01.03.2013 - Željezo u meni

2013. godina je očigledno bila plodna za orgonite. Nakon samo 15-ak dana od manifestiranja brda orgonita (vidi Cinema Paradiso), opet sam se našao u akciji kreiranja orgonita. Oko 11 HHg-ova u obliku stošca te oko 20-ak TB-ova i privjesak su se našli na zidu dvoršita mog orgonskog laboratorija kako bi se uslikali na toplom i sunčanom danu.

Većina orgonita u sebi ima crnog željeznog praha (giza) koja je inače vrlo dobar materijal za orgonite jer ima visoku gustoću i u današnjem dobu ogromnog elektro zračenja od raznih elektro naprava, wirelles uređaja i mobitela ova smjesa perfomira sve bolje i bolje jer se lako uzbudi, odnosno pogoni od tog silnog DOR-a i izbacuje POR ili pozitivu svugdje okolo.

Osim 'crnaca' tu je i par neobičnijih primjeraka od aluminija i mesinga. Fini mesing prah u vrhu jednog HHG-a danas rijetko koristim u ovakvoj formi jer je suviše dragocjen. Inače ga dobijem kad kidam botune za zapper s kutnom brusilicom. A ovaj prah je najbolje upotrijebiti kao dodatak smoli: nakon miješanja smole s aktivatorom doda se malo ovog praha i onda se on ravnomjerno rasporedi u smolnoj masi. Uz ovo, dodatak kristalnog ili kvarcnog praha dobivenog mrvljenjem kristala je isto odlična kombinacija jer onda orgonit ima u vezivnoj smjesi sitne mikro čestice metala i kvarca uz već uobičajene krupne komade metala i kristala koji idu u orgonit čini ga ekstremno jačim nego kad je smola čista. Još jedno iskustvo za podijeliti.

Kako tada nisam vodio pisanu evidenciju što sam točno radio i koji sam kristal stavljao gdje, ne mogu sad rekonstruirati točno koji su kristali u orgonitima, ali po slikama razaznajem žuti kvarc s Čiova, a znajući sebe, svaki HHG obavezno ima špicu gorskog i par refužo komadića gorskog kristala kao minimum.

Kako sile mraka uvijek rade i sprovode svoju agendu, chem-avioni su se zabavljali crtajući križ od chemtrailova iznad moje glave. Zadnja slika je slikana s dva sata razmaka od predzadnje i jasno pokazuje kako se incijalni tragovi chemtraila šire po nebu. Tko još ne vjeruje u chemtrailove? Tko se boji mraka još?