22.03.2013 - Prvi dan buđenja

Prvi dan tog proljeća 2013.g je bio vrlo živ u vrtu mog orgonskog laboratorija. Ljubičice su među prvima izašle pozdraviti proljetno sunce, nakon njih došli su neveni, procvjetala raštika, puževi koji su organizirali party na vrhu babmusovog štapa i još svašta nešto je izlazilo iz zemlje u svim bojama i mirisima. Stoga je bio i red da i nova serija orgonita izađe malo na sunce. Ovaj put to su bili 'borbeni' orgoniti od mog šegrta, napravljeni isključivo za giftanje, uglavnom od gize, željeznog praha i čelika i kvarca. Sasvim dostojne svjetlonoše.

Prvo giftanje s njima je bila 'nedužna' trafostanica u Kaštelima. Sramotno je da uz naprednu tehnologiju Nikole Tesle od prije 100-njak godina i dan danas koristimo skupe, neefikasne i štetne sisteme za opskrbu električne struje koje se temelje na dalekovodima, trafostanicama i koje upravo koriste jedan od Teslinih izuma tj. izmjeničnu električnu struju. Njegov izum koji je možda najmanje značajan u usporedbi s izumima o 'besplatnoj' ili bolje rečeno slobodnoj bežičnoj energiji za sve ljude na zemlji.

Tih dana su se na nebu mogle zamijetiti neobične formacije oblaka ili mali zračni elementali Sylphi koji su se vjetrom poigrali i stvorili svašta nešto lijepo na nebu. Za one koje ne prate, nebo je danas (ovo pišem u siječnju 2018.g) puno aktivnosti u obliku orbova, te svjetlosnih vanzemaljskih letjelica koji su tu da nam daju podršku. Ako za noćnog neba punog zvijezda, negdje daleko od gradske rasvjete vidite svjetle točke kako odjednom zasjaju dok prolaze iznad vaše glave ili dok ih gledate, to su oni, naši prijatelji s dalekih zvijezda. Pozdravljaju nas i šalju nam svo svjetlo koje mogu. Oni su tu na naš poziv. Iza naših leđa, leđa svakog čovjeka koji želi promijeniti svijet na bolje stoje svjetlosne divizije, neopisiva sila, snaga i pomoć svih svjetlosnih bića koja žele da čovjek napokon stane na svoje noge i oslobodi se okova robstva u kojem trenutno živi. Zar itko još sumnja u uspjeh, u pobjedu nad mračnim silama koje su se grubo 'poigrale' ljudima zadnjih par tisuća godina. Zar još itko sumnja u Anastazijinu tvrdnju da je uspijela prenijeti ljude vremenskim odsječkom mračnih sila? Na nama samo ostaje odgovornost i disciplina da svoj program, program svoje duše, višeg JA, napokon sprovedemo u djelo, da shvatimo našu predodređenost i da djelujemo i živimo u skladu s tim. I da zajedno su-kreiramo novu i bolju budućnost ljudske civilizacije koja je već spremna, isplanirana i dizajnirana u našim snovima, našoj mašti u našoj zajedničkoj memoriji. Svakim udahom, svakom mišlju, svakim orgonitom ja sam bliže ispunjavanju tog svog cilja. Pridružite mi se. Nikad nije kasno, ni rano. Vrijeme ne postoji, samo čovjekova misao koja kreira nešto novo, nešto uzbudljivo na radost čitavog svemira i našeg kreatora.