This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sezona lova na chemtrailove je otvorena!

digital_example_chem_9b.jpg

U želji da vidim tko me to svaki jebeni dan zaprašuje i zuji iznad glave nabavio sam svoj prvi digitalni fotoaparat: Pentax K-x. Kao pravi geek, trebalo mi je skoro mjesec dana da se odlučim za baš ovaj model. Prvo sam razmatrao superzoom kompakte, ali ustanovio sam da su superzoom kompaktni digitalci najobičnija prijevara i mamac za naivne. Kad se već troši nek se troši do jaja, pa sam uz prijespomenutog digitalca, nabavio  i eBook reader jer mi je dojadilo čitati razne knjige u pdf formatu s kompjutora Odabrao sam Sony PRS 600 i moram reći da sam zadovoljan. Kinezi zasigurno zadovoljno trljaju ruke, s obzirom koliko sam novaca utukao u ove tričarije.

Uglavnom, da se vratim glavnoj temi: za one koji ne znaju ljudska rasa se lagano priprema za istrebljenje, a jedan od glavnih aspekata ove operacije je masovno zaprašivanje ljudi i ostalog bio života na Zemlji s bio-kemijskim agensima. Ova pojava se popularno zove ChemTrails, a naziv potječe od persistentog kemijskog traga koji iza sebe ostavljaju avioni i koji uopće nije normalan kondezacijski trag koji inače mlazni avioni ostavljaju za sobom. Operacije zaprašivanja traju od kada je avion izumljen, ali masovno i organizirano se provode od 1998.g pod pokroviteljstvom NATO saveza.

Bio-kemijski agensi koje NATO avioni ispuštaju imaju pregršt kemijskih elemenata (barija, aluminija, itd.), a sumnja se da sadrže i neke bio agense (parazite i gljivice), te medij u obliku paučine (polimera) kao nositelja za ovaj otrov.  Da li se slučajno netko sjeća kada su JNA avioni ispuštali nepoznatu paučinu nad Hrvatskom za vrijeme rata 1991.g.!? Ako se netko zapitao zašto pčele masovno nestaju i umiru, evo mu odgovora.

Hrvatska kao marionetska članica NATO-a je svakodnevno izložena bio-kemijskim napadima, ali večina građana toga nažalost nije ni svjesna, a samo je dovoljno da pogledaju u nebo i vide užas iznad glave. Zaprašivanje je tolikog inteziteta da su NATO avioni u stanju cijelo nebo pobijeliti s chemtrail oblacima. Broj preleta nad konkretnim područjem Splita je nevjerovatan: u roku od jednog sata u prosjeku ima 10-15 preleta, istih ili različitih aviona.

Nakon detaljnije analize, moram reći da su u upotrebi uglavnom avioni klase Boeing 737-700 C40B/C (dvomotorci) i klasa 747 (4 motora). Najvjerovatnije zaprašivanje iznad Splita obavljaju iz baza u Italiji. Avioni su obojani u raznim bojama, kadkad da što više sliče putničkim avionima, ali mislim da boje označavaju pripadnost timovima. Za sada sam uspio identificirati plavi, crveni i bijeli tim. Zaprašivanje obavljaju strogo planski i organzirano u svrhu stvaranja rešetkaste razdiobe agensa. Ovisno o vremenskim uvjetima, lete na različitim visinama, ali mislim da su puno niže nego putnički avioni.

Ovisno o vremenskim uvjetima, chemtrailovi se kadkad relativno brze rasprše, pa neiskusnog promatrača mogu navesti da se radi o običnom kondezacijskom tragu, ali to nije istina. Imao sam priliku slikati avion koji je išao bez ikakvog vidljivog traga, a onda je odjednom počeo puštati chemtrail relativno kratke perzistencije. Dapače u roku od 7 dana od možda stotinjak slika, uvjeren sam da nisam NITI jednom slikao putnički avion.

O temi chemtrailsa ću kasnije puno više napisati. Oni koji sigurno znaju da se nešto sumnjivo događa iznad naših glava su:

  • civilni kontrolori leta: iako NATO avioni imaju svoje koridore, mislim da je i svakom kontroloru jasno da se nešto sumnjivo događa s obzirom na intezitet zračnog prometa u ovim koridorima, a naročito kad na radarski zaslon vide tzv. U okret, kad se odjednom avion vraća u smjeru odakle je došao.
  • meteorolozi: intezitet zaprašivanja je toliki da se kadkad i na satelitskim meteo-snimkama vide chemtrail tragovi, a i čudne promjene vremena bez ikakvog meteorološkog uzroka (tlak) su valjda dovoljan znak za uzbunu (odjednom oblačan dan)

LJUDI, PROBUDITE SE! ZAPRAŠUJU VAS NERVNIM OTROVIMA KAO STOKU! PRVO SU PČELE NESTALE, A PITANJE JE KAD ĆEMO I SVI MI!

Za nevjernike, evo i par slika slikano 03.04.2010.g na osmatračnici br.1 u Splitu/Hrvatska (klikni za veću):

 

digital_example_chem_5.jpgdigital_example_chem_5a.jpgdigital_example_chem_5b.jpgdigital_example_chem_6.jpgdigital_example_chem_8.jpgdigital_example_chem_9.jpgdigital_example_chem_9a.jpg

 

Update 15.04.2010.g. napokon sam uspio složiti kompletan članak o ChemTrailovima. Nadalje, otkrio sam da u operaciji sudjeluju i AirBusevi osim Boeing-a što je i logično s obzirom da EU NATO članice koriste i AirBuseve za vojne svrhe.

 

Update 19.05.2010.g: Na osnovu snimaka neba iznad Splita od 27.03.2010.g. do 01.05.2010.g. mogu zaključiti:

  • U akciji zaprašivanja ne sudjeluju samo pojedine vrste aviona tipa BOEING (737,747) i AIRBUS (330, 340), već skoro sve vrste aviona (Douglasi, Yakovi, Cesnne, Bombardier, Iljušin, verzije Boeinga 777 i ostale verzije, te razne verzije AIRBUS-eva. Iako u principu aviona tipa BOEING  ima najviše.
  • U akciji zaprašivanja ne sudjeluju samo strogo predefinirani timovi NATO aviona, već u akciji zaprašivanja aktivno sudjeluju i CIVILNE avio kompanije. Kroz mjesec dana praćenja, identificirao sam sljedeće kompanije kako nemilosrdno praše po nebu: EGYPATAIR, ALITALIA, AEROFLOT, SWISSAIR, UZBEKISTAN AIRWAYS, ADRIA AIRWAYS, FLYEMIRATES, AIRBERLIN.

Pošto slike govore više od riječi, kao dokaz za svoje tvrdnje mogu jedino ponuditi slike prašinara u akciji.