Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 38 - 29.07.2012 - Privjesci

mt_ignore

Dobih nove količine epoksidne smole, stoga odlučih malo izvaditi i moje kalupiće za privjeske i mobitelske uloške i evo novih srdaca, dupinčića, malih mobitelskih uložaka.

Prva slika pokazuju mali orgonit u akciji na filteru vode. Nije baš optimalno postavljen jer bi bilo bolje da je negdje ispod pošto orgon voli putovati prema gore, ali dobro je. Inače kolege orgonitaši su već dizajnirali orgonske čepove kroz koju se voda spiralno okreće te orgonizira okolnim orgonitom. U nekoj daljnoj ili bližoj budućnosti mislim čak i sam konstruirati filter i energizator vode, stvar je vrlo jednostavna: aktivni ugljen te eventualno dodatni pijesak za 'čestično' čišćenje vode, zatim vrćenje vode kroz spiralu po principima Viktora Schaubergera čime se voda energizira i vrača bar djelomićno u svoju prirodnu energetsku formu, te na kraju orgoniziranje čime se dodatno energetski čisti.

Druga slika pokazuje otprilike najbolji namotaj Mobiusa koji se može postići s bakrenom lak žicom i koji je nekako najbliži kutu od 45 (kut između dvije isprepletene žice)

 

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1