Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 37 - 28.07.2012 - Kraljica

mt_ignore

Moj drugi Broadcaster (BC) je napravljen po modelu koji je opisan u postu Gordaana i 'Milanova nula' i u biti predstavlja veliki PowerWand uređaj s ogromnom kristalnom jezgrom, velikom Mobius zavojnicom i sve okruženo s oko 5-6 litara orgonitne smjese. Pošto se PowerWand (PW) obično nosi s sobom i predstavlja nešto mobilno što troši malu struju, ovo ipak ima karakteristike Broadcastera: težak je i stacionaran i troši više struje za uzbudu, stoga je logično da ovakve uređaje nazivamo PW-BC hibridima.

Ovaj PW-BC sam krstio imenom Kraljica jer em izgleda kraljevski, em je išao kao poklon mojoj Kraljici.

Postupak izrade je išao ovako:

Kristalna jezgra: prvo sam na drveni štap zalijepio ogromnu kristalnu špicu te jednu manju ispod nje jer sam htio da visina cijelog uređaja bude malo veća nego sama velika kristalna špica koju sam imao. To sam sve stavio u staklenu vazu, zalio smolom, te dodao još kristala, kvarca i bioniziranog pijeska. Nažalost nestalo mi je kristala i kvarca, tako da je skoro pola visine samo smola.

Mobius: je dužine oko 15-20m, ovaj put precizno namotan na kut od 45 od bakrene lak žice. Ovu žicu je vrlo naporno zavidavati, stoga sam je morao učvršćivati izolir trakom i skoro izgubio cijelo jutro na namotavanje oko kristalne jezgre.

Baza: samo zalivanje baze je išlo glatko, unutra sam umiješao raznoraznog metala, pa čak i čeličnu vunu i čavle, a na vrhu sam više rad estetike napravio vijenac od ametista oko kristalne jezgre.

Zapper: zahvaljujući poticaju ostalih kolega orgonitaša počeo sam izrađivati vlastite zappere, prvo za zapiranje, ali i za pokretanje orgonitnih uređaja. Za Kraljicu sam izradio poseban zapper na 15Hz s 555 timerom koji spojen preko FET-a i otpora od 68Ohm pušta oko 200-300mA struje u obliku pravokutnog signala kroz Mobiusovu zavojincu. Ovo je puno jače nego što bilo koji običan zapper može davati, a jača struja daje dovoljno 'goriva' za BC-PW da se aktivira i emitira jako polje pozitivne orgonske energije. U kasnijim člancima ću opisati ovaj mali zapper koji je u biti radiantni zaper jer ovako velika struja kroz zavojnicu izaziva male, ali jasno uočljive naponske skokove (spike) koji dodatno privlače orgon.

 

Danas Kraljica radi 24/7, iznad sebe stvara vrtloge, razbija chemtrailove i priziva Sylphove da očiste nebo. Moj poklon o Kraljico moja, tvoj vjerni sluga.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1