This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Day 7 - 13.08.2011 - Mini Pipe Car Broadcasteri

mt_ignore

Statistika:

  1. Šečerni (51): 2 HHG, 6 large TB, 15 medium TB, 26 mini TB, 2 BC
  2. Poliesterski (0):
  3. Epoksidni (0):
  4. Total (51): 2 HHG, 47 TB, 2 BC
  5. Gifted (27): 18 mini TB, 9 TB

 


 

Modernizacija laboratorija: osim čavli i čelične vune, napravio sam mali korak naprijed i dočepao se bakrenih i mesinganih šipki, te sam uz pomoć bušilice usitinio iste u piljevinu. Mukotrpan i zajeban posao, ali što ću kad me srce vuče..

Bakar se pokazao kao vrlo žilav materijal iako se čini kao vrlo mekan, pregrijava se kad se buši, nikako se ne da usitniti, istupio sam par svrdli dok nisam shvatio da sam se zafrkao, jer čak i s manje okretaja, bakar se nikako ne da lako usitniti. I dan danas nakon četiri mjeseca imam ovu bakrenu šipku i nikako da je 'oglođem' do kraja.

Mesing je dar s neba, istodobno je tvrd i lagano se buši, tako da s njim nisam imao problem, a i dan danas koristim mesing piljevinu za izradu medaljona, mobitelskih botuna ili kao ultra high density metalnu prašinu u orgonitima. Nadalje, sam bakar ima neka metafizička svojstva u smislu pojačavanje namjere ili slično, a mesing koji je u biti mješavina bakra i cinka ima energetski potpis koji najviše odgovara ljudima, a čak se preporučuje i nošenje narukvica od mesinga radi zaštite.

'Aktivni' i 'pasivni' orgoniti: pasivni su najčešči orgoniti koji se postavljaju svugdje po kući ili ih se u obliku TB-a gifta u okoliš, a zovu se pasivni jer nisu namijenjeni da koriste jake izvore elektromagnetske energije koja je snažni nosilac DOR-a, već sami moraju svojom strukturom 'prikupljati' DOR orgon iz okoliša i konvertirati ga u POR. Ovo rade obično tako da imaju 2/3 krupnijih metalnih krhotina koje obavljaju ovu funkciju. 1/3 je sitni metalni otpad koji privučeni DOR bolje 'prerađuje' u POR. Stoga se ovi orgoniti zovu i MHD (medium high density) orgoniti i najčešći su tipovi orgonita.

Aktivni orgoniti pak su namijenjeni da stoje blizu ili u samom jakom elektromagnetskom polju, kao npr. ulošci i botuni za mobitel, wirelless ruter i tzv. broadcasteri (BC) koji imaju zavojnicu oko sebe. Kod ovih orgonita nema potrebe za krupnim metalnim otpacima, već su efikasniji ako je većina metala u obliku sitne ili ultra sitne metalne prašine ili piljevine. Stoga se ovi orgoniti katkad zovu i XHD orgoniti (ultra high density). Za detalje o podjeli orgonita po gustoći metalne piljevine pogledati upute Jona Logana.

Slike pokazuju kako sam namatao lakiranu bakrenu žicu za svoje prve broadcastere.  Broadcaster je u biti orgonit koji uglavnom ima sitnu metalnu piljevinu (XHD) i oko kojega je omotana zavojnica kroz koju teće struja. Radijus i jačina ovih uređaja je obično stotinama puta veća nego sličnim primjercima orgonita bez zavojnice.

Cilj mi je bio da na bakrenu cijev promjera 22mm namotam što više zavoja, a da šupljinu ispunim s orgonitnom smjesom od mesing piljevine i jedne špice gorskog kristala. Sam sam kontruirao primitivni zapper s NE555 timerom da daje signal od 528Hz i od 15Hz koji bih puštao kroz zavojnicu. Sve bi išlo preko jednog FET-a (IRF740), a napajanje bi bilo 12v utičnica u autu, naime ovo sam namijenio da koristim u svom autu, tako da orgoniziram sve sudionike u prometu, gdje god idem.

Na kraju sam namotao dva broadcastera, jednu cijev s jednostrukom žicom, a drugu s isprepletenom žicom (primar i sekundar). Za ispreplićanje žice sam koristio bušilicu i ogradu u svom vrtu: razvukao sam žicu oko ograde i oba dva kraja stavio u bušilicu, pokrenuo je i tako, malo po malo napravio skoro savršeno ispreplićanje. Isprepletena žica mi u biti nije trebala, ali na umu sam imao neke druge eksperimente.

Nažalost, naišao sam na dosta neočekivanih faktora, tako da je FET dva puta izgorio, i tek nakon mjesec dana sam uspio sklepati kako tako stabilni broadcaster, ovo je u biti dokaz da je privučena energija vrlo nestabilna i razarajuća za konvecionalne 'solid state' uređaje, jer sam namjerno ostavljao zavojnicu 'otvorenu' bez zaštite i dobivao naponske BEMF pulseve i do 400V. Kasnije ću više o ovome, zasad ovoliko.

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1