Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 53 - 16.12.2012 - Iskra ljubavi

Više slobodnog vremena sam mudro iskoristio i uložio svoju kreativnu energiju na ono što me veseli, a to su moji orgoniti ili kako se to popularno među nama orgonitašima naziva: orgonitarenju! Iako mi muški nemamo osječaj za estetiku i ljepotu (bar većina), možda smo naučeni da više skrivamo naše srce i osjećaje nego suprotni spol, pa teško izražavamo ono što osjećamo, ali evo tu i tamo se dogodi koji 'break out from cage' ili 'bijeg iz kaveza' i ispadne nešto lijepo. A to 'lijepo' sam materijalizirao u obliku orgonitnih medaljona. Mislim da nikad ljepše nisam napravio. Nije bitno kako, nije bitno zašto, ali bitno je da su se oni dogodili da svojom vibracijom uveličaju bar jedan trenutak na ovoj planeti. A još je veća moja radost kad znam da sam ih sve osim jednog poklonio. Šteta je radost ne podijeliti s drugima.

Osim medaljona tu su towerbusteri s crvenom epoksidnom kapicom i tijelom od poliestera. Metal je uglavnom mesing i cink. Po meni vrhunski metali za orgonite. Jednostavno meni pašu vibracijom, stoga ih uvijek koristim za ove malo finije primjerke orgonita.

Tu se kočoperi i jedan specijalni HHG s kapicom u obliku karneola ispod koje ide sloj cinka, extra finog aluminija (hvala Gorde), sloj ametista, pa sloj krupnog mesinga, a kičmu drži špica gorskog kristala iz Brazila (provided by www.nebeski-dar.hr), a na dnu se fino okreće SBB zavojnica. Unutar samog HHG-a je zapečeno jedno manje uspješno epkosidno srce, a i samo dno je malo napuklo od stiskanja smole, možda sam stavio previše katalizatora, ali pukotine ne smetaju, dapače...

Mali mobitelski ulošci, nenametljivi, tihi i moćni prijatelji, na koje sam skoro zaboravio. Uglavno izrađeni od gize (crni) i aluminija. Smola je epoksid. Oni mogu doslovno spasiti život onome tko često telefonira mobitelom, ali njihova glavna uloga bi bila da korisnike mobitela 'nagovore' da bace te uređaje u smeće, ništa više, ništa manje. Cijela mobitelska mreža (čitaj mreža za kontrolu uma i psihe) bi propala kad ne bi imala niti jednog korisnika, jednostavno zar ne? Pa što čekamo?

Epoksidna srca mala i crvena su uglavnom od aluminija, a tamniji primjerci su od cinka. Boja je crvena prehrambena, koja očigledno prija epoksidu. Nažalost, ponekad površina katkad ispadne zamućena, ali to je posljedica već istrošenog silikonskog kalupa koji nažalost ipak ne može podnijeti baš dobro epoksid. Ali 'who cares' idemo dalje, do posljednjeg kalupa, komadića metala, kristala i kapi smole, peri, deri, mučkaj, stiskaj, pravi orgonite!

Lete li lete čelične ptice i ispuštaju svoj smrtonosni teret, ali nemam više straha ni mržnje u svom srcu, ne bojim za sebe, pa ni za cijeli ljudski rod, jer samo je jedna iskra ljubavi dovoljna da opet na Zemlji zavlada zlatno doba mira i blagostanja.

U iščekivanju iskre ljubavi, lijep pozdrav od Mandrila!

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1