Ova e-mail adresa je zasticena od spam robota, vidljiva je samo ako je ukljucen Javascript.

Royal Raymond Rife

Dr. sc. Royal Raymond Rife

Dr. Royal Raymond Rife
Bitne stvari
Dr. Royal Rife je prvi čovjek na svijetu koji je vidio živi virus s svojim super-mikroskopom od 6000 dijelova. Otkrio je da se EM valovima određene frekvencije mogu ubiti svi paraziti. Dokazao je svoju metodu izlječivši 100 pacijenata od raka. Zbog napada i progona večina njegovih radova i istraživanja je izgubljena. Brojni izumitelji i entuzijasti na osnovu njegovog istraživanja razvijaju razne uređaje ili koriste već postojeće za primjenu frekvencija u liječenju. Danas se pod Rife uređajem može smatrati svaki uređaj koji je kombinacija frekvencijskog generatora i metalnih palica koje se drže u ruci (te eventualno nožnih pločica). Najviše su u upotrebi:
- Dr. Hulda Clark zapper
- Dr. Bob Beck zapper
- Obični funkcijski/frekvencijski generator
Zbog zabrane istraživanja i progona od organa vlasti i medicinske struke, nikad se nije došlo do pouzdanog teoretskog objašnjenja djelovanja frekvencija na ljudsko tijelo.
Pacijenti i ljudi dobre volje se organiziraju i na osnovu vlastitih eksperimenata objedinjuju listu svih frekvencija koje djeluju ljekovito u tzv. CAFL listu.
Negativne stvari
Tržište je preplavljeno skupim uređajima nazvanim po Dr. Rife što je prevara jer sam Dr. Rife te uređaje nije ni osmislio ni dizajnirao te je njihova kvaliteta upitna.
Nuspojave kod korištenja uređaja bazi Rife tehnologije nikad nisu detaljno istražene. U praksi je dosad zabilježena pojava elektroporacije stanica.

Dr. sc. Royal Raymond Rife (16.05.1888 – 05.08.1971) je bio svestrani znanstvenik i izumitelj koji je ustanovio da svaki patogeni organizam ima svoju karakterističnu smrtnu frekvenciju (MOR-Mortal Oscillatory Rate) i da se djelovanjem radio frekvencijskim zrakama patogeni organizmi mogu uništiti. Ovo otkriće koje je vještim metodama skrivano od očiju šire javnosti, tek je nedavno (krajem 80-tih godina prošlog stoljeća pa nadalje, isključivo zahvaljujući Internetu) pokrenulo relativno novu granu alternativne medicine nazvanu bioelektričnom medicinom koja se koristi malim strujama s specifičnom frekvencijom za uništenje svih parazita (crva, gljivica, virusa, bakterija) u ljudskom tijelu koji po nekim teorijama uzrokuju sve bolesti. Upravo zbog ove činjenice Dr. sc. Royal Rife se s pravom naziva i ocem alternativne bioelektrične medicine.

Međutim, zbog konstatnog progona i terora kojem je bio izložen od tada već formiranog američkog medicinskog establishmenta (upravo na početku 19. stolječa se udruga zločinaca koji sebe nazivaju doktorima organizira pod zločinačkom organizacijom koja se danas zove AMA - American Medical Association, dosta njegovih radova i rezultata istraživanja je izgubljeno, oštećeno u požarima koji su mu bili podmetani u njegovom laboratoriju ili jednostavno ukradeno. Zbog konstatnog terora, gubitka sponzora, zbog čega je praktično bio onemogućen u znanstvenom radu Rife je odustao od borbe za svoje ideale te je kraj života proveo tražeći utjehu u alkoholu.

 

Kratka Biografija

Skoro cijeli svoj život Rife je proveo dizajnirajući i izrađujući medicinske aparate. Zbog svog širokog obrazovanja na raznim poljima znanosti mogao je vrlo brzo iznaći rješenja za praktične probleme. Kruna njegovog rada je optički mikroskop sastavljen od preko 6000 dijelova koji je bio onda prvi mikroskop koji je imao povećanje od 60.000 puta što mu je omogućilo da prvi na svijetu vidi žive viruse kako se ponašaju, kako se mijenjaju da bi se prilagodili okolini, kako se brzo množe pod utjecajem karcinogenih tvari i transformiraju zdrave stanice u tumorske. Naime, moderni elektronički odmah ubija sve mikroorganizme, tako se kod njega vide samo njihovi ostaci.

Metodolgija koju je koristio da bi vidio te sičušne organizme se upravo temelji na rezonatnoj frekvenciji molekula od kojih je svako živo biće sastavljeno. Koristeći valne duljine svjetlosti jednake frekvenciji boje koju virusi emitiraju kao svoj jedinstveni spektralni potpis, virusi postaju vidljivi - svjetle u mraku (Nuklearna magnetska rezonanca koristi isti princip). Pomoću svog mikroskopa Rife je dokazao polimorfnu prirodu virusa i 1920 je identificirao jedan virus kao uzročnik ljudskog raka i imenovao ga Cryptocides Primordiales. Ove tvrdnje su unijele razdor među tadašnjom medicinskom nomenklaturom, dok su jedni osporavali njegove nalaze, drugi su ga podržavali i donijeli iste zaključke na osnovu svojih istraživanja.

Rife se nije obazirao na svađe, podljele i publicitet, već se usmjerio na pronalazak lijeka za rak u smislu uništavanja patogena s sličnom metodom koja mu je omogućila da ih vidi, odnosno primjenom rezonatne frekvencije Povećavajući intenzitet frekvencija, koji su prirodno rezonirali sa frekvencijama virusa, Rife je povećavao njihovo osciliranje, što je izazivalo uništenje virusa. Rife je nazvao ove frekvencije MOR (Mortal Oscillatory Rate) ili smrtne frekvencije koje pak nisu nanosile štetu okolnom zdravom tkivu već samo patogenima. Uređaj koji je koristio za generiranje ovih frekvencija je bio sastavljen od običnog generatora frekvencija (1Hz do 2000000Hz) i odašiljača na osnovi X-ray cijevi  koja je bila napunjena s bezopasnim plinom i koja je mogla emitirati RF zrake relativno jake snage određenog spektra.

Godine 1934 Univerzitet Južne Kalifornije sazvao je Posebnu Medicinsku Komisiju, da bi potvrdila otkrića Dr. Rife-a. Iz klinike Pasadena County Hospital u laboratorij Rife-a su dovezli 16 pacijenta s dijagnozom završnog stadija raka. Ekipa liječnika je trebala promatrati pacijente tokom liječenja i nakon 90 dana procijeniti njihovo zdravstveno stanje, ako ostanu živi.Nakon 90 dana terapije, Komisija je potvrdila, da je 14 od 16 pacijenata bilo  potpuno izliječeno. Dva ostala pacijenta nastavila su terapiju i nakon 4 tjedna i njih su proglasili zdravima. Liječnička komisija potvrdila je, da je terapija Rife-a bila 100% uspješna. Ovaj uspjeh je ujedno bio i početak kraja briljantne karijere Rife-a jer je ovaj uspjeh zasmetao centrima moći (farmaceutska industrija) koji su već onda debelo zarađivali na tuđoj bolesti i metodi NELIJEČENJA pacijenta već održavanjem pacijenta na životu s skupim medikamentima.Prvi Rife uređajaj s metalnim polugama

Odavde pa nadalje, Rife-ova priča postaje mučna pa ću samo sažeti: na scenu se pojavio izvjesni Morris Fishbein koji je tada postao većinski dioničar AMA-e (American Medical Association)  koji je ponudio Rife-u otkup njegovih izuma, ali Rife za to nije htio ni čuti. Nakon ovoga išle su metode izoliranja od znanstvene zajednice, svi istaknuti liječnici i znanstvenici koji su ga dotada podržavali su mu okrenuli leđa pod pritiskom mogućnosti gubitka licence ili dobivanjem značanjih novčanih priloga. To nije bilo dovoljno već su organizirani i napadi (danas popularno nazvanog nepoznatog počinitelja) koji mu je onesposobio njegov moćni mikroskop od 6000 dijelova, zapaljen mu je laboratorij s neprocjenjivim slikama i bilješkama o znanstvenim istraživanjima. Kao da to nije bilo dovoljno, korumpirana policija (ovo je već postao sinonim) je izvršila 'nezakonitu' raciju i zaplijenila ostatak materijala. Kao kruna svega njegov dotadašnji partner Philip Hoyland na nagovor farmaceutske tvrtke podiže privatnu optužnicu protiv Rife-ove kompanije koja je jedina proizvodila Rife generatore, optužnica je odbačena, ali su sudski troškovi i tadašnja velika ekonomska kriza natjerale kompaniju u bankrot i samim time efikasno spriječili daljnju proizvodnju uređaja. Medicinski časopisi financirani od strane farmaceutske industrije nisu htjeli objaviti niti jedan rad koji je evaluirao rad s Rife generatorom, tako da su cijele generacije studenata (pa i današnje) medicine završila svoju naobrazbu bez da su uopće čuli za Dr. Rifea i njegov rad.

1971.g. Dr. Royal Raymond Rife je nađen mrtav u svojoj 83. godini, kao uzrok smrti se navodi smrtononsa doza alkohola i valiuma.

1950.g. poslovni partneri Dr. Rife-a, John Crane i John Marsh su odlučili da umjesto nezgrapne X-ray cijevi za emitiranje RF valova koje je Dr. Rife koristio u svojem originalnom dizajnu, koriste obične metalne diskove s polugama koje pacijent može držati u rukama. Ova jednostavna zamjena je radila bolje nego što su očekivali, a ujedno je omogučila da svatko može napraviti svoj Rife uređaj s jednostavnom kombinacijom običnog frekvencijskog generatora i par metalnih poluga. Ovo je bila preteča današnjih zapera i općenito Rife uređaja koji se i dan danas koriste.

Više o životu Dr. Royal Rife-a


Rife uređaji

Uređaji koji koriste tehnologiju Dr. Rifea možemo podijeliti u dvije osnovne skupine:

 • Uređaji s katodnom/plinskom cijevi (ray tube) koji emitiraju RF valove bez da pacijent ima izravan kontakt s samim uređajem. Ovi uređaji su najskuplji, ali zato imaju efekt dubokog prodora u tkivo, pa su samim tim efikasniji. Ovih uređaja nema puno na tržištu, a možda su najpoznatiji Rife-Bare uređaji koji koriste kombinaciju frekvencijskog generatora koji generira RF signal moduliran audio signalom, a za emitiranje tog signala koristi plazma cijevi (plinske cijevi s argon i neon plinom). Primjer: PERL  Rife/Bare instrument
 • EMM uređaji (electro-magnetic machine) koji su kombinacija frekvencijskog generatora i metalnih palica/sondi (katkad u kombinaciji i s nožnim pločicama) s kojima je pacijent izravno u dodiru s izvorom signala. Ovi uređaji su manje efikasni jer se zbog izravnog dodira pacijenta s izvorom signala, moraju koristiti male struje, a one katkad nisu dovoljne da penetriraju u sve dijelove ljudskog tijela u kojem obitavaju paraziti. Pod ove uređaje se mogu svrstati Dr. Hulda Clark zapperi, Bob Beck blood-purificatori, i ostali slični uređaji.

Uređaji s katodnom/plinskom cijevi dosta skupi i nezgrapni danas se uglavnom više ne koriste (iako je to bio originalan dizajn Dr. Rifea). Danas se pod Rife uređajem može smatrati svaki uređaj koji je kombinacija frekvencijskog generatora i metalnih palica koje se drže u ruci. Tako da se pod pojmom Rife uređaja ne krije konkretni uređaj koji je dizajnirao i napravio sam Dr. Rife već to obuhvaća sve tipove uređaja koji rade na sličnom principu generiranja raznih signala i frekvencija u svrhu ubijanja parazita u ljudskom organizmu. Nažalost zbog gubitka originalnih zapisa i rezultata istraživanja Dr. Rifea, večina današnjih uređaja koji se kriju pod nazivom Dr. Rifea  uopće nisu efikasni ili su djelomice efikasni u liječenju jer su produkt samostalnog istraživanja i razvoja brojnih nezavisnih entuzijasta i izumitelja. Sva ta istraživanja nemaju teoretsku znanstvenu podlogu (iz već poznatih razloga uništavanja istine od velikih farmaceutskih kompanija koje ujedno financiraju sva medicinska istraživanja i medicinske obrazovne ustanove), već su usmjerena na metodu praktičnih pokusa odnosno metodu pokušaja i promašaja samo s osnovnim predznanjem da elektromagnetsko polje/pojava određene frekvencije može izlječiti osobu (i električna struja je u biti EM pojava).

Istraživajuči po raznim internetskim stranicama nigdje nisam uspio pronaći precizan opis frekvencija, te oblik i jačinu signala koju je Dr. Rife koristio, stoga je moje osobno mišljenje da je reklamiranje skupih uređaja pod imenom Rife uređaji, u večini slučajeva čista prevara jer Rife uređaj kao takav ne postoji, pa čak i tzv. frekvencije Dr. Rifea su relativno nepouzdane jer je velika večina jednostavno izgubljena. Najbliži opis frekvencija Dr. Rifea sam našao na www.electroherbalism.com iako mi se i ova lista čini štura i konfuzna. Upravo stoga razni entuzijasti i istraživači su nastavili rad Dr. Rifea, i sami pronalazili načine, tretmane, frekvencije i uređaje za liječenje pojedinih bolesti (za uništavanje pojedinih parazita), stoga danas imamo objedinjenju listu frekvencija takozvanu CAFL listu - Consolidated Annotated Frequency List. Ova lista osim frekvencija Dr. Rifea objedinjuje i frekvencije Dr. Hulde Clark, te ostale frekvencije koje su potvrđene da imaju blagotvoran efekt na razne bolesti.

 

Univerzalni Frekvencijski generator kao Rife uređaj

Univerzalni frekvencijski generator (ili funkcijski generator koji se inače koristi u elektroničkim laboratorijskim ispitivanjima) u kombinaciji s metalnim palicama i nožnim pločicama je vrlo praktičan za upotrebu kao Rife uređaj jer omogućava korisniku da sam bira frekvenciju, jačinu i oblik signala i samim tim samostalno eksperimentira. 'Istinski' sljedbenici rada Dr. Rifea tvrde da je ovakav uređaj jedina ispravna opcija za primjenu liječenja frekvencijama Dr. Rifea. Nažalost s svim naprednim mogućnostima cijena ovakvog uređaja je prilično visoka, ali iskustva govore da je univerzalni frekvencijski generator možda najjače oružje u borbi protiv parazita (bolesti). Ljudi koji ga koriste osmislili su listu nekih osnovnih svojstava koji frekvencijski generator mora imati:

 • Veliki Frekvencijski opseg od 01.Hz do 20MhzGB4000 univerzalni frekvencijski generator
 • RF carirer signal koji se može modulirati s nekom frekvencijom što je nužno ako se želi prodrijeti u svaku stanicu tijela koje obično ne propusštaju ništa manje od 1Mhz
 • Promjenjiv odnos između signala i pauze (duty cycle), kod nekih frekvencija se uočava bolji efekt ako je odnos između signala i pauze asimetričan, 90%: u jednom periodu signala, signal traje 90% vremena, a pauza 10%. Nesimetrčan oblik signala se obično primjenjuje kod nižih frekvnecija, a uzrokuje pojavu tzv. parnih harmonika.
 • Frekvencijsko pretraživanje (sweep), omogučava automatsko mijenjanje frekvencije signala u nekom opsegu u zadanom periodu
 • Sinusni i pravokutni signal
 • Detaljni opis svojstava koje bi funkcijski/frekvencijski generator morao imati može se naći ovdje

Najpoznatiji je model GB-4000 koji se uspješno koristi i u liječenju raka. Iako je u potonjem pdf-u detaljno opisan primjer praktične upotrebe frekvencijskog generatora, moram uočiti dva detalja, a to je:

 • autor dosta luta u svojim uputama jer se koristi s oba oblika signala (i pravokutni i sinusni), kadkad asimetričnog odnosa signal/pauza, kadkad se koristi modulirani RF carrier signal, kadkad frekvencije u audio području i tako dalje. Ali pošto je njegova metodologija rezultat praktičnih testova onda mislim da se isplati probati.
 • ovaj uređaj ima nazivnu snagu od 10W, koja se doduše može regulirati, ali koja bi u praktičnoj izvedbi bila i do 2W što je i do 1000 puta jače od Bob Beckovih i Hulda Clark zappera, a što može uzrokovati i neke nuspojave kao što je elektroporacija stanica u ljudskom organizmu koja uzrokuje tzv. 'otvaranje' stanica u organizmu na način da stanice lakše 'upijaju' sve elemente iz krvnog toka. Iako sama po sebi ova pojava nije štetna, djelovanje nekih supstanci se može višestruko pojačati stoga treba izbjegavati uzimanje lijekova, alkohola i ostalih kemikalija dok se radi tretman s ovakvom vrstom uređaja.

Vrlo mi je teško donijeti neko mišljenje o ovakvoj vrsti uređaja bez osobnog iskustva, po mogučnostima i snazi pretpostavljam da je sigurno efikasniji od običnih zappera (djeluje kao tenk u usporedbi s puškom), ali pitanje je koliko se isplati (cijena je par tisuća  US dolara). Ono što mi smeta kod ovog uređaja su: visoka cijena, komplicirano korištenje, velika izlazna snaga (koriste se naponi od preko 40V) i frekvencijsko područje rada koje ide unutar ljudskog spektra frekvencija (1.5Mh-9.5Mhz) što bi ipak moglo uzrokovati neke nuspojave. S druge strane ako ljudi u svojoj praksi koriste ovaj uređaj da bi sebi i svojima spasili život i to onima s najtežim bolestima kao što je rak u poodmakloj fazi, onda svi prigovori padaju u vodu.

Par savjeta

Odakle krenuti, kako nabaviti i testirati Rife uređaj? Pošto nemam praktičnih iskustava s Rife uređajima, nemogu reći konkretne stvari kako najjeftinije i najefikasnije samostalno nabaviti i sastaviti svoj vlastiti uređaj, te po kojim uputama i koje frekvencije koristiti za liječenje. Najbolja dva izvora informacija na koje sam naišao se nalaze na Electroherbalism.com koji ima tzv. objedinjenjenu frekvencijsku listu (CAFL) temeljenu na iskustvima brojnih korisnika, a same najbolje konkretne upute za korištenje univerzalnog frekvencijskog uređaja kao Rife uređaja u liječenju bolesti su dane na CancerTutor.com siteu u  ovom pdf dokumentu. Na osnovu materijala koji sam mogao proučiti i na osnovu vlastitog iskustva s zapperima, možda ipak mogu dati par savjeta za one koji bi željeli isprobati Rife tehnologiju na svojoj koži:

BioWave21 - Rife uređaj upitne kvalitete1. NE KUPUJTE male kompaktne Rife uređaje koji se i kod nas mogu nabaviti po cijenama od par tisuća kuna, a umjesto sondi/metalnih palica koje se drže u rukama koriste se narukvice  s čičkom (wriststraps). Nedostaci su:

 • visoka cijena
 • nemogučnost isprobavanja svih frekvencija i oblika signala jer je broj frekvencija i signala ograničen. Večina originalnih Rife-ovih frekvencija danas nepoznata, te je jedina opcija isprobavanje više raznih frekvencija na temelju iskustava drugih. Eventualna nadogradnja s novim frekvencijama se dodatno naplačuje kod ove vrste uređaja.
 • narukvice s čičkom (wriststraps) su manje efikasne od metalnih sondi u kombinaciji s nožnim pločicama jer na osnovi mojih istraživanja, dodirna površina s metalnom sondom direktno utječe na stvarnu snagu signala koji prolazi kroz ljudsko tijelo: veča dodirna površina znači i veću snagu tj. veću efikasnost uređaja.

Jedina prednost ovakvih uređaja je što su kompaktni i lako prenosivi. S obzirom na sve raspoložive podatke, mislim da je omjer cijena/efikasnost nije velika.

2. NE KUPUJTE programe za generiranje frekvencija pomoću PC računala i zvučne katice jer signal koji zvučna kartica proizvodi ima malu voltažu, često izobličeni oblik signala i pogrešnu izlaznu frekvenciju. Iako je ovo možda najjefitnije rješenje, uopće nije efikasno.

3. PROBAJTE prvo s dosta jeftinijim i jednostavnijim Dr. Hulda Clark zapperimaDr. Bob Beck zapperima jer su ove sprave pomogle velikom broju ljudi, a rade po principu Rife uređaja. Dokaz da su ovi uređaji efikasni su sudski i policijski progoni kojem je Dr. Hulda Clark bila izložena, te zabrana daljnje proizvodnje Dr. Bob Beck zappera (blood-purifier) uređaja kompaniji SOTA Instruments. Naime po mom mišljenju, količina progona i optužnica protiv ovih izumitelja od strane pokvarene vlasti je najbolji dokaz da ti uređaji stvarno i vrijede.

4. MOŽDA NAJBOLJE RJEŠENJE je kupovina vlastitog univerzalnog frekvencijskog/funkcijskog generatora i posebnih metalnih sondi za ruke i metalnih pločica za stopala. Na stranicama www.chipteka.hr se mogu pronaći par modela univerzalnih funkcijskih generatora, međutim to su nekvalitetni modeli koji imaju mali frekvencijski opseg do 2Mhz, a cijena im je oko 1500-2000Kn, stoga ih treba izbjegavati Prije kupovine bi ipak trebalo detaljnije proučiti upute o tome kakva svojstva frekvencijski generator mora imati. Metalne sonde za ruke i pločice za noge mogu biti i od običnog bakra koji se mogu nabaviti u nekoj lokalnoj limariji ili naručiti preko e-baya, cijena ne bi smila biti veća od par stotina kuna. Glavna prepreka u nabavci ovakvog uređaja je cijena, a i teška dobavljivost kvalitetnog frekvencijskog/funkcijskog generatora u Hrvatskoj, ali kad se to jednom prebrodi, korisnik može lako mijenjati i usvajati nove tretmane liječenja pomoću frekvencija..

Pogled iz mog kantuna

Dr. Royal Raymond Rife je istinski mučenik, genije koji je imao plemenitu namjeru pomoći drugim ljudima, strast, želja i ljubav za kreacijom i istraživanjem su odlike koje su krasile ovog čovjeka jer onaj koji samoinicijativno napravi mikroskop od 6000 dijelova da bi otkrio tajni svijet parazita i izumio oružje protiv istih te potroši desetke godine rada, ne može biti motiviran profitom niti ostalim prizemnim osječajima (biti največi, najbrži, najjači)) nego može biti motiviran samo LJUBAVLJU. I to je jedina bitna stvar koju moram znati o Dr. Rifeu i sasvim dovoljna da povjerujem da su njegove metode liječenja ispravne. Gledano iz perspektive motivacije, sasvim je jasno da je on kao takav bio prijetnja onima kojima je glavni motiv zarada novca bez obzira na tuđe patnje, bolesti  i bijedu. U sudaru s tim podzemnim i mračnim svijetom pogonjenim profitom, bolešću, ratom i bijedom, a uobličenim u suvremeni medicinski establishment, bilo je jasno da je bitka unaprijed izgubljena, ali Dr. Rife je ostavio tako dubok trag u povijesti da ga čak ni oni što pišu povijesne knjige ipak nisu mogli sasvim izbrisati sa svih povijesnih stranica i danas Dr. Rife predstavlja jedan od blještavih svjetionika slobode i nade za tisuće očajnih ljudi koji se guše pod bremenom teških bolesti.

Što kazati na činjenicu da je Dr. Rife prije skoro 80 godina (danas je 2009) našao lijek za rak i ostale teške bolesti, a dan danas se pouzdano ne znaju ni metode ni efekti njegovog liječenja? Normalan čovjek bi pomislio da će Dr. Rife biti svjetski poznata ličnost, da će njegove metode liječenja pomoću frekvencija biti opisane i istražene u tisućama znanstvenih radova i da će ta metoda postati redovna praksa u standardnoj medicinskoj praksi. Nažalost istina je posve drugačija, rad Dr. Rifea je bio, a i ostao misterija za veliku večinu ljudi, tek u novije doba s pojavom Interneta i širenjem informacija i sve većim rastom oboljelih od raznih tzv. neizlječivih bolesti, tehnologija liječenja frekvencijama ili alternativna bioelektrična medicina je postala poznata širem krugu ljudi što je potaklo mnoge entuzijaste i izumitelje da ožive rad Dr. Rifea i naprave što efikasnije i jeftinije uređaje koji se mogu upotrebiti kao moćno oružje u borbi protiv bolesti koje je današnja korumpirana medicniska nomenklatura proglasila neizlječivima. Interesantna je činjenica da sam Dr. Rife kao i svi njegovi slljedbenici i izumitelji kao što su Dr. Hulda ClarkDr. Bob Beck nemaju formalno medicinsko obrazovanje, a ipak su s svojim spravama pomogli tisućama ljudi da ozdrave. Sve ove činjenice potkrepljuju tezu da današnjoj modernoj medicinskoj nauci formiranu, obrazovanu i upravljanu od farmaceutskog lobija, nije cilj OZDRAVLJENJE čovjeka već SKUPO I DUGOTRAJNO LIJEČENJE koje za posljedicu ima samo sigurnu smrt.

Analizirajuči sve informacije u vezi rada Dr. Rifea i konkretnih metoda liječenja frekvencijama mogu ustanoviti da je i danas stanje na tom području dosta konfuzno. Pouzdano se ne znaju ni frekvencije, ni oblici signala, ni konkretne metode liječenja Dr. Rifea. Ne znaju se stvarni efekti pojedinih uređaja, kao i moguće nuspojave. Veliki je broj kontradiktornih informacija. Postoji poplava tzv Rife uređaja koji su nevjerovatno skupi za običnog čovjeka. Sve je ovo dokaz jake kontrole vlasti koja i danas ima načina da sputava i zamagljuje istinite informacije. Ja sam se dosta namučio dok sam našao konkretne primjere kako koristiti frekvencije, signale i konkretne uređaje za liječenje, ali i to mi se sve čini dosta nepotpuno. U principu ne vjerujem niti jednom web siteu koji nešto naplačuje. Moj najbolji vodič je količina optužnica i progona koji organi vlasti vrše na nezavisne izumitelje i istraživače (što je veći progon to je metoda i sam uređaj bolji), a koji nude besplatne sheme i upute kako sam napraviti funkcijski generator/zapper i kako se sam liječiti. Stoga sam osobno više zagovornik metoda liječenja koje su koristili Dr. Hulda ClarkDr. Bob Beck s svojim zapperima koji su relativno jeftini i jednostavni za korištenje. Korištenje teške artiljerije u obliku pravog funkcijskog/frekvencijskog generatora mi se čini dosta skupo i komplicirano za običnog čovjeka, ali utješno je znati da postoji i ta metoda liječenja koja je u principu dosta jača i temeljitija od jednostavnih zappera.

Na kraju balade, što reći o Dr. Rifeu, nego da je uistinu bio VELIKI čovjek, sama činjenica da ga je njegov rad nadživio čini ga BESMRTNIM. Evala ti, meštre!

Popis izvora informacija

Print