Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 33 - 12.04.2012 - Brončano zvjezdano nebo

mt_ignore

Statistika: dosta je brojki, dosta je igara u rukavicama, idemo žestoko na guštere, nema više zamaranja glupostima, brojkicama, pickanjima, lickanjima, let's play some hard ball's.

 


 

Druga proljetna serija orgonita. Mesing i giza mobitelski ulošci s ultra finom piljevinom na prvim slikama. Zatim moja zlatna ruka uhvačena u kadru spravljanja orgonita. Stari orgoniti nakon kiše pobijele ko blesavi. Čudno je kako poliesterska smola tako reagira na vlagu.

Crna ptica kos na vrhu zgrade mi je došla zapjevati dok sam radio orgonite. Nisam ni sanjao da kos može opaliti ovako lipe batude, kapa dole, moj mali crni nebeski čuvaru. Gotovi orgoniti u kantama, malo sam ih isprao u kišnici, a i u kantama djeluju ozbiljno jebačko-gifterski. Iskreno rečeno i stvarno sam ih na kraju sve podijelio, što bacio u prirodu, što dao raznoraznim ljudima.

Ostale slike su slike serije na suncu, tu imamo HHG-ova i TB-ova, bronca je bila glavna metalna crta vodilja, a ono crno je uglavnom giza. Svidja mi se crna podloga s brončanim nijansama, podsjeća me na zvjezdano nebo, stoga i nazvah ovu seriju orgonita:  Brončano Zvjezdano Nebo!

Zadnje slike su propupale žute ruže koje imaju nevjerovatan miris i moj kasno nikli bob.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1