Day 36 - 14.07.2012 - Arya na 'Milanovoj nuli' i gromobranu

mt_ignore

Nakon otkrića snage Mobius zavojnice i pogona na nulu i uzemljenje iz standardne 220V utičnice (opisano u postu Gordaana i 'Milanova nula'), bilo je logično da svoju Aryu (jedini moj Broadcaster teške kategorije) unaprijedim i ojačam, stoga to i učinih. Jadna Arya se u proteklih desetak mjeseci žestoko odupirala i borila s jedno 5-6 grozdova mobitelskih odašiljača na udaljenosti od 50 pa do par stotina metara. Naime, u takvom okruženju (under siege) živim.

Prvo što sam morao napraviti je dovesti uzemljenje i nulu do svog balkona. Nulu sam lako sproveo od najbliže utičnice iz stana, ali uzemljenje naime nemam u utičnici jer je uzemljenje u utičnici spojeno na nulu, stoga sam primjenio totalno ludo rješenje, a to je da kao uzemljenje koristim gromobran koji je itekako dobro uzemljen. Naime, moj balkon je bliže krovu nego zemlji, stoga mi manje žice treba za takav poduhvat. Svjestan sam da uvođenje gromobrana u igru nije baš pametno, naročito kad budu oluje, zato sam kao neku mjeru zaštite stavio limitator od 6A na žici koja ide k gromobranu, ali do vraga, sam život u gradu između 6 mobitelskih odašiljača na 100m udaljenosti je po meni jači mazohističko-samoubilački čin, tako da ovo ne predstavlja ništa.

S druge strane, kad sam se već uhvatio priče o mobitelima, gromobrani na krovovima zgrada, koji su u biti uzemljeni, predstavljaju nevjerovatnu dobru mrežu antena koja može bar dio elektromagnetnog zračenja neutralizirati i odvesti u zemlju. Na ovaj način sam napravio sustav pogona orgonita s dvije ogromne antene (sustav gromobrana na krovu moje kuće i nula iz gradske el. mreže) koje non stop privlače i apsorbiraju negativne vibracije i s time 'hrane' orgonit,odnosno Aryu koja to sve veselo pretvara u pozitivnu energiju.

Arya je prije ove modifikacije radila na 432Hz i bila je potopljena u morskoj vodi što je po napucima starijih orgonitaša povećavalo snagu uređaja. Modifikacija Arye: bazu Arye sam podebljao s orgonitnom smjesom. Dobra stvar je to što znam da Arya po vertikalnoj osi ima kristalne špice, stoga je kristalna jezgre u skladu s smjernicama o jakim PW-BC uređajima. Bazu Arye sam namotao s dvije Mobiusove zavojnice, sve skupa oko 40-50m, te sve to spojio u seriju s običnom zavojnicom koja je otprije postoji. Zatim sam sve to potopio u veću orgonitnu smjesu i dobio uređaj teži od 10kg, skoro jednako težak kao i baza mog chembustera.

Do dana današnjeg Arya radi punom snagom. Na zračnoj liniji ima oko 6 mobitelskih grozdova, plus jedan veliki na sjeveru. Svaki pokušaj stvaranja kemijske zavjese je do sada uspješno razbijen. Broj ptica, vrabaca, grlica, kosova, lastavica, šišmiša je povečan. Zamijećen je nevjerovatan cvat obližnjih agava, što je dosta rijedak i veličanstven događaj. Nažalost dok ovo pišem u Dalmaciji vlada nevjerovatna suša što je umjetno izazvana jačim uređajima mračnih snaga. Ovo mogu biti radarski HAARP sustavi smješteni na Kozjaku ili čak satelitska mreža. Uglavnom, 'oni' (mračne okupacijske snage Zemlje) imaju tehnologiju s kojom bez problema mogu manipulirati klimatskim prilikama. Osim ovakvih jakih aktivnih orgonitnih uređaja, za uspješno razbijanje mračnog vela koji se nadvija nad našim glavama (suša, rak koji se širi kao epidemija) potrebno je uporno i često giftati sve sumnjive lokacije u gradu i okolici.

Stoga, bračo i sestre, zasučite rukave, svaki mali orgonit koji napravite, može donijeti prevagu. Ne morate biti ultra gifteri, samo orgonizirajte sebe i svoj životni okoliš, to je već puno.

Rekoh svoje!

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1