This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zapper

mt_ignoreZapper je jednostavna naprava za odstranjivanje parazita u ljudskom tijelu s slabom strujom niskog napona i određenom frekvencijom (zapiranje). Teorija djelovanja zappera se zasniva na tome da svaku bolest izazivaju paraziti (virusi, bakterije, gljivice, crvi) koji su prisutni u svakom čovjeku i koji mogu samostalno pokrenuti ili sudjelovati kao jedan od okidača za razvijanje raznih bolesti. Eliminiranjem ovih parazita tijelu se omogućuje da ozdravi.

Zapper služi za eliminiranje parazita. Svaki parazit ima određenu frekvenciju na kojoj biva eliminiran, a kako zapper emitira signal koji ima široki frekvencijski spektar harmonika i jedna frekvencija je dovoljna za eliminaciju svih parazita.

Svi paraziti su pozitivno nabijeni, kao i svi slobodni radikali u tijelu, odnosno nezdravo tkivo. Zapper s malom električnom strujom opskrbljava tijelo s viškom elektrona, odnosno s negativnim ionima koji neutraliziraju pozitivno nabijene parazite i slobodne radikale pomažući tijelu da povrati prirodno stanje ravnoteže i zdravlja. Može se reći da zapper ima sličan efekt kao i uzemljivanje kada se tijelo opsrkbljuje s negativnim ionima.

Zapper osim direktne eliminacije parazita utječe i na vitalnost krvnih zrnaca čineći ih vitalnijima te samim time jača imunosni sustav odnosno pročišćava i energizira krv. Teorija kojom se objašnjava ovakav blagotvoran efekt zappera je pravokutni oblik signala koji uređaj generira, a koji po karakteristikama sliči tzv. “h” impulsu ljudskog živca i koji u biti privlači dodatnu životodajnu energiju iz okolnog prostora i vitalizira tijelo i krv čovjeka. Stoga se može reći da zapper ujedno osim antimikrobnog djelovanja ima i probiotičko djelovanje (podržava život i vitalnost).

Sadržaj teksta:

  1. Povijest zappera
  2. Osnovni pojmovi o zapperu
  3. Nabavka zappera
  4. Popis izvora informacija

 

Povijest zappera

Moderna povijest bioelektrične medicine, odnosno primjene elektriciteta u liječenju počinje s znanstvenikom Royal Raymond Rifeom koji je uz pomoć svog briljantnog optičkog mikroskopa jedini na svijetu tada (1933.g.) mogao uživo vidjeti ponašanje patogena kad su bili izloženi elektrictetu/zračenju određene frekvencije. Ustanovio je da svaki patogeni organizam ima svoju karakterističnu frekvenciju na kojoj se raspada (MOR-Mortal Oscillatory Rate) i da se djelovanjem tih frekvencija na ljudsko tijelo, ti patogeni organizmi mogu uništiti. On je koristio specijalno dizajnirane cijevi ispunjene mješavinom plina (ray tube) koje su emitirale RF zračenje određrenog spektra frekvencija za eliminaciju patogena. U svojim pokusima na pacijentima oboljelima od raka je imao značajne uspjehe. Nezavisno od Rife-a, George Lakhovski je izumio sličan uređaj koji je umjesto plinskih cijevi koristio specijalno dizajnirane zavojnice.

Rife je bio izložen progonu, njegov jedinstveni mikroskop je bio uništen, a on je ostao bez sredstava za daljnja istraživanja. Očigledno je smetao strukturama moći u obliku farmaceutskih kompanija koja su oformile, financirale i dan danas upravljaju smjerom razvoja tzv. moderne alopatske medicinske znanosti koja u biti samo služi kao trgovinski lanac za preprodaju opasnih kemikalija tih kompanija (više o ovome u članku Vitaminu B17). 1950.g. poslovni partneri Dr. Rife-a, John Crane i John Marsh su odlučili da umjesto nezgrapne i skupe cijevi za emitiranje RF valova koje je Dr. Rife koristio u svojem originalnom dizajnu, koriste obične metalne diskove s polugama koje pacijent može držati u rukama. Ova jednostavna zamjena je radila bolje nego što su očekivali, a ujedno je omogučila da svatko može napraviti svoj Rife uređaj s jednostavnom kombinacijom običnog frekvencijskog generatora i par metalnih palica. Ovaj uređaj je bio preteča današnjih zappera odnosno Rife uređaja koji se i dan danas koriste.

 

Na Rubu Znanost - Bioelektrična medicina

Na leđima Rifeovih uspjeha, u novijoj povijesti razni inovatori dizajniraju svoje zappere i uspješno ih promoviraju u liječenju ljudi. Najpoznatija je Hulda Clark koja je u svojim knjigama detaljno opisala kako se uspješno boriti protiv parazita, te kako održavati zdravlje. Skoro svi današnji moderni zapperi su temeljeni na njenom jednostavnom, jeftinom i efikasnom dizajnu zappera koja je ona nesebično ustupila svima. Istraživač Bob Clark isto tako dizajnira vrlo uspješan zapper koji koristi izmjeničan pravokutni signal. Don Croft spaja znanje o zapperima i svoja iskustva s orgonitima, te dizajnira orgonitni zapper koji osim elektronike za generiranje slabe struje određene frekvencije u sebi sadrži i orgonitni blok koji višestruko uvećava mogućnost iscjeljivanja. Više o orgonskom zapperu.

Zanimljiva je poveznica između polja istraživanja tzv. besplatne i čiste energije iz vakuma i medicinske primjene električne struje i elektriciteta. Postoje tvrdnje da je čak i sam Nikola Tesla prakticirao zapiranje s svojim malim električnim generatorima frekvencija, te da je stoga i poživio relativno dugo i imao ogromnu energiju i volju za svoj revolucionarni istraživački rad. Henry Moray  je također koristio cijevi ispunjene plinom izrađene na poseban način u svojim uređajima za proizvodnju proizvodnju električne energije iz vakuma. Kasnije je ustanovio da i njegove cijevi imaju blagotvorni utjecaj na ljudsko zdravlje.

 

Osnovni pojmovi o zapperu

Kvadratni ili pravokutni signal:
Signal koji zapper generira ima kvadratni ili pravokutni oblik. Može se reći da je pola vremena na nekoj naponskoj razini (npr. 12V), a pola vremena je na 0V. Učestalost ove promjene određuje frekvenciju signala. Zbog svoje prirode kvadratni signal kreira uvijek harmonike signala na višoj frekvenciji, tako da jedna frekvencija pokriva veliki frekvencijski spektar.

Vrijeme zapiranja:
Hulde Clark preporučuje da se zapiranje obavlja u tri koraka po 7 minuta s 20 minuta pauze između jer se raspadujući paraziti otpuštaju svoje viruse i bakterije pa je potrebna određena pauza. Međutim, iskustva korisnika zappera govore u prilog tome da se vrijeme zapiranja ne mora razdvajati u ova tri koraka, već da može biti proizvoljno dugo (bez prekida). Više o vremenu i načinu zapiranja.

Metode zapiranja:
Postoji više metoda zapiranja:

  • držanje metalnih palica u ruci s eventualnim dodatkom metalnih pločica za noge
  • zapiranje preko tzv. metalnih dugmadi prislonjenih na kožu (na poleđini zappera).
  • zapiranje s samoljepivim elektrodama koje se mogu pričvrstiti u blizini kritičnog mjesta na tijelu (ne preporuča se područje glave i vrata)

Spooky2 Rife uređaj podržava i ostale načine 'prijenosa' frekvencija do korisnika (plasma, cold laser, remote).

Više o metodama zapiranja

Izbor frekvencija:
Zbog prirode kvadratnog signala zapera koji ima izražene harmonike (pojavu signala i na višim frekvencija od nazivne) jedna frekvencija signala pokriva čitav spektar frekvencija, ali s manjom snagom. Stoga je danas većina zappera opremljena samo s jednom frekvencijom koja je dovoljnda da djeluje na skoro sve parazite. Više o izboru frekvencija.

Anti parazitni program:
Zapper efikasno uništava parazite, ali teško dopire do dobro skrivenih jajašaca ili ličinki parazita u tijelu koje paraziti svugdje ostavljaju. Za efikasno eliminiranje jajašaca parazita odnosno svih ostataka nepoželjnih parazita iz tijela najbolje je koristiti biljne preparate, odnosno po receptu Hulde Clark, raditi cijeli anti parazitni program. Više o anti parazitnom programu.

Zapper vs Morgellons & Chemtrails:
Morgellons su posebni 'paraziti' koji su posljedica Chemtrail operacija. Mogu biti odgovorni za niz kroničnih zdravstvenih problema. Morgellons su zbog svoje prirode (umjetni mali nano-roboti) osjetljivi na magnetska i električna polja, stoga zapper uništava i remeti njihovu mrežu koju stvaraju u organizmu uvodeći u njihovo okruženje slabu struju, odnosno elektromagnetsko polje na koje nisu navikli. Moj zapper uZapper A63 ima poseban Chemtrail Detox mod koji je dizajniran za ublažavanje negativnih efekata Chemtrail operacija i Morgellonsa. Spooky2 Rife uređaj također ima posebni Morgellons protokol.

Samogradnja vlastitog zappera:
Hulda Clark je u svojoj knjizii The Cure For All Diseases dala detaljni opis i shemu kako napraviti zapper. Sljedeći plemenitu intenciju Hulde Clark koja je nesebično dijelila svoja saznanja i ja sam opisao kako sam dizajnirao i sastavio svoje zappere. Evo uputa kako izraditi svoj zapper.

Pokretanje orgonita ili uzbuda zavojnice orgonita s zapperom:
Zapper osim za zapiranje služi i za pokretanje orgonita odnosno uzbudu zavojnice orgonita čime se povećava efikasnost orgonita u pretvorbi negativne energije (DOR) u pozitivnu (POR). Više o pokretanju orgonita s zapperom.

 

Nabavka zappera

mt_ignore Razvijam i izrađujem svoje zappere od 2012.g. te ih konstantno usavršavam i unaprijeđujem. Više o svim mojim zaperima. Slobodno mi se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ako želite da vam kreiram zapper te za sve upite u vezi zappera.

Spooky2 je po meni trenutno najbolji projekt Rife uređaja, odnosno moćnog zappera skupine entuzijasta koji su razvili sistem koji ima odlične mogućnosti i koji je cijenom vrlo pristupačan.

Terminator zapper je orgonski zapper izrađen po originalnom dizajnu samih 'roditelja' današnjeg orgonitnog pokreta, Dona & Carol Croft.

OrgoniseAfrica isto nudi izbor kvalitetnih orgonskih zappera. Izrađeni su od strane George Ritschla, strastvenog orgonitaša i aktiviste iz JužnoAfričke Republike.

 

Popis izvora informacija

Tags: orgoniti, zapper, paraziti, Hulda, Croft, Rife, Morgellons

Print