Day 60 - 19.01.2013 - Zeleni Div i Omladinac

Po uzoru na 'Duginog Ratnika' još dva Broadcastera srednjo-teške klase (7 kg orgonitne-svjetlo mase) su se rodila na današnji dan. Međutim, nije sve išlo glatko. Upotrijebio sam novi FET tranzistor u svom B16 zapperu i paf, tranzistor 'prnuo', zapper otišao u vječna lovišta, ali je sa sobom rastalio i zavojnicu unutar BC-a, odnosno smanjio joj efektivni otpor za 3/4.. Nažalost to je skoro nepopravljiva šteta. Ali ja u svom riječniku ne poznajem riječ predaja (kao ni Grunf). Stoga sam zasukao rukave i namotao dvije nove zavojnice oko cijelog BC-a, te sve zalio u novi sloj metala i kvarca te dobio mrcinu od uređaja s možda mojim najdužim Mobiusom nakon Arye. Taj uređaj sam isprva pogonio crvenim laserom, ali kad sam dobio nove jače zelene lasere, odmah sam stavio zeleni laser i dobio nevjerovatni efekt. Čini mi se da se orgonska energija može vidjeti čak i na slici, iako to više pripisujem svjetlosnim laserkim efektima. Ipak ostaje činjenica da kristal pobuđen laserom emanira ogromnu energiju. Kao što svaki BC volim krstiti nekim imenom, tako sam i ovaj 'reparirani' BC nazvao 'Zeleni Div'.

Njegov brat se relativno lako rodio. Jezgru sam specijalno zaštitio slojem izolir trake, a prije toga zalio tankim slojem smole, kako bi je zaštitio od mehaničkih oštećenja. Ovaj put zapper je bio iskušani model, a upotebljeni laser je zeleni od 5mW. Zbog svog specifičnog zadatka, ovaj BC sam nazvao konspirativnim imenom 'Omladinac'.

U svjetlu napada HAARP-om na Split (tri potresa u 18 dana), nadam se da će ova dva uređaja imati dovoljno snage da razbiju HAARP radijaciju u atmosferi. Pa sretno vam, svjetlonoše moje.

 

Priča o 'Zelenom Divu': dok sam radio, neobični oblaci su se pojavili iznad mog laba. Rijetko ovakve vidim, svakako su zanimljivi. Uz Zelenog diva, još jedan šečerni orgonit saliven u kristalnoj posudi sam morao zaliti u poliestersku smolu jer je karamel procurio. To je bilo ispravljanje greške da radim šečerne orgonite u posudama okrenutim naopako. Dobiven je simpatični UFO-like orgonit.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1     

 

Priča o 'Omladincu'

gallery2 gallery2 gallery2 gallery2   

 

Zelene noći kad su svjetlili zajedno u obrani Splita. Oba pogonjena zapperima na 432Hz s radijantnim impulsima od 400V s 5mW zelenim laserima.

gallery3 gallery3 gallery3 gallery3 gallery3 gallery3