Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 49 - 19.08.2012 - Giftanje Žnjana: volim miris orgonita u rano jutro

Dobro pripremljen i opskrbljen orgonitima išao sam opet na Žnjan da 'začepim' sve ona mjesta koja nisam dovoljno giftao ili ih uopće nisam ni takao. Opet sam prvo išao na Duilovo jer nekako osjećam, a i vidim da su tamo najbrojniji mobitelski odašiljači. Na moju radost, prvo sam uočio par sylph-ova kako me već čekaju. Očigledno da su se orgoniti od prošlog giftanja, već 'udomačili' i da lagano kreiraju neka svoja polja. Pa pozdrav prijatelji. Ovaj put Duilovo je dobro načičkano TB-ovima, nisam ih štedio.

Sljedeća postaja je bila sama plaža Žnjan te tzv 'kaskade' gdje još postoji križ od posjeta pape, a i gdje naša Seve navodno ima stan. U blizini je i trafo stanica. Sve giftano!

Nadalje, plan mi je bio svaki rt plaže giftati, ali nevjerovatno koliko se već penzionera i onih koji su ostali budni od sinoć naslikalo, tako da nisam uspio sve što sam namjeravao, ali sam zato dobre stare tamarise podario s orgonitnim karamelnim teglama. Karamelni orgoniti su po meni posebni i stoga posebna mjesta zaslužuju posebne orgonite. Pobacao sam TB-ove svugdje po plaži, sva sreća da ima dosta divljih žbunjeva, vegetacije i stabala, koji su pravi prijatelji svakom gifteru. Na kraju sam uočio i par starijih sungejzera.

Inače dok sam ja sve ovo radio, razni helikopteri i kanaderi su išli put Žrnovnice gasiti požar. Vrlo su zanimljive slike izlazećeg sunca obavijenog dimom. Kao da se samo sunce razjarilo.

Sve u svemu, žnjanska plaža i okolica su  giftani s oko 30-40 TB-ova  s čime napokon mogu staviti točku na operaciju giftanja Žnjana.

Što drugo kazati za kraj nego da volim 'miris' orgonita u rano jutro!

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1