This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Day 24 - 21.11.2011 - Medaljoni i šečeraši

mt_ignore

Statistika:

  1. Šečerni (152): 16 HHG, 13 large TB, 19 medium TB, 101 mini TB, 2 BC, 1 podložak
  2. Poliesterski (125): 6 HHG, 96 TB, 22 mini TB, 1 BC
  3. Epoksidni (96): 13 medaljona, 38 privjesaka, 45 botuna
  4. Total (373): 22 HHG, 251 TB, 3 BC, 1 podložak, 13 medaljona, 45 botuna, 38 privjesaka
  5. Gifted (142): 96 mini TB, 46 TB

 


 

Dobio sam na poklon preko 10 kila metalnog otpada. Tu je aluminij, čelik, bronca, mesing, giza. Izgleda super fino. Ovo sam dobio jer radim na chembuster (CB) topu, ali nisam mogao odoliti, pa sam metal počeo trošiti i prije na ostale orgonite.

Napomena: metal dobiven od tokara je obično nauljen i nečist. Smola može nepredvidivo reagirati s ostacima ulja na metalu, katkad se ne može ni polimerizirati. Stoga se ovakav metal mora očistiti. Neki ga peru deterđentom i ostave ga sušiti (to sam i ja učinio). Međutim, kako ne želim baš zagađivati okoliš više nego što trebam, kasnije sam saznao da je dovoljno metalne otpatke rastresti na novine i ostaviti na suncu da se ulje osuši i ispari, to bi kao trebalo biti dovoljno jer nije bitno da metal bude 100% čist, samo da nema puno ostataka ulja.

Uglavnom, napravio sam oko 34 mini šečerna TB-a i 4 malo veća TB-a, sve sam ih zalio epoksidom i prelio još silikonom, dok sam ove tegle s čepom samo zalijepio epoksidom. Ova serija šečeraša je specijalno namijenjena za giftanje zoološkog vrta na Marjanu o čemu ću kasnije pričati.

Napravio sam još i 6 epoksidnih medaljona. Poznajem dosta penzića koji se žale što na artitritis, što općenito na kostobolju, stoga sam im htio pomoći s orgonitima koji će imati jake iscjeliteljske kristale: sugilit i flourit. Na slikama su sugiliti mali i rozasti, a one mrcine su flouriti. Mislim da su mi ovo skoro najljepši medaljoni. Interesantno je kako imaju drukčiju energiju na jutarnjem suncu i kasnije na podnevnom...

Malo teorije o sugilitu i fluoritu:

Fluorit: Jak iscjeljujući kamen. Dovodi red u nered, povećava mentalne sposobnosti i koncentraciju. Fluorit potiče duhovnu i psihičku cijelovitost i razvoj, istinu, zaštitu i donosi mir. Pomaže u rješavanju psihičkih blokada, osnažuje svijest; odlično utječe na zdravlje kostiju i mišića. Dobar je za čišćenje aure i potiče zdravu ljubav prema sebi. Zeleni Fluorit pomaže prizemljiti višak energije i rasipanje na emocionalne traume. Štiti od štetnih elektromagnetskih zračenja (kompjuter, mobitel...). Koristan je za želudac, crijeva, protiv infekcija, za zube i kosti. Osnažuje i štiti srčanu čakru.

Sugilit: Sugilit još zovu i "kamen iscjelitelj" zbog njegove sjajne sposobnosti pojačavanja izlječenja. Povezan je s trećim okom i krunskom čakrom. Ublažava posljedice šoka i razočaranja. Jača duhovnost, psihičke sposobnosti i kanaliziranje. Pomaže usavršiti duhovnu ljubav i otvoriti srčanu čakru za bezuvjetnu ljubav i važan je kamen „ljubavi“. Pomaže nam očitovati naše prirodne talente i čuva nas od sirove stvarnosti. Smanjuje neslaganje, ljutnju, ljubomoru, predrasude i pruža osjećaj slobode. Izvrstan je za psihičku i duhovnu zaštitu. Koristi se protiv glavobolje i svih vrsta nelagode. Sugilit svijetle boje pročišćava krv i limfu. Ima blagotvorno djelovanje kod kancerogenih oboljenja. Ovaj kamen nalazi odgovore na sva velika životna pitanja, poput: „Tko sam?“, „Zašto sam ovdje?“, „Odakle dolazim?“, „Koja mi je svrha?“ Koristan je pratitelj u svim duhovnim potragama. Sugilit je prepun energije i nikada ga nije potrebno puniti, ali se mora prazniti jedanput mjesečno s komadićima hematita.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1