Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 45 - 12.08.2012 - Giftanje: bolnica Križine i Duilovo

Dobri ljudi su mi dali kvarca i metala, stoga sam to odmah potopio u nove orgonite i još pod impresijom jučerašnjega giftanja, odlučno sam krenuo u novi nalet giftanja Žnjana. Glavni cilj mi je bio hotel Zagreb (Duilovo) i njegovi odašiljači što sam ih jučer uočio, ali opet sam malo 'podbacio'. Naime na mom putu do Duilova, prolazio sam kraj bivše vojne bolnice Križine i uočio kako na njenom krovu fino poziraju 3 mobitelska grozda odašiljača, a kako sam 'lak na okidaču' većinu TB-ova sam posijao u krugu i oko bolnice, stoga mi je za samu primarnu metu (Duilovo) ostalo samo par komada TB-ova.

Čini mi se da su svi mobitelski odašiljači strateški povezani i postavljeni tako da u vidnom polju skoro bilo koje točke u gradu se može vidjeti bar jedan odašiljač. Opravdanje je mikrovalna tehnologija koja nema veliki domet, ali ja se pitam jeli baš to jedini razlog...

Ovi odašiljaći na Križinama (peta slika: oči u oči s tornjevima smrti na bolnici) su u 'pupčanoj' vezi s dva 'grozda' odašiljača: jedan na hotelu Radisson (udaljeni svega 100m), a drugi se nalazi na zgradi u Ruđera Boškovića (iznad Robota i blizu tamošnje škole). Pošto sam hotel Radisson dobro zapečatio, logično mi je bilo i ovu nakupinu odašiljača neutralizirati, a da ne kažem da i bez odašiljača sama bolnica zaslužuje debelo giftanje, s obzirom na količinu jada i nevolje i negativne energije koja se koncentrira tamo.

Kako se lako zanesem kad imam punu kesu TB-ova, dok sam došao do Duilova, ostalo mi je svega par komada, ali dobro, zadovoljan sam jer sam giftao bolnicu Križine i njen širi krug s najmanje desetak TB-ova, što je za početak sasvim dovoljno.

Ispred samog hotela Zagreb na Duilovu je prekrasan mali parkić s zanimljivim svjetiljkama koji je bogom dan za jedno fino giftanje. Kako sam ostao kratak s TB-ovima, odlučio sam se još jednom vratiti. Sjećam se kao dijete da sam ovdje dolazio igrati mini golf s roditeljima, hmm, tko bi rekao da će ovo giftanje probuditi stara sjećanja ili možda zaboravljenu ljubav prema ovom mom starom šporkom gradu.

Kako sam bio u 'rushu' da što prije idem giftati skroz sam zaboravio običaj da grupno slikam TB-ove prije 'deploya', stoga slike kese s TB-ovima (četvrta) i ovih par zadnjih slika ipak pokazuju sve TB-ove koji su se rodili tijekom dana.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1