Day 15 - 01.10.2011 - Teška artiljerija - Arya

mt_ignore

Statistika:

 1. Šečerni (70): 16 HHG, 6 large TB, 16 medium TB, 29 mini TB, 2 BC, 1 podložak
 2. Poliesterski (4): 2 HHG, 1 TB, 1 BC
 3. Epoksidni (24): 18 botuna, 6 medaljona
 4. Total (98): 18 HHG, 52 TB, 3 BC, 1 podložak, 18 botuna, 6 medaljona
 5. Gifted (27): 18 mini TB, 9 TB

 


 

Broadcaster (BC) je ime za svaki orgonit oko kojega je namotana žica kroz koju prolazi struja. Elektromagnetsko polje struje, pojačava djelovanje orgonita odnosno konverziju negativne energije DOR u pozitivnu energiju POR. Što je veća masa orgonita, efekt je veći. Ako je orgonit zajedno s žicom uronjen u slanu vodu efekt je veći. Što ima više namotaja žice i EM polje je jače te je i jačina emitiranog POR-a jača (radijus djelovanja). Obično se broadcasteri izrađuju u obliku valjka.

Broadcasteri mogu biti i manji po dimenzijama, ali obično se prave u većim gabaritima i služe kao jeftinija varijanta i zamjena za puno skuplji cloudbuster orgonitni top koji zahtijeva skup i relativno kompliciran sustav bakrenih cijevi. Važna napomena za BC-ove je da se prave od uglavnom sitne metalne špene (prah) i da spadaju u XHD ili ultra high density orgonite, jer je sitni metalni prah potreban radi jače i bolje konverzije DOR-a. Neki istiću da je bolje da metalni prah bude feromagnetičan radi jačeg induktiviteta zavojnice. Najbolji efekt se postiže ako se pušta pravokutni istosmjerni signal s zappera, ali ljudi su koristili i izmjeničnu struju te običnu istosmjernu.

Za uspješan rad ovih uređaja koji imaju malo veći kapacitet prerade DOR u POR bitno je giftanje obližnjih izvora negativne energije odnosno polaganje TB-ova oko svih mobitelskih odašiljača u što širem radijusu. Neki tvrde i da odašiljač na par desetaka kilometara može 'zagušiti' rad ovakvih orgonita. Upravo radi ogromne snage i ogromnog privlačenja negativne energije ove uređaje se nikako ne smije držati u kući već na otvorenom, na terasi, ali najbolje uzemljene na zemlji u vrtlu ili slično.

 

Pod opsadom:

Pošto sam na oko 100 metara udaljenosti od ukupno 3 jaka mobitelska tornja, mogu reći da sam u biti u fokusu (triangulacija) najjačeg zračenja DOR-a ovih triju sustava. Stoga mi je bilo logično da napravim bar nešto kao mini zaštitu sebe i svojih stanara. Odlučio sam da napravim BC od mesinga u kalupu staklene vaze od nekih 26cm visine i 7cm promjera. Koristio sam uglavnom sitni mesing za metalni prah. Za kristale sam stavio komadiće gorskog, hematita i ametista, a po vertikalnoj osi BC-a sam postavio ukupno tri jednostruke špice gorskog kristala (jedan prirodni vrh). Dvije manje i jedna mrcina koja malo viri van orgonita. Sve sam zamotao s lakiranom bakrenom žicom od 0.8mm promjera i dobio ukupno 1.2mH induktiviteta što je respektabilno.

 

Izrada je išla u nekoliko faza:

 1. Lijevanje staklene vaze sam obavio u 3 puta. Nisam smio naliti sve odjednom jer bi se vaza strašno zagrijala i mogla bi pući. Ovo sam sve uspio u jedno jutro. Međutim, sutradan orgonit nisam uspio izvaditi iz vaze. Bio sam nestrpljiv pa sam polupao vazu iako se orgonit već fino klimao i bio spreman za izlazak. Šteta vaze. Prve slike pokazuju moj 'laboratorij' ispod suncobrana.
 2. Nakon lijevanja vaze salio sam tzv. bazu u plastičnoj kanti promjera oko 18cm. Jednostavno sam stavio već saliveni dio iz vaze u kantu i zalio nekih 5-10 cm visine. U dno baze sam stavio i SBB zavojnicu s smjerom djelovanja put gore, komadiće gorskog kristala, te četiri velika grumena gorskog kristala. A za metal sam uglavnom koristio čavle i čeličnu vunu uz dodatak malo bioniziranog pijeska. Naime ova baza nije direktno u EM polju zavojnice i više služi za 'potporu' glavnoj orgonitnoj osi BC-a. Sveukupna masa ovog BC-a je izašla oko nekih 5Kg što je respektabilno i možda je ekvivalentno nekih 15 HHG-ova, ali s obzirom da radi uzbuđen i EM poljem, snaga je sigiurno veća.
 3. Treći korak se sastojao u namatanju bakrene žice oko BC-a. Ovo je išlo dosta fino, jer sam žicu imao na valjku te sam samo okretao BC i fino namotavao žicu, te je povremeno učvrščivao s silikonskom pištoljem (vruči silikon).
 4. Četvrti korak je bilo spajanje na zapper i testiranje impulsa ovog čuda. Na slici se može vidjeti kako sam osciloskopom mjerio tzv. radiantni impuls ili impuls koji se danas često pogrešno naziva Back Electromotive Force (BEMF), a koji nastaje kad se struja naglo prekine kroz zavojnicu (pravokutni signal). U ovom slučaju zavojnica se 'trudi' da održi magnetsko polje konstatnim te to nadoknađuje visokim kratkim naponskim pulsem koji obično razara sve komponente, a koji u biti predstavlja radiantnu energiju koju je zavojnica 'skupila' iz vakuma. Ovaj impuls je obično visoki 'trokut', ali nekim čudom kad se BC potopi u slanu vodu (morska voda u mom slučaju), ja dobijem dva kraka,odnosno dva vrha ovog impulsa. Napomena: nisam koristio običan zapper, jer isti ovo ne može napraviti zbog zaštite od kratkog spoja i ne postojanja jačeg tranzistora koji bi izdržao ovu struju. Koristim FET IRF740 koji može progutati i do 30-ak ampera struje u peaku i izdržati i do 400V, a zavojnica je spojena direktno bez ikakve zaštite, stoga ovaj impuls nesmetano ide preko FET-a.
  Inače sklop radi sada na oko 528Hz i baca impulse oko 200V. Međutim ponukan nekim novim saznanjima, mislim da ću spustiti frekvenciju na 432Hz (vidi: http://www.omega432.com/music.html)
 5. Peti korak je puštanje u pogon. Naime, sve sam spojio na akumulator, a akumulator zavio u plastičnu foliju i digao na drvene palete. I danas nakon skoro dva mjeseca sustav radi besprijekorno 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, bez obzira na kišu, vjetar i sunce i opire se negativnoj vibraciji emitiranoj s obližnjih mobitelskih tornjeva. Akumulator moram puniti svake 2-3 sedmice. Bitno je uočiti da ovakva sprava može na sebe 'navući' dosta negativne energije iz okoline, a može djelovati i do par kilometara i više u radijusu, stoga ga je potrebno držati van kuće i okružiti ga s TB-ovima, HHG-ovima te intezivno giftati okolinu kako bi se BC mogao razmahati u punoj snazi. U početku mu je jedan HHG pravio društvo koji je isto bio s Mobius coilom spojen na zapper 24/7, ali toga sam kasnije maknuo, te sam stavio malo više TB-ova oko BC-a.

 

Ah, da i najvažnije: svaki veći orgonit zaslužuje i svoje ime. Ovaj se zove: Arya

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1