućena Zemlji, stvarno nije puno na dan. Korištenje kristala u ovim svjetlim mislima znači da se misao pojačava. Stoga nije čudno da su kristali danas sve prisutni zahvaljujući dobroti Majke Zemlje koja je sve svoje tajne otkrila nama ljudima kako bi pomogli sami sebi, njoj, pa i cijelom svemiru da prebrodimo ovaj period tame. Za one koji znaju engleski, preporučam vrlo inspirativno izlaganje Keishe Croftwer iz 2014.g. o tome kako konkretno pomoći Zemlji i prirodi da se oporavi uz pomoć kristala i vode: https://www.youtube.com/watch?v=Je1FFBjwN74