Day 59 - 16.01.2013 - Dugin Ratnik

Zahvaljujući ingenioznim idejama kolege orgonitaša iz Srbije, jačina orgonskih uređaja je dobila doslovni kvantni skok. Radi se o poboljšanju standardnog dizajna Broadcastera BC-a. Uobičajeni broadcaster je orgonit oko kojeg je namotan kabel kroz koji prolazi struja, koja pobuđuje rad orgonita i stvara jače polje POR-a (pozitivne energije). Nova verzija BC-a ima ove preinake: umjesto obične zavojnice koristi se Mobiusova zavojnica koja je namotana oko čiste kristalne jezgre. Čista kristalna jezgra podrazumjeva smjesu poliesterske smole i kristala. Ja sad obično koristim kalcit, a po centralnoj vetikalnoj osi stavljam par jednostruko terminiranih špica gorskog kristala. Ova jezgra s Mobiusom se zatim zalije u veću orgonitnu smjesu, što u biti predstavlja taj novi BC. Ovo nije ništa drugo nego 'povećani' PW uređaj, a cilj je da torusno orgonitno polje ima nesmetani prolaz kroz kristalnu vertikalnu jezgru koje se pobuđuje i hrani s okolnom orgonitnom smjesom i Mobiusovom zavojnicom koja stvara skalarno polje. Ovakav BC se obično spaja na zapper, ali se može i nulovati: jedan kraj zavojnice se spaja na nulu iz strujne utičnice, a drugi kraj u zemlju (nemojte ovo sami raditi ovo ako niste stručni).

Kvantni skok o kojemu sam pričao je uvođenje lasera u priču. Naime, potvrđeno od strane radiestezista, kristal unutar orgonita koji se pobudi laserom, jače emitira orgonsko polje. Ovo je sasvim logično jer laser je koncentrirana koherentna energija koju kristal preuzima i amplificira.

U skladu s svim ovim preporukama napravio sam novi BC težine oko 7 kila. Kristalna jezgra je od kalcita s par većih špica u vertikalnoj središnjoj osi. Jezgra je namotana s oko 30 metara Mobius žice (bakrena lak žica). Nažalost ova žica je dosta osjetljiva na mehanička oštećenja kad se 'mijesi' orgonitna smjesa, stoga uvijek prije nalivanja orgonitne smjese, prelijem jedan sloj smole preko namotaja kako bi ih zaštitio od oštečenja. Orgonitna smjesa BC-a na dnu ima SBB zavojnicu dužine jednog royal cubita. Ima raznog metala i kristala, s većim udjelom gize, a otprilike na sredini se nalaze dodatne četiri kristalne špice postavljene horizontalno.

Upotrebljeni laser je zeleni laser snage 5mW. Troši oko 200mA. Modificirao sam ga da ide direktno na 9V napajanje. Upotrebljeni je poboljšani B16 zapper koji je trenutno postavljen da radi na 432Hz. Kad se lasersko svjetlo usmjeri u kristal, dobiva se interesantna difuzija svjetla, ali ipak jedan dio koherentne zrake se uspije odbiti u jednom smjeru (od površine špice kristala). Ovo difuziono svjetlo lasera je vrlo teško snimiti kamerom, a i vrlo ga je neobično vidjeti, jer ispada kao da se se slika pikselizira i raspada. Uglavnom ovako pogonjen BC ima ogromnu energiju, svaki tupavko (pa i ja), može osjetiti ogromnu snagu ovog uređaja.

Kao dokaz da BC radi je i neobična pojava dvostruke duge iznad mog orgonskog laboratorija. Do dana današnjeg BC konspirativnog imena 'Dugin ratnik' radi 24/7 punom snagom i štiti šire područje Solina.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1