Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Day 34 - 08.06.2012 - GORDAANA i 'Milanova nula'

mt_ignore

Jedan vrijedan član alternativa foruma pod imenom Milan je dobio inspiraciju da Mobius zavojnicu orgonita spoji na nulu i uzemljenje u standardnu strujnu utičnicu od 220V. Kao i svaki novi inovator, bio je izložen podsmijehu, kritikama, a kasnije i verbalnim napadima, pa i jednoj vrsti psihološkog terora što očigledno dokazuje da je bio na pravom tragu. Vrlo je interesanto da otkad smo krenuli (ja, on i ostali aktivni članovi foruma) u istraživanje ovakve vrste uređaja i ovakvog pogona, da je na forum 'sletjela' grupa provokatora koji su tvrdili da se bave orgonitima, a samo su širili negativnu energiju svakim svojim napisanim slovom i mislim da su nas dosta usporili. Dok ovo pišem, nema ih više, a novi, extra-jaki orgonitni uređaji niču kao gljive poslije kiše, stoga ću samo kazati: jašemo i dalje!

Da pojasnim osnove, da bar netko osim mene i nekolicine razumije o čemu pričam: orgonitne uređaje dijelimo na pasivne i aktivne, aktivni (Broadcaster i Power Wand) su oni koji u sebi ili oko sebe imaju neku zavojnicu (obična ili Mobiusova zavojnica) kroz koju se pušta struja ili neki signal: izmjenična struja kroz obični 220V produžni kabel, signal iz zappera ili čak čista istosmjerna struja (punjač akumulatora). Ideja da ovo polje aktivira orgonit DOR-om i tako povečava snagu uređaja odnosno snagu emitirane pozitivne energije.

 

Digresija na bosanske piramide:

Samir Osmanagić, poznati istraživač bosanskih piramida iznosi tvrdnju da su ogromni megaliti namjerno stavljeni iznad snažnih tokova podzemnih voda kako bi se aktivirali energijom koju emitira podzemna voda i kako bi istu pojačali. Raznim znanstvenim eksperimentima su utvrdili da je sam megalit umjetno sastavljen od dva dijela: donji dio i poklopac, da je vezivna smjesa kalcij karbonat, a unutra se nalazi veliki ovalni predmet (kristal?) koji amplificira energiju koja se manifestira kao ultrazvuk od oko 31Khz i kao polje vrlo velike koncentracije negativnih iona koji su blagotvorni za ljudsko zdravlje i svekoliki život. Ovo je izneseno u emisiji Na rubu znanosti - Konferencija o bosanskim piramidama. Inače već odavno se Artur Clark proslavio otkrićem velikih megalita u obliku kugli, a činjenica je da su ove kamene kugle nađene svugdje po svijetu kao i same piramide, a sve su napravljene ljudskom rukom.

Moje skromno mišljenje da su ovi megaliti ogromni orgonski uređaji, a činjenica da su unutar piramida postavljeni točno iznad vodenih podzemnih tokova, dokazuje da su i naši preci znali kako napraviti aktivan orgonit, odnosno kako inače negativnu energiju podzemnih tokova transmutirati u životodajnu energiju.


No da se vratimo nazad na temu, da rezimiramo: aktivni uređaji su enormno jaki uređaji, odnosno imaju povećani output pozitivne orgonske energije (POR), a sama snaga uređaja je ovisila o samoj veličini uređaja, o snazi pobudne struje (jača struja, jače polje) i o samoj veličini zavojnice (veći broj namotaja, veće polje). Milan je međutim, daošao na ideju da spoji zavojnicu u obliku Mobiusa omotanu oko orgonitne baze na nulu i uzemljenje iz standardne 220V utičnice. Potencijal između ove dvije točke je vrlo mali i obično varira oko svega 0.3V (AC - izmjenične struje), stoga je bilo logično pomisliti da ovakav spoj neće imati nikakvog efekta, ali pokazalo se obrnuto: uređaj je davao oko 1000 puta jači output POR-a nego da je spojen 15Hz zapper.

Najbolja teorija do koje smo došli je da nula u biti predstavlja dugu žicu ili antenu koja kroz područje gradske strujne mreže kupi sve vibracije i dovlači ih na orgonit, koji to rado prihvaća, čisti koliko može tu negativnu energiju, te zatim to sve šalje u zemlju. Inače i Reich je s svojim orginalnim orgonskim topom, 'čistio' negativnu energiju na način da je uzemljivao u veliku vodenu površinu. Ovdje to radi Mobius zavojnica zajedno s orgonitom. Neki ovo ne prihvaćaju i smatraju da na strujnoj nuli ima previše vibratornog smeća i da to ne bi trebalo puštati na orgonit, već samo harmonične frekvencije, ali s obzirom da smo zabilježili ogroman utjecaj na atmosferu (besprijekorno čišćenje chemtrailova i stabilizranje vremena u širem području) mislim da ovo ne igra ulogu.

Upozorenje: nemojte spajati orgonit na nulu i uzemljenje iz 220V utičnice ako nemate iskustva s električnom strujom! Inače kod večine stambenih objekata radi uštede žice, uzemljenje uopće ne postoji, već je spojeno na nulu (nulovano), stoga ne postoji način spajanja na uzemljenje osim direktno u zemlju, kao što sam i ja morao (vidi dolje)

Istražujuči dalje fenomen nule i uzemljenja kao pogonskog 'goriva' za orgonite, Mobius zavojnice i orgonita, vrijedni članovi foruma, oboružani inspiracijom, voljom, entuzijazmom i viskom su došli do sljedećeg zaključaka:

najjači aktivni orgonitni se može dobiti ako se tzv. Power Wand uređaj uveća do što veće dimenzije, s što većom kristalnom jezgrom, velikim orgonitnim 'plaštom' i s što većom i bolje namotanom Mobiusovom zavojnicom ili detaljno:

  1. Kristalna jezgra mora imati nesmetani prolaz od dna uređaja do vrha po centralnoj vertikalnoj osi. Može biti ogromna prirodna špica (jednostruko terminirana) ili čak može biti umjetno napravljena kristalna jezgra koja se dobije na način da se u kalup dodaju lomljeni kristali i da se kao vezivo koristi poliesterska smola. Ja sam kasnije pravio kristalne jezgre od kristalnih špica koje sam posložio po vertikalnoj osi i sve to potopio u smolu zajedno s lomljenim malim kristalima, kvarcom i bio-pijeskom.
  2. Mobiusova zavojnica mora imati namotaje što bliže kutu od 45 stupnjeva (kad se dvije žice isprepliću). Ovo vrlo bitno utječe na snagu polja koje orgonit emitira. Naime Mobiusova zavojnica skoro pa potpuno guši obično elektromagnetsko polje, a kreira tzv. skalarno polje, a ovo je moguće samo ako su namotaji što bliže kutu od 45. Ova Mobiusova zavojnica se namata oko kristalne jezgre, a zatim se sve postavlja u vertikalnu os orgonitne smjese i tako se dobiva uređaj koji se u biti može nazvati PW-BC uređaj jer je u biti hibrid PowerWanda i BroadCastera. Inače što više namotaja, to bolje.
  3. Pogon nije bitan: i običan zapper od 15Hz s ovom gore kombinacijom daje nevjerovatne rezultate. Stoga se može zaključiti da samo spajanje na nulu i uzemljenja i nije toliko nužno, niti bitno, iako je priča počela od toga, ali ovaj načina ipak ima prednost jer ne treba zaseban izvor napajanja niti neki uređaj (zapper), a ujedno 'čisti' šire gradsko područje koristeći samu električnu mrežu što je fenomenalno. Zašto je ovo fenomenalno: jer ovdje koristimo oružje 'naših vladara' protiv njih samih, jer sami sustav proizvodnje i distribucije električne energije je napravljen da uvelike šteti okolišu i svim živim oblicima (rak je uobičajena pojava ispod dalekovoda, kraj trafostanica, a i same el. instalacije po kući nisu bezazlene). Stoga ovo smatram jedan mali slatki 'kick back'.

U sljedećim postovima ću postati kako sam napravio ukupno tri ovakva gore opisana uređaja (do trenutka kad ovo pišem), tako da o detaljima, kasnije.

 

Da se vratimo na samu temu ovog posta, a to je modifikacija mog chembustera ponosna naziva Gordaana. Znači Gordaana je dosada radila s zaperom na 15Hz i malim Mobiusom omotanim oko velike kristalne špice koja je zalivena pri vrhu samog uređaja. Sve je bilo spojeno na akumulator i radilo je 24/7. Ideja je bila da oko same baze chembustera navidam što više Mobiusa, da ga spojim u seriju s već postojećim Mobiusom koji je namotan oko kristala u uređaju i da sve to spojim na nulu iz 220V utičnice i preko metalne šipke direktno u zemlju. Zvučalo je dovoljno ludo, pa sam stoga to odmah krenuo napraviti i spojiti, razvio sam svoju bakrenu lak-žicu iz ratne rezerve preko cijelog vrta i dobio nekih 15-20m Mobiusa. Nažalost, sad kad gledam, nisam zadovoljan jer je kut daleko od idealnih 45, ali svejedno uređaj je dobio točno 1000 puta na snazi, stoga ga do daljnjega neću dirati, neka fino ostane kako je.

Hehe, i najvažnije na kraju: crvene i žute ruže su pozorno promatrale što to do vraga radim i strpljivo su čekale da stanem, odmorim i da ih pomirišem, e pa jesam.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1